Google Adwords Eindhoven

Verkrijg merkzichtbaarheid en genereer direct meer sales

Wil je meer bezoekers naar je website krijgen met behulp van Google Adwords in Eindhoven? Staak dan je zoektocht, wij zijn experts met het inzetten van resultaatgerichte Google Adwords campagnes. Dankzij ons jarenlange ervaring weten we precies hoe je een campagne inricht en welke strategieën je het beste kunt gebruiken.

Jouw succes staat gelijk aan ons succes, daardoor beginnen we de campagne met een concreet doel. Dit kan zijn het genereren van meer leads en/of omzet.

Elk branche en los bedrijf heeft een unieke aanpak nodig. Met behulp van onze online marketing tools en ervaring in verschillende markten weten we als geen ander hoe we het beste jouw Google Adwords campagne vorm kunnen geven.

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op door te klikken op de knop hieronder of bel naar 0850 805290.

Onze Klanten Behalen Resultaten

Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+98%
Organische bezoekers
+124%
Omzet
Deze resultaten zijn gemeten over een periode van 6 maanden

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +98%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +124%. Klik hier om het Analytics dashboard van dit project te downloaden.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+235%
Organische bezoekers
+403%
Omzet
Deze resultaten zijn gemeten over een periode van 6 maanden

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting. Klik hier om het Analytics dashboard van dit project te downloaden.

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Waarom een Adwords specialist in Eindhoven kiezen?

Je staat direct bovenaan in Google.
Je hebt binnen 2 maanden gewenste resultaat.

Er worden elke dag wereldwijd zes biljoen zoekopdrachten uitgevoerd. Met een marktaandeel van 80% is Google de populairste zoekmachine. Doordat we gespecialiseerd zijn in Google AdWords in regio Eindhoven weten we precies hoe je dit kanaal het beste kunt inzetten om advertenties te vertonen.

Met het adverteren in Google is het mogelijk om direct de vindbaarheid van je website te vergroten. En doordat je kunt kiezen op welke zoekwoorden je wilt adverteren kun je de belangrijkste bezoekers naar je website trekken. Het adverteren in Google is dan ook vaak de geschiktste manier om je doelgroep te bereiken op het moment dat ze op zoek zijn naar je product of dienst.

Google Partners

Doordat we officieel Google Partner zijn hebben we bewezen dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring. Je Adworsd campagne laten uitvoeren door ons als Google Ads specialist betekent dat we je campagne opzetten, data meetbaar maken en wekelijks je campagne optimaliseren.

Werkwijze Google Adwords Eindhoven

Ben je er klaar voor om meer bezoekers naar je website te trekken? Meer leads te verkrijgen of meer online verkopen te genereren. Of wil je de naamsbekendheid van jouw bedrijf of merk vergroten? We beginnen het traject met een vrijblijvend intakegesprek waarbij we jouw wensen en budget in kaart brengen. Op basis van deze informatie kunnen we je gericht advies geven om zo je doelstellingen te bepalen.

Doelgroep- & zoekwoorden analyse

Wie zijn jouw meest ideale klanten? Tegen welke problemen lopen ze aan en hoe zoeken ze naar jouw product of dienst als oplossing?

Door het antwoord inzichtelijk te krijgen, weten we precies op welke zoektermen we ons willen richten. Doordat we weten welke zoektermen interessant zijn, kunnen we een concurrentieanalyse loslaten op de keywords en bepalen hoeveel een klik kost. Alle informatie die uit deze analyse komt, vormt dan ook de basis voor een succesvol Adwords traject.

Adwords campagne opstarten

Voordat we een Adwords campagne opstarten, doen we eerst een voorstel met hoe we de Google Ads campagne willen vormgeven. We brengen de structuur van de campagne, budget, target keywords en indien van toepassing regionale targeting in kaart. Dit document nemen we samen door, waarbij er ruimte is voor het aanscherpen van de strategie. Pas als we tot een akkoord komen gaan we van start met de uitvoering en hoef je te betalen.

Optimalisatie en Rapportage

Er wordt een rapportage aangemaakt in Datastudio waarin je op elk moment van de dag real-time de resultaten van de campagne bij kunt houden. We analyseren en optimaliseren de campagne wekelijks en we geven je maandelijks een update over de voortgang van de campagne. Elke maand is er dan ook de mogelijkheid om de strategie nog eens onder de loep te nemen en aan te scherpen waar nodig. Jouw succes staat gelijk aan ons succes. Daarom zetten we alles op alles om je campagne tot een zo groot mogelijk succes te brengen.

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Wil je weten hoe je online kunt groeien?"

Door mij in te schakelen voor je online marketing vraagstuk(ken) haal je veel online marketing kennis en ervaring in huis. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaatgedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Daag ons uit met jouw online marketing campagne. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar hoe we het maximale rendement uit jouw website kunnen halen.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.