Perfecte klantenbeoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews
Beoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews

Google Adwords Eindhoven

Verkrijg merkzichtbaarheid en genereer direct meer sales

Google Ads specialist in Eindhoven nodig?

Wil je meer bezoekers naar je website krijgen met behulp van Google Adwords in Eindhoven? Stop dan met zoeken, want ik ben een expert in het opzetten van resultaatgerichte Google Adwords campagnes. 

Dankzij mijn 5+ jaar ervaring weet ik precies hoe je een campagne moet inrichten en welke strategieën je het beste kunt gebruiken. Jouw succes is mijn succes, daarom begin ik de campagne met een concreet doel. Dit kan bijvoorbeeld het genereren van meer leads en omzet zijn.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op door te klikken op de knop hieronder of bel naar 0850 805290.

Gratis online marketing scan

Wil je meer grip krijgen op je vindbaarheid binnen Google? Ontvang direct een grondige website-analyse rechtstreeks in je inbox.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid ✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie ✅ Professioneel advies
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid
✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie
✅ Professioneel advies

Waarom een Adwords specialist in Eindhoven kiezen?

Je staat direct bovenaan in Google en hebt binnen 2 maanden gewenste resultaat.

Er worden elke dag wereldwijd zes biljoen zoekopdrachten uitgevoerd. Met een marktaandeel van 80% is Google de populairste zoekmachine. Doordat we gespecialiseerd zijn in Google AdWords in regio Eindhoven weten we precies hoe je dit kanaal het beste kunt inzetten om advertenties te vertonen.

Met het adverteren in Google is het mogelijk om direct de vindbaarheid van je website te vergroten. En doordat je kunt kiezen op welke zoekwoorden je wilt adverteren kun je de belangrijkste bezoekers naar je website trekken. Het adverteren in Google is dan ook vaak de geschiktste manier om je doelgroep te bereiken op het moment dat ze op zoek zijn naar je product of dienst.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wil je samenwerken met een online marketing specialist?

Ontvang een gratis aanbod op maat, het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen via onderstaande knop.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wesley Jansen

Online Marketing specialist

Met meer dan 5 jaar ervaring als online marketeer, geef ik jouw bedrijf een boost in organische vindbaarheid op een transparante en duurzame wijze.

Werkwijze Google Adwords Eindhoven

Ben je er klaar voor om meer bezoekers naar je website te trekken? Meer leads te verkrijgen of meer online verkopen te genereren. Of wil je de naamsbekendheid van jouw bedrijf of merk vergroten? We beginnen het traject met een vrijblijvend intakegesprek waarbij we jouw wensen en budget in kaart brengen. Op basis van deze informatie kunnen we je gericht advies geven om zo je doelstellingen te bepalen.

Doelgroep- & zoekwoorden analyse

Wie zijn jouw meest ideale klanten? Tegen welke problemen lopen ze aan en hoe zoeken ze naar jouw product of dienst als oplossing?

Door het antwoord inzichtelijk te krijgen, weten we precies op welke zoektermen we ons willen richten. Doordat we weten welke zoektermen interessant zijn, kunnen we een concurrentieanalyse loslaten op de keywords en bepalen hoeveel een klik kost. Alle informatie die uit deze analyse komt, vormt dan ook de basis voor een succesvol Adwords traject.

Adwords campagne opstarten

Voordat we een Adwords campagne opstarten, doen we eerst een voorstel met hoe we de Google Ads campagne willen vormgeven. We brengen de structuur van de campagne, budget, target keywords en indien van toepassing regionale targeting in kaart. Dit document nemen we samen door, waarbij er ruimte is voor het aanscherpen van de strategie. Pas als we tot een akkoord komen gaan we van start met de uitvoering en hoef je te betalen.

Optimalisatie en Rapportage

Er wordt een rapportage aangemaakt in Datastudio waarin je op elk moment van de dag real-time de resultaten van de campagne bij kunt houden. We analyseren en optimaliseren de campagne wekelijks en we geven je maandelijks een update over de voortgang van de campagne. Elke maand is er dan ook de mogelijkheid om de strategie nog eens onder de loep te nemen en aan te scherpen waar nodig. Jouw succes staat gelijk aan ons succes. Daarom zetten we alles op alles om je campagne tot een zo groot mogelijk succes te brengen.

Google Partners

Doordat we officieel Google Partner zijn hebben we bewezen dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring. Je Adworsd campagne laten uitvoeren door ons als Google Ads specialist betekent dat we je campagne opzetten, data meetbaar maken en wekelijks je campagne optimaliseren.