Top
5 Jaar ervaring

100+ Succesvolle projecten

Effectieve website

Champions league niveau

Google Adwords Eindhoven

Wil je meer bezoekers naar je website krijgen met behulp van Google Adwords in Eindhoven? Staak dan je zoektocht, wij zijn experts met het inzetten van resultaatgerichte Google Adwords campagnes. Dankzij ons jarenlange ervaring weten we precies hoe je een campagne inricht en welke strategieën je het beste kunt gebruiken.

Jouw succes staat gelijk aan ons succes, daardoor beginnen we de campagne met een concreet doel. Dit kan zijn het genereren van meer leads en/of omzet.

Elk branche en los bedrijf heeft een unieke aanpak nodig. Met behulp van onze online marketing tools en ervaring in verschillende markten weten we als geen ander hoe we het beste jouw Google Adwords campagne vorm kunnen geven.

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op door te klikken op de knop hieronder of bel naar 0850 805290.

Adwords Eindhoven

Waarom een Adwords specialist in Eindhoven kiezen?

Je staat direct bovenaan in Google.
Je weet binnen 2 maanden of het werkt of niet.

Google Adwords Eindhoven: Hoe werkt het?

Er wordt elke dag wereldwijd 6 biljoen zoekopdrachten uitgevoerd. Met een marktaandeel van 80% is Google de meest populaire zoekmachine. Doordat we gespecialiseerd zijn in Google Adwords in regio Eindhoven weten we precies hoe je dit kanaal het beste kunt inzetten om advertenties te vertonen.

Door middel van het adverteren in Google is het mogelijk om direct de vindbaarheid van je website te vergroten. En doordat je kunt kiezen op welke zoekwoorden je wilt adverteren kun je de meest relevante bezoekers naar je website trekken. Het adverteren in Google is dan ook vaak de meest geschikte manier om jouw doelgroep te bereiken op het moment dat ze op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Google Partners

Doordat we officieel Google Partner zijn hebben we bewezen dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring. Je Adworsd campagne laten uitvoeren door ons als Google Ads specialist betekent dat we je campagne opzetten, data meetbaar maken en wekelijks je campagne optimaliseren.

Wil je graag weten wat Adwords voor jou kan doen? Neem dan direct contact op met onze online marketeers via het aanmeldformulier of bel 0850 805290.

Werkwijze Google Adwords Eindhoven

Ben je er klaar voor om meer bezoekers naar je website te trekken? Meer leads te verkrijgen of meer online verkopen te genereren. Of wil je de naamsbekendheid van jouw bedrijf of merk vergroten?

We beginnen het traject met een vrijblijvend intakegesprek waarbij we jouw wensen en budget in kaart brengen. Op basis van deze informatie kunnen we je gericht advies geven om zo je doelstellingen te bepalen.

Doelgroep- & zoekwoorden analyse

Wie zijn jouw meest ideale klanten? Tegen welke problemen lopen ze aan en hoe zoeken ze naar jouw product of dienst als oplossing?

Door het antwoord inzichtelijk te krijgen, weten we precies op welke zoektermen we ons willen richten. Doordat we weten welke zoektermen interessant zijn, kunnen we een concurrentieanalyse loslaten op de keywords en bepalen hoeveel een klik kost. Alle informatie die uit deze analyse komt, vormt dan ook de basis voor een succesvol Adwords traject.

Adwords campagne opstarten

Voordat we een Adwords campagne opstarten, doen we eerst een voorstel met hoe we de Google Ads campagne willen vormgeven. We brengen de structuur van de campagne, budget, target keywords en indien van toepassing regionale targeting in kaart. Dit document nemen we samen door, waarbij er ruimte is voor het aanscherpen van de strategie. Pas als we tot een akkoord komen gaan we van start met de uitvoering en hoef je te betalen.

Optimalisatie en Rapportage

Er wordt een rapportage aangemaakt in Datastudio waarin je op elk moment van de dag real-time de resultaten van de campagne bij kunt houden. We analyseren en optimaliseren de campagne wekelijks en we geven je maandelijks een update over de voortgang van de campagne. Elke maand is er dan ook de mogelijkheid om de strategie nog eens onder de loep te nemen en aan te scherpen waar nodig.

Jouw succes staat gelijk aan ons succes. Daarom zetten we alles op alles om je campagne tot een zo groot mogelijk succes te brengen.

Benieuwd wat Google Adwords voor jou kan opleveren?

Daag ons uit met jouw opdracht.
Vraag jouw Google Adwords plan vandaag nog aan.

Google Adwords plan aanvragen

Wil je weten wat Google Adwords voor jouw business kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0850 805290 of vul het formulier hieronder in.