Wat is Customer experience?

Online klantervaring verwijst naar de algehele ervaring die een klant heeft bij interactie met de online aanwezigheid van een bedrijf, inclusief de website, sociale media en andere online platforms. Deze ervaring speelt een cruciale rol in het succes van een bedrijf, omdat het van invloed kan zijn op klanttevredenheid, loyaliteit en uiteindelijk op de bedrijfsresultaten.

Een positieve online klantervaring is essentieel voor bedrijven in de digitale wereld van vandaag. Met de opkomst van e-commerce hebben klanten meer keuze dan ooit als het gaat om waar ze winkelen, en ze zijn niet bang om naar een concurrent over te stappen als ze niet tevreden zijn met hun ervaring.

Om een positieve online klantervaring te creëren, moeten bedrijven zich richten op het leveren van waarde aan hun klanten. Dit kan bestaan uit het aanbieden van een gebruiksvriendelijke website, het verstrekken van nuttige en nauwkeurige informatie en het snel reageren op vragen en zorgen van klanten.

Een ander belangrijk aspect van online klantervaring is het bieden van een naadloze ervaring via alle kanalen. Klanten verwachten vanaf elk apparaat toegang te hebben tot de producten en diensten van een bedrijf, en ze verwachten dat hun interacties met een bedrijf consistent zijn, ongeacht welk kanaal ze gebruiken.

Om dit te bereiken, moeten bedrijven investeren in technologie waarmee ze hun online aanwezigheid op een samenhangende en geïntegreerde manier kunnen beheren. Dit omvat het hebben van een responsieve website, een goed ontworpen mobiele app en een aanwezigheid op sociale media die regelmatig wordt bijgewerkt met boeiende en relevante inhoud.

Daarnaast moeten bedrijven ook prioriteit geven aan de beveiliging van hun online platforms. Met de toenemende dreiging van cyberaanvallen maken klanten zich zorgen over de veiligheid van hun persoonlijke en financiële informatie wanneer ze online winkelen. Door krachtige beveiligingsmaatregelen te implementeren, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat hun klanten zich veilig voelen wanneer ze online met hen communiceren.

Over het algemeen is het bieden van een positieve online klantervaring essentieel voor bedrijven in de digitale wereld van vandaag. Door zich te concentreren op het leveren van waarde, het bieden van een naadloze ervaring via alle kanalen en prioriteit te geven aan beveiliging, kunnen bedrijven vertrouwen en loyaliteit opbouwen bij hun klanten en succes op de lange termijn stimuleren.

Dit en nog veel meer begrippen vind je op onze site

Onze Klanten Behalen Resultaten

Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+68%
Organische bezoekers
+173%
Omzet

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +68%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +173%.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+2.319%
Organische bezoekers
+4.063%
Omzet

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting.

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Wil je weten hoe je online kunt groeien?"

Door mij in te schakelen voor je online marketing vraagstuk(ken) haal je veel online marketing kennis en ervaring in huis. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaatgedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Daag ons uit met jouw online marketing campagne. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar hoe we het maximale rendement uit jouw website kunnen halen.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.