Wat is Featured snippet?

Een featured snippet is een samenvatting van een antwoord op de zoekopdracht van een gebruiker die bovenaan de pagina met zoekresultaten op Google wordt weergegeven. Deze samenvatting, ook wel een “positie nul”-resultaat genoemd, is ontworpen om gebruikers snel en gemakkelijk toegang te geven tot de informatie waarnaar ze op zoek zijn.

Aanbevolen fragmenten worden gegenereerd door de algoritmen van Google, die het web scannen op inhoud die relevant is voor de zoekopdracht van een gebruiker en een korte samenvatting selecteren om bovenaan de pagina met zoekresultaten weer te geven. Deze samenvatting bevat meestal de meest relevante informatie van een website, samen met een link naar de bron van de informatie.

De inhoud van een website laten weergeven als een aanbevolen fragment kan ongelooflijk waardevol zijn voor bedrijven en organisaties. Dit komt omdat featured snippets prominent bovenaan de pagina met zoekresultaten worden weergegeven, wat betekent dat ze waarschijnlijk door een groot aantal gebruikers worden gezien. Dit kan een aanzienlijke hoeveelheid verkeer naar een website genereren en de zichtbaarheid en geloofwaardigheid van de website vergroten.

Om de kans te vergroten dat de inhoud van een website wordt weergegeven als een aanbevolen fragment, zijn er verschillende stappen die bedrijven en organisaties kunnen nemen. Waaronder:

Het uitvoeren van trefwoordonderzoek om de termen en woordgroepen te identificeren die vaak door gebruikers worden gebruikt bij het zoeken naar informatie met betrekking tot de producten of diensten van het bedrijf of de organisatie
Inhoud creëren die goed geschreven, informatief en gemakkelijk te begrijpen is en die de zoekwoorden op een natuurlijke en relevante manier bevat
Inhoud structureren met behulp van koppen, subkoppen en opsommingstekens, waardoor het voor de algoritmen van Google gemakkelijker wordt om de meest relevante informatie te begrijpen en te extraheren
Inhoud optimaliseren voor mobiele apparaten, aangezien de algoritmen van Google eerder geneigd zijn inhoud te selecteren die mobielvriendelijk is voor uitgelichte fragmenten
Over het algemeen zijn featured snippets een waardevol hulpmiddel voor bedrijven en organisaties die hun zichtbaarheid willen vergroten en verkeer naar hun website willen leiden. Door inhoud met veel zoekwoorden van hoge kwaliteit te maken en deze te optimaliseren voor mobiele apparaten, kunnen bedrijven en organisaties hun kansen vergroten dat hun inhoud wordt weergegeven als een featured snippet op de pagina met zoekresultaten van Google.

Dit en nog veel meer begrippen vind je op onze site

Onze Klanten Behalen Resultaten

Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+68%
Organische bezoekers
+173%
Omzet

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +68%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +173%.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+2.319%
Organische bezoekers
+4.063%
Omzet

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting.

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Wil je weten hoe je online kunt groeien?"

Door mij in te schakelen voor je online marketing vraagstuk(ken) haal je veel online marketing kennis en ervaring in huis. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaatgedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Daag ons uit met jouw online marketing campagne. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar hoe we het maximale rendement uit jouw website kunnen halen.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.