Wat is Funnel?

Een online marketingtrechter is een reeks stappen die bedrijven nemen om websitebezoekers om te zetten in betalende klanten. Door inzicht te krijgen in de verschillende stadia van de trechter en de soorten inhoud en strategieën die in elke fase effectief zijn, kunnen bedrijven een alomvattend plan opstellen om potentiële klanten te begeleiden bij het proces om een betalende klant te worden.

De eerste fase van de online marketingtrechter is bekendheid. In dit stadium maken potentiële klanten kennis met uw bedrijf en beginnen ze meer te weten te komen over de producten of diensten die u aanbiedt. Het doel in deze fase is om hun aandacht te trekken en hun interesse te wekken in wat je te bieden hebt. Dit kan worden bereikt door middel van verschillende tactieken, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), marketing via sociale media en contentmarketing.

Zodra potentiële klanten op de hoogte zijn van uw bedrijf, is de volgende fase overweging. In dit stadium zijn ze geïnteresseerd in wat u te bieden heeft en overwegen ze een aankoop te doen. Om potentiële klanten van de overwegingsfase naar de volgende fase van de trechter te leiden, is het belangrijk om hen gedetailleerde informatie te geven over uw producten of diensten, evenals eventuele speciale aanbiedingen of promoties die u heeft. Dit kan via verschillende tactieken, waaronder e-mailmarketing, retargeting-advertenties en videomarketing.

De volgende fase van de online marketingtrechter is de beslissingsfase. In dit stadium hebben potentiële klanten besloten dat ze geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten en klaar zijn om een aankoop te doen. Om hen te helpen hun beslissing te nemen, is het belangrijk om hen de informatie te geven die ze nodig hebben om een weloverwogen keuze te maken. Dit kunnen klantrecensies, productdemonstraties en vergelijkingen met vergelijkbare producten of diensten zijn.

Ten slotte is de laatste fase van de online marketingtrechter de actiefase. In dit stadium hebben potentiële klanten de aankoopbeslissing genomen en zijn ze klaar om actie te ondernemen. Om ze te helpen hun aankoop te voltooien, is het belangrijk om ze een naadloos en gebruiksvriendelijk afrekenproces te bieden. Denk hierbij aan zaken als een eenvoudig afrekenformulier, duidelijke instructies en meerdere betaalmogelijkheden.

Over het algemeen is de online marketingtrechter een belangrijk hulpmiddel voor bedrijven die websitebezoekers effectief willen omzetten in betalende klanten. Door de verschillende fasen van de trechter te begrijpen en de soorten tactieken die in elke fase effectief zijn, kunnen bedrijven een uitgebreid plan opstellen om potentiële klanten te begeleiden bij het proces om een betalende klant te worden.

Dit en nog veel meer begrippen vind je op onze site

Onze Klanten Behalen Resultaten

Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+68%
Organische bezoekers
+173%
Omzet

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +68%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +173%.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+2.319%
Organische bezoekers
+4.063%
Omzet

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting.

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Wil je weten hoe je online kunt groeien?"

Door mij in te schakelen voor je online marketing vraagstuk(ken) haal je veel online marketing kennis en ervaring in huis. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaatgedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Daag ons uit met jouw online marketing campagne. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar hoe we het maximale rendement uit jouw website kunnen halen.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.