Wat is Google Analytics?

Google Analytics is een gratis webanalyseservice die wordt aangeboden door Google en waarmee website-eigenaren het verkeer naar hun website kunnen volgen en analyseren. Het biedt een schat aan informatie over waar websitebezoekers vandaan komen, hoe ze omgaan met uw website en welke acties ze ondernemen op uw site.

Met Google Analytics kunt u belangrijke statistieken bijhouden, zoals het aantal bezoekers van uw website, de pagina’s die ze bezoeken en de duur van hun bezoek. U kunt ook zien waar uw bezoekers vandaan komen, zoals organisch zoeken, verwijzingsverkeer of betaalde advertenties. Deze informatie kan u helpen de effectiviteit van uw marketing- en advertentie-inspanningen te begrijpen en mogelijkheden voor verbetering te identificeren.

Naast het bijhouden van verkeer, geeft Google Analytics ook informatie over het gedrag van uw websitebezoekers. Dit omvat statistieken zoals het bouncepercentage, dat het percentage bezoekers weergeeft dat uw site verlaat nadat ze slechts één pagina hebben bekeken, en de gemiddelde tijd op de pagina, die laat zien hoe lang bezoekers op elke pagina van uw site blijven. Deze informatie kan u helpen begrijpen hoe aantrekkelijk uw website is en kan gebieden voor verbetering identificeren.

Google Analytics biedt ook een schat aan informatie over de demografische gegevens van uw websitebezoekers, zoals hun leeftijd, geslacht en interesses. Dit kan u helpen uw marketing en inhoud aan te passen om uw doelgroep beter van dienst te zijn.

Om Google Analytics te gebruiken, moet u een klein stukje JavaScript-code aan uw website toevoegen. Deze code volgt de acties van uw websitebezoekers en stuurt de gegevens terug naar de Google Analytics-servers. U hebt dan toegang tot deze gegevens via de Google Analytics-interface, waar u gedetailleerde rapporten en analyses kunt bekijken.

Kortom, Google Analytics is een krachtige en gratis tool waarmee website-eigenaren het verkeer naar hun website kunnen volgen en analyseren. Door informatie te verstrekken over waar bezoekers vandaan komen, hoe ze zich op uw site gedragen en hun demografische gegevens, kan Google Analytics u helpen de effectiviteit van uw marketing te begrijpen en verbeterpunten te identificeren. Als u een website-eigenaar bent, is het gebruik van Google Analytics een essentieel onderdeel van het runnen van een succesvolle website.

Dit en nog veel meer begrippen vind je op onze site

Onze Klanten Behalen Resultaten

Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+68%
Organische bezoekers
+173%
Omzet

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +68%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +173%.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+2.319%
Organische bezoekers
+4.063%
Omzet

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting.

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Wil je weten hoe je online kunt groeien?"

Door mij in te schakelen voor je online marketing vraagstuk(ken) haal je veel online marketing kennis en ervaring in huis. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaatgedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Daag ons uit met jouw online marketing campagne. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar hoe we het maximale rendement uit jouw website kunnen halen.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.