Wat is Htaccess file?

Het .htaccess-bestand is een configuratiebestand dat wordt gebruikt door de Apache-webserversoftware. Het is een krachtige tool waarmee webmasters verschillende aspecten van hun website kunnen beheren, zoals het omleiden van verkeer, het beveiligen van mappen met een wachtwoord en het in- of uitschakelen van bepaalde functies.

Het .htaccess-bestand is een gewoon tekstbestand dat in de hoofdmap van een website wordt geplaatst. Het heet meestal .htaccess, waarbij de eerste punt aangeeft dat het een verborgen bestand is. Het .htaccess-bestand wordt gelezen door de Apache-webserversoftware elke keer dat er een verzoek aan de website wordt gedaan, en de richtlijnen in het bestand worden gebruikt om te bepalen hoe de server het verzoek moet afhandelen.

Een van de meest voorkomende toepassingen van het .htaccess-bestand is om verkeer van de ene pagina of directory naar de andere om te leiden. Een webmaster kan bijvoorbeeld al het verkeer van een oude pagina naar een nieuwe pagina willen omleiden, of van een niet-www-versie van de website naar de www-versie. Dit kan worden bereikt met behulp van de Redirect-richtlijn in het .htaccess-bestand.

Een ander veelgebruikt gebruik van het .htaccess-bestand is om mappen op een website met een wachtwoord te beveiligen. Dit kan handig zijn om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot gevoelige informatie, zoals vertrouwelijke documenten of persoonlijke bestanden. Om een map met een wachtwoord te beveiligen, kan de webmaster de richtlijnen AuthType en AuthName in het .htaccess-bestand gebruiken om respectievelijk het te gebruiken type authenticatie en de naam van het wachtwoordbestand op te geven.

Naast het omleiden van verkeer en het beveiligen van mappen met een wachtwoord, kan het .htaccess-bestand ook worden gebruikt om verschillende functies van de Apache-webserversoftware in of uit te schakelen. De webmaster kan bijvoorbeeld de Options-richtlijn gebruiken om de uitvoering van CGI-scripts in of uit te schakelen, of de AllowOverride-richtlijn om te bepalen welke richtlijnen in .htaccess-bestanden kunnen worden gebruikt.

Over het algemeen is het .htaccess-bestand een krachtige tool waarmee webmasters verschillende aspecten van hun website kunnen beheren. Het is een essentieel onderdeel van elke website die op de Apache-webserversoftware draait en wordt vaak gebruikt voor taken zoals het omleiden van verkeer, het beveiligen van mappen met een wachtwoord en het in- of uitschakelen van functies.

Dit en nog veel meer begrippen vind je op onze site

Onze Klanten Behalen Resultaten

Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+68%
Organische bezoekers
+173%
Omzet

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +68%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +173%.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+2.319%
Organische bezoekers
+4.063%
Omzet

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting.

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Wil je weten hoe je online kunt groeien?"

Door mij in te schakelen voor je online marketing vraagstuk(ken) haal je veel online marketing kennis en ervaring in huis. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaatgedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Daag ons uit met jouw online marketing campagne. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar hoe we het maximale rendement uit jouw website kunnen halen.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.