Wat is LinkedIn?

LinkedIn is een professioneel netwerkplatform waarmee individuen en organisaties verbinding kunnen maken, informatie kunnen delen en hun professionele netwerken kunnen opbouwen. LinkedIn, gelanceerd in 2003, is uitgegroeid tot een van de meest populaire sociale netwerkplatforms voor professionals, met meer dan 600 miljoen gebruikers in meer dan 200 landen en gebieden.

Een van de belangrijkste functies van LinkedIn is de mogelijkheid om een professioneel profiel aan te maken dat uw vaardigheden, ervaring en prestaties laat zien. Uw LinkedIn-profiel is als een online cv waarmee u uw professionele achtergrond kunt benadrukken en in contact kunt komen met andere professionals in uw vakgebied. Met LinkedIn kunt u ook de vaardigheden van uw connecties onderschrijven, wat kan helpen bij het opbouwen van geloofwaardigheid en vertrouwen binnen uw netwerk.

Naast het maken van een professioneel profiel, biedt LinkedIn ook een reeks tools en bronnen om u te helpen contact te leggen met andere professionals, vacatures te vinden en nieuwe vaardigheden te leren. Met LinkedIn kunt u bijvoorbeeld lid worden van professionele groepen en opinieleiders in uw vakgebied volgen, waardoor u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en trends in uw branche. LinkedIn biedt ook een functie voor het zoeken naar een baan waarmee u naar vacatures kunt zoeken en er rechtstreeks op kunt solliciteren via het platform.

LinkedIn kan een waardevol hulpmiddel zijn voor personen die hun carrière vooruit willen helpen en hun professionele netwerken willen opbouwen. Door een sterk LinkedIn-profiel aan te maken, in contact te komen met andere professionals en in contact te komen met relevante groepen en inhoud, kunt u zichtbaarheid krijgen, geloofwaardigheid opbouwen en nieuwe kansen in uw carrière openen.

LinkedIn is niet alleen een waardevolle bron voor individuen, maar wordt ook door organisaties gebruikt om toptalent te werven, hun merk onder de aandacht te brengen en in contact te komen met potentiële klanten en partners. Veel bedrijven hebben LinkedIn-pagina’s die informatie bieden over hun producten, diensten en cultuur, en waarmee ze in contact kunnen komen met hun doelgroep.

Over het algemeen is LinkedIn een essentieel platform voor professionals die hun carrière vooruit willen helpen en hun professionele netwerken willen opbouwen. Of u nu een particulier bent die op zoek is naar vacatures of een bedrijf bent dat toptalent wil werven, LinkedIn kan waardevolle bronnen en connecties bieden om u te helpen uw doelen te bereiken.

Dit en nog veel meer begrippen vind je op onze site

Onze Klanten Behalen Resultaten

Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+68%
Organische bezoekers
+173%
Omzet

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +68%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +173%.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+2.319%
Organische bezoekers
+4.063%
Omzet

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting.

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Wil je weten hoe je online kunt groeien?"

Door mij in te schakelen voor je online marketing vraagstuk(ken) haal je veel online marketing kennis en ervaring in huis. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaatgedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Daag ons uit met jouw online marketing campagne. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar hoe we het maximale rendement uit jouw website kunnen halen.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.