Wat zijn Organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn de onbetaalde, natuurlijke resultaten die verschijnen op pagina’s met resultaten van zoekmachines (SERP’s) na het uitvoeren van een zoekopdracht. Deze resultaten zijn gebaseerd op de relevantie en kwaliteit van de inhoud van de website, zoals bepaald door zoekalgoritmen.

In tegenstelling tot betaalde zoekresultaten, die worden beïnvloed door advertenties en biedingsbedragen, worden organische zoekresultaten niet beïnvloed door geldelijke factoren. Dit betekent dat de beste organische resultaten puur worden bepaald op basis van hun relevantie en waarde voor de zoekopdracht van de gebruiker.

Hoog scoren in organische zoekresultaten heeft veel voordelen. Ten eerste worden organische resultaten over het algemeen als betrouwbaarder en geloofwaardiger beschouwd dan betaalde resultaten. Dit komt omdat gebruikers erop kunnen vertrouwen dat de beste organische resultaten er zijn vanwege de kwaliteit en relevantie van hun inhoud, in plaats van omdat de website heeft betaald om daar te zijn.

Daarnaast is organisch zoekverkeer over het algemeen gerichter en relevanter dan verkeer uit andere bronnen. Dit komt omdat gebruikers die op organische zoekresultaten klikken, op zoek zijn naar specifieke informatie en daarom eerder geïnteresseerd zijn in wat de website te bieden heeft.

Een ander voordeel van organische zoekresultaten is dat ze op de lange termijn voordelen kunnen bieden voor een website. Hoewel betaalde zoekresultaten alleen verschijnen zolang de website ervoor blijft betalen, kan een hoge positie in de organische zoekresultaten zorgen voor consistent verkeer en zichtbaarheid voor een website in de loop van de tijd.

Tot slot kunnen organische zoekresultaten helpen om de gebruikerservaring op een website te verbeteren. Door relevante en waardevolle inhoud te bieden, kunnen websites gebruikers aantrekken en behouden, wat kan leiden tot meer betrokkenheid en tevredenheid.

Over het algemeen kan het behalen van een hoge positie in de organische zoekresultaten tal van voordelen opleveren voor een website. Door hoogwaardige en relevante inhoud te creëren, kunnen websites hun zichtbaarheid, geloofwaardigheid en gebruikerservaring verbeteren, wat uiteindelijk kan leiden tot meer verkeer en succes.

Dit en nog veel meer begrippen vind je op onze site

Onze Klanten Behalen Resultaten

Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+68%
Organische bezoekers
+173%
Omzet

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +68%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +173%.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+2.319%
Organische bezoekers
+4.063%
Omzet

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting.

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Wil je weten hoe je online kunt groeien?"

Door mij in te schakelen voor je online marketing vraagstuk(ken) haal je veel online marketing kennis en ervaring in huis. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaatgedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Daag ons uit met jouw online marketing campagne. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar hoe we het maximale rendement uit jouw website kunnen halen.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.