Wat is Pagespeed?

Paginasnelheid, ook wel paginalaadtijd genoemd, is een maat voor hoe snel een webpagina laadt en bruikbaar wordt voor de bezoeker. Paginasnelheid is een belangrijke factor in de gebruikerservaring en het is ook een rankingfactor voor zoekmachines. Een webpagina met een hoge paginasnelheid laadt snel en soepel en zorgt voor een goede gebruikerservaring voor de bezoeker. Een webpagina met een lage paginasnelheid zal daarentegen meer tijd nodig hebben om te laden, wat kan leiden tot frustratie of ontevredenheid bij de bezoeker.

Een van de belangrijkste factoren die de paginasnelheid kunnen beïnvloeden, is de grootte en complexiteit van de webpagina. Een webpagina die groot en complex is, met veel afbeeldingen, video’s en andere elementen, duurt langer om te laden dan een eenvoudige en lichte webpagina. Om de paginasnelheid te verbeteren, is het belangrijk om de grootte en complexiteit van de webpagina te optimaliseren en om onnodige of overbodige elementen die de laadtijd van de pagina kunnen vertragen, te verwijderen of tot een minimum te beperken.

Een andere factor die de paginasnelheid kan beïnvloeden, zijn de prestaties van de server- en netwerkinfrastructuur. Een webpagina die wordt gehost op een trage of overbelaste server, of die toegankelijk is via een traag of overbelast netwerk, zal langer nodig hebben om te laden dan een webpagina die wordt gehost op een snelle en betrouwbare server en toegankelijk is via een snel en stabiel netwerk. Om de paginasnelheid te verbeteren, is het belangrijk ervoor te zorgen dat de server- en netwerkinfrastructuur zijn geoptimaliseerd en in staat zijn om de webpagina snel en efficiënt aan de bezoeker te leveren.

Over het algemeen is paginasnelheid een belangrijke factor in de gebruikerservaring en het is ook een rankingfactor voor zoekmachines. Door de grootte en complexiteit van de webpagina te optimaliseren en door ervoor te zorgen dat de server- en netwerkinfrastructuur snel en betrouwbaar zijn, kunnen bedrijven en organisaties hun paginasnelheid verbeteren en hun bezoekers een betere gebruikerservaring bieden.

Dit en nog veel meer begrippen vind je op onze site

Onze Klanten Behalen Resultaten

Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+68%
Organische bezoekers
+173%
Omzet

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +68%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +173%.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+2.319%
Organische bezoekers
+4.063%
Omzet

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting.

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Wil je weten hoe je online kunt groeien?"

Door mij in te schakelen voor je online marketing vraagstuk(ken) haal je veel online marketing kennis en ervaring in huis. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaatgedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Daag ons uit met jouw online marketing campagne. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar hoe we het maximale rendement uit jouw website kunnen halen.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.