Wat is Pay per click?

Pay-per-click (PPC) is een vorm van online adverteren waarbij bedrijven een vergoeding betalen telkens wanneer op hun advertentie wordt geklikt. PPC-advertenties worden vaak door bedrijven gebruikt om verkeer naar hun website te leiden en leads en verkopen te genereren.

PPC-advertenties worden meestal weergegeven op pagina’s met resultaten van zoekmachines (SERP’s) of op andere websites die deel uitmaken van een advertentienetwerk. Wanneer een gebruiker een zoekopdracht uitvoert op een zoekmachine of een website bezoekt die deel uitmaakt van een advertentienetwerk, wordt de PPC-advertentie aan de gebruiker weergegeven als de advertentie relevant is voor de zoekopdracht of het surfgedrag van de gebruiker.

Wanneer een gebruiker op een PPC-advertentie klikt, wordt het bedrijf dat de advertentie heeft geplaatst een vergoeding in rekening gebracht. Het bedrag van de vergoeding varieert afhankelijk van de zoekwoorden, demografische gegevens en andere factoren en wordt bepaald via een op veilingen gebaseerd biedproces.

Een van de belangrijkste voordelen van PPC-reclame is de mogelijkheid om een zeer gericht publiek te bereiken. Door het gebruik van trefwoorden en andere targetingmethoden kunnen bedrijven hun PPC-advertenties tonen aan gebruikers die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in hun producten of diensten. Dit kan helpen de relevantie en effectiviteit van de advertenties te vergroten en de kans op het genereren van een respons te vergroten.

Een ander voordeel van PPC-reclame is de mogelijkheid om de prestaties van advertentiecampagnes bij te houden en te meten. PPC-advertentieplatforms, zoals Google Ads, bieden gedetailleerde gegevens en inzichten over de prestaties van elke advertentie en campagne, wat bedrijven kan helpen hun advertenties te optimaliseren en hun rendement op investering (ROI) te verbeteren.

Over het algemeen is PPC-reclame een krachtig hulpmiddel voor bedrijven die een zeer gericht publiek willen bereiken en de prestaties van hun advertentiecampagnes willen volgen en meten. Door PPC-advertenties op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines en andere websites te plaatsen, kunnen bedrijven hun zichtbaarheid vergroten, verkeer en betrokkenheid stimuleren en hun kansen vergroten om winstgevende klantacties te genereren.

Dit en nog veel meer begrippen vind je op onze site

Onze Klanten Behalen Resultaten

Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+68%
Organische bezoekers
+173%
Omzet

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +68%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +173%.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+2.319%
Organische bezoekers
+4.063%
Omzet

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting.

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Wil je weten hoe je online kunt groeien?"

Door mij in te schakelen voor je online marketing vraagstuk(ken) haal je veel online marketing kennis en ervaring in huis. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaatgedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Daag ons uit met jouw online marketing campagne. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar hoe we het maximale rendement uit jouw website kunnen halen.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.