Wat is Vertoningspercentage?

Met Google Ads kunnen bedrijven advertenties maken en weergeven die worden weergegeven op pagina’s met zoekresultaten van Google en andere websites binnen het Google-netwerk. Een van de statistieken die adverteerders met Google Ads kunnen bijhouden, is het vertoningspercentage (of zichtbaarheidspercentage) dat aangeeft hoeveel tijd een advertentie in aanmerking kwam om te worden weergegeven.

Het zichtbaarheidspercentage is een belangrijke statistiek omdat het inzicht geeft in het bereik en de effectiviteit van een advertentie. Een hoog zichtbaarheidspercentage betekent dat de advertentie vaak wordt vertoond en de potentie heeft om door een groot publiek gezien te worden. Dit kan adverteerders helpen het succes van hun advertentiecampagnes te bepalen en zo nodig bij te sturen.

Er zijn verschillende factoren die het zichtbaarheidspercentage in Google Ads kunnen beïnvloeden. Een van de belangrijkste is het biedingsbedrag, het maximale bedrag dat een adverteerder bereid is te betalen voor een klik op zijn advertentie. Adverteerders met hogere biedingsbedragen hebben meer kans dat hun advertenties vaker worden weergegeven, wat resulteert in een hoger zichtbaarheidspercentage.

Een andere factor die het zichtbaarheidspercentage kan beïnvloeden, is de kwaliteitsscore van de advertentie. Google gebruikt een complex algoritme om de kwaliteitsscore van een advertentie te bepalen, waarbij rekening wordt gehouden met factoren zoals de relevantie van de advertentie voor het zoekwoord waarnaar werd gezocht, de relevantie van de bestemmingspagina voor de advertentie en de gebruikerservaring op de bestemmingspagina. bladzijde. Advertenties met hogere kwaliteitsscores worden vaker weergegeven, wat resulteert in een hoger zichtbaarheidspercentage.

Adverteerders kunnen ook hun zichtbaarheidspercentage verbeteren door relevante zoekwoorden in hun advertenties te gebruiken en ervoor te zorgen dat hun advertenties op de juiste doelgroep zijn gericht. Door hun advertenties te richten op gebruikers van wie de kans het grootst is dat ze geïnteresseerd zijn in hun producten of diensten, kunnen adverteerders de kans vergroten dat hun advertenties worden weergegeven en hun zichtbaarheidspercentage verhogen.

Tot slot is het zichtbaarheidspercentage een belangrijke statistiek voor adverteerders om bij te houden in Google Ads. Het geeft inzicht in het bereik en de effectiviteit van een advertentie en kan adverteerders helpen weloverwogen beslissingen te nemen over hun advertentiecampagnes. Door inzicht te krijgen in de factoren die van invloed zijn op het zichtbaarheidspercentage en stappen te ondernemen om dit te verbeteren, kunnen adverteerders het succes van hun advertenties maximaliseren en hun gewenste doelgroep bereiken.

Dit en nog veel meer begrippen vind je op onze site

Onze Klanten Behalen Resultaten

Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+68%
Organische bezoekers
+173%
Omzet

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +68%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +173%.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+2.319%
Organische bezoekers
+4.063%
Omzet

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting.

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Wil je weten hoe je online kunt groeien?"

Door mij in te schakelen voor je online marketing vraagstuk(ken) haal je veel online marketing kennis en ervaring in huis. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaatgedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Daag ons uit met jouw online marketing campagne. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar hoe we het maximale rendement uit jouw website kunnen halen.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.