Wat is Zoekmachine adverteren?

Zoekmachinereclame, ook wel betaald zoeken of pay-per-click (PPC)-advertenties genoemd, is een vorm van digitale reclame waarbij advertenties op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s) worden geplaatst om verkeer naar een website te trekken. Zoekmachineadvertenties worden automatisch gebruikt om een website of webtoepassing te starten en worden per klik in rekening gebracht, wat betekent dat de gebruiker alleen aflost wanneer een gebruiker op de advertentie plaatst.

Een van de belangrijkste voordelen van adverteren in zoekmachines zijn de targetingmogelijkheden. In tegenstelling tot traditionele vormen van adverteren, zoals televisie- of gedrukte advertenties, kunnen advertenties met zoekmachineadvertenties hun advertenties weergeven aan gebruikers die actief zoeken naar specifieke trefwoorden van zinsdelen. Dit betekent dat toekomstige gebruikers al geïnteresseerden kunnen bereiken in hun product of dienst, waardoor de kans groter is dat ze klanten worden.

Om een zoekmachineadvertentiecampagne uit te voeren, moet u eerst een account aanmaken bij een zoekmachineadvertentieplatform, zoals Google AdWords of Bing Ads. Zodra het account is ingesteld, kunnen advertenties hun advertenties maken en beheren, hun budget en biedstrategie instellen en de prestaties van hun advertenties volgen.

Om een advertentie te maken, moet u de advertentietekst verstrekken, die de kop, beschrijving en zichtbare URL van de advertentie bevat. Ze moeten ook de zoekwoorden van woordgroepen selecteren voordat ze hun advertentie willen weergeven, en hun biedingsbedrag instellen, wat het maximale bedrag is dat ze bereid zijn te betalen voor elke klik op hun advertentie.

Zodra de advertenties zijn gemaakt en afgebroken, worden ze getoond aan gebruikers die zoeken naar de geselecteerde zoekwoorden of zinsdelen. Wanneer een gebruiker een advertentie plaatst, wordt deze naar de website geleid en wordt het biedingsbedrag aan de adverteerder in rekening gebracht. Adverteerders kunnen vervolgens de prestaties van hun advertenties volgen met behulp van de analysetools van het platform en hun campagne zo nodig aanpassen.

Dit en nog veel meer begrippen vind je op onze site

Onze Klanten Behalen Resultaten

Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+68%
Organische bezoekers
+173%
Omzet

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +68%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +173%.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+2.319%
Organische bezoekers
+4.063%
Omzet

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting.

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Wil je weten hoe je online kunt groeien?"

Door mij in te schakelen voor je online marketing vraagstuk(ken) haal je veel online marketing kennis en ervaring in huis. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaatgedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Daag ons uit met jouw online marketing campagne. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar hoe we het maximale rendement uit jouw website kunnen halen.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.