WJ Favicon 2
Perfecte klantenbeoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews
Beoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews

SEO- & SEA campagne

Sinds 2021 behaalt Stucadoorsbedrijf de Vries topresultaten.
SDV before - after Stukadoor Rotterdam keyword op 1

Stucadoorsbedrijf de Vries

Het toonaangevende stucadoorsbedrijf in Zuid-Holland dat zijn klanten altijd op de eerste plaats zet.

Sinds de oprichting in 2000 heeft Stucadoorsbedrijf de Vries een gerenommeerde positie verworven in Zuid-Holland. Met een NOA-certificering en een toegewijd team van meer dan 25 stukadoors, schilders en timmermannen, slaagt Stucadoorsbedrijf de Vries er keer op keer in om zijn beloftes na te komen en de klant centraal te stellen.

Waarom klanten voor Stucadoorsbedrijf de Vries kiezen:

  • Uitstekende communicatie: Altijd duidelijke en tijdige communicatie.
  • Betrouwbaarheid: Het nakomen van afspraken staat hoog in het vaandel.
  • Nette afwerking: Zorgvuldige en professionele afwerking van al het werk.


Het team van Stucadoorsbedrijf de Vries wordt geprezen om hun professionaliteit en klantgerichtheid, wat resulteert in voortdurende klanttevredenheid en een sterke reputatie in de regio.

Stucadoorsbedrijf de Vries staat op nummer 1 op het zoekwoord "Stukadoor Rotterdam"

stukadoor rotterdaam 1 (2)

Resultaten

Sinds onze samenwerking in 2021 hebben we de volgende resultaten weten te realiseren.
+171%
Organische bezoekers per maand
+436%
Aanvragen per maand
+5
#1 posities
+40
Top 2 - 5 posities

Achtergrondinformatie

Michel, eigenaar van Stucadoorsbedrijf de Vries, stond voor een grote uitdaging: zijn bedrijf zichtbaar maken in een drukke markt. Ondanks eerdere samenwerkingen met meerdere andere online marketeers, bleven de resultaten achter bij zijn verwachtingen. Hij zocht ondersteuning bij WJ Digital Marketing om zijn online zichtbaarheid te vergroten met behulp van Google Ads en SEO.

Uitdaging

Michel wilde meer leads en conversies genereren, maar de eerdere campagnes hadden weinig succes door de focus op zoektermen met een hoog concurrentieniveau. Het was noodzakelijk om een strategie te ontwikkelen die zowel winstgevend als kosteneffectief was.

Wesley bellend en kijkend naar links
Bellend op de bank kijkend in de camera

Strategie en implementatie

Geografische targeting

1. Regionale focus:

We begonnen met een grondige analyse van de doelgroep en splitsten deze op geografisch niveau. Dit hielp ons om regio’s te identificeren die zowel belangrijk waren vanwege de winstpotentie, maar ook haalbaar waren door een relatief laag concurrentieniveau.

2. Doelgroep focus:

We herstructureerden de campagnes om ons te richten op zoektermen met een lagere concurrentie maar hoge relevantie, wat leidde tot een betere kosten-efficiëntie en hogere kwaliteitsscores.

Google Ads inzetten

3. Google Ads campagne

Met een verfijnde lijst van regio’s en zoektermen, begonnen we een gerichte Google Ads campagne. Binnen enkele maanden draaide de campagne efficiënt en zagen we al na de tweede maand een recordaantal conversies met hetzelfde advertentiebudget.

4. Datagedreven SEO

De succesvolle Google Ads campagne leverde waardevolle data op. We analyseerden welke advertentieteksten en USP’s goed aanslaan bij de doelgroep en gebruikten deze inzichten om de website van Stucadoorsbedrijf de Vries te optimaliseren voor SEO. Hierdoor verbeterde niet alleen de vindbaarheid, maar ook de gebruikerservaring op de website.

5. Uitbreiding van de campagne

We begonnen in 2021 met slechts vijf regio’s en breidden dit in de daaropvolgende jaren uit naar meer dan 45 verschillende regio’s in en rondom Zuid-Holland. Deze uitbreiding werd ondersteund door gerichte SEO-activiteiten die resulteerden in vijf nummer 1 posities in de zoekresultaten.

Eindresultaat

Dankzij de nauwe samenwerking en gerichte strategie van WJ Digital Marketing is Stucadoorsbedrijf de Vries getransformeerd van een klein bedrijf naar een middelgroot bedrijf. De belangrijkste resultaten zijn:

  • Recordaantal conversies binnen twee maanden na de start van de campagne.
  • Uitbreiding van de focusregio’s van 5 naar 45 binnen Zuid-Holland.
  • Behalen van vijf nummer 1 posities in de zoekresultaten.
Werken achter de laptop

Conclusie

De case van Stucadoorsbedrijf de Vries illustreert de kracht van een data-gedreven en regionaal gerichte marketingstrategie. Door gebruik te maken van de juiste tools en inzichten, hebben we Michel geholpen om zijn bedrijf aanzienlijk te laten groeien en zijn doelen te bereiken.

Met behulp van een gedegen online marketing strategie hebben we in 3 jaar tijd het aantal aanvragen voor Stucadoorsbedrijf de Vries met 436% laten groeien.

Klant aan het woord

Dit is een geweldig bedrijf, die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, dat kom je tegenwoordig niet meer tegen. Wesley is een betrokken iemand die al jaren voor ons de website hoog in google krijgt/houdt en met succes. Hij reageert snel, denkt graag mee en begrijpt wat de noodzaak is voor een bedrijf om succesvol te zijn en te blijven. Kortom een betrouwbaar iemand die verstand van zaken heeft en altijd in oplossingen denkt. Dit is echt een aanrader en een fijn bedrijf om mee samen te werken.
Michel de Vries, eigenaar van Stucadoorsbedrijf de Vries
Nummer #1 op Stukadoor Rotterdam
100% Resultaatgarantie
Ik denk mee met het risico van de ondernemer, daarom werken we met eerlijke risicoverdeling en resultaatgaranties.
6 Jaar ervaring
Met meer dan 6 jaar ervaring bieden wij de expertise van een groot bureau voor de prijs van een zzp'er
Maatwerk strategieën
Toonaangevende online marketingstrategieën op maat, perfect voor zzp’ers en kleine bedrijven
Elke dag beschikbaar
We staan elke dag klaar voor vragen en updates. Met maandelijkse check-ins en e-mailupdates blijf je altijd goed geïnformeerd.
Reactie binnen 1 uur
Wij reageren binnen 1 uur op verzoeken, zodat je zelf de touwtjes in handen houd
Koffie drinken WJ
Ontvang Een Gratis Aanbod

Vul onderstaande formulier in en ontvang gratis een vrijblijvend aanbod op maat.

Naam(Vereist)
Officieel Google Partner

Als officiële Google Partner beschik ik over de vereiste expertise en ervaring om jouw online doelstellingen te realiseren. Ik ben toegewijd aan het maximaliseren van je websiteverkeer, waardoor je meer aanvragen en een hogere omzet zult genereren.