WJ Favicon 2
Perfecte klantenbeoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews
Beoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews

SEO campagne

Sinds 2022 behaalt Stucadoorsbedrijf Vitesse #1 posities in Eindhoven.

Stucadoorsbedrijf Vitesse

ZZP'er Remy Pot van Stucadoorsbedrijf Vitesse levert hoogwaardig stucwerk tegen een eerlijke prijs

Stucadoorsbedrijf Vitesse, een kleine onderneming die sinds 2007 actief is in en rondom Eindhoven, kenmerkt zich door zijn persoonlijke benadering en vakmanschap. Als eenmanszaak begrijpt Remy Pot precies hoe hij zijn klanten op maat kan bedienen en hun specifieke wensen kan vervullen. Deze persoonlijke aanpak, gecombineerd met het leveren van hoogwaardig stucwerk tegen een eerlijke prijs, vormt de kern van Stucadoorsbedrijf Vitesse.

Klanten waarderen Stucadoorsbedrijf Vitesse om de volgende redenen:

  • Betrouwbaarheid: Altijd nakomen van afspraken.
  • Persoonlijke service: Vriendelijk en prettig in de omgang.
  • Snelheid: Snelle respons op verzoeken.


Dankzij deze kwaliteiten heeft Stucadoorsbedrijf Vitesse een sterke reputatie opgebouwd en blijft het bedrijf een favoriet voor klanten in de regio Eindhoven.

Stucadoorsbedrijf Vitesse staat op nummer 1 op het zoekwoord "Stukadoor Eindhoven"

Resultaten

Sinds onze samenwerking hebben we de volgende resultaten weten te realiseren.
+229%
Organische bezoekers per maand
+∞%
Aanvragen per maand
+1
#1 posities
+5
Top 2 - 5 posities

Achtergrondinformatie

Remy Pot heeft zijn klanten altijd verkregen via mond-tot-mond reclame. De website van Stucadoorsbedrijf Vitesse fungeerde echter slechts als een verouderd visitekaartje. De techniek van de website was sterk verouderd, waardoor de functionaliteiten niet goed werkten. Het was dan ook geen wonder dat er geen aanvragen werden gegenereerd via de website.

Uitdaging

De huidige website voldeed niet aan de minimale kwaliteitsnormen om goed te kunnen scoren in Google. Om die reden moest eigenlijk alles vanaf nul worden opgebouwd, te beginnen met de bouw van een nieuwe website en vervolgens de optimalisatie voor betere vindbaarheid in Google. Omdat dit de eerste keer was dat er werd geïnvesteerd in online marketing, was het investeringsbudget beperkt. Dit maakte het een extra uitdaging: er moest zo efficiënt mogelijk gewerkt worden om maximaal resultaat te behalen.

Strategie en implementatie

1. Bouw van een nieuwe website

Om zo efficiënt mogelijk een nieuwe website te bouwen, hebben we gebruik gemaakt van een prefab-webdesign. Dit webdesign was eerder door ons ontwikkeld en kon met enkele aanpassingen goed worden toegepast op Stucadoorsbedrijf Vitesse.

2. Bepalen van regionale focus

Na de lancering van de nieuwe website hebben we een regionale focus bepaald. We analyseerden de regio’s in en rondom Eindhoven om te bepalen waar het zoekvolume zich bevond en waar het concurrentieniveau minimaal was.

3. Creëren van landingspagina's

Door het maken van specifieke landingspagina’s konden we ons richten op zoektermen met een regionale oriëntatie. We focusten ons op kleinere regio’s rondom Eindhoven, terwijl de homepage gericht was op de stad Eindhoven zelf.

4. Linkbuilding

We hebben gebruik gemaakt van linkbuilding door woning- en interieurblogs te benaderen om artikelen te plaatsen over Stucadoorsbedrijf Vitesse. Deze online publiciteit heeft bijgedragen aan het opbouwen van autoriteit in Google, wat de organische posities in de zoekresultaten heeft versterkt en verbeterd.

Eindresultaat

Dankzij de nauwe samenwerking en de SEO-strategie van WJ Digital Marketing is Stucadoorsbedrijf Vitesse zichtbaar geworden voor zijn doelgroep in Google en genereert de website nu aanvragen. De belangrijkste resultaten zijn:

  • Een nieuwe website die effectief is in het genereren van aanvragen.
  • Een nummer 1 positie op de belangrijkste zoekterm “Stukadoor Eindhoven”.
  • Meerdere top 5 posities op zoektermen gericht op stucwerk rondom Eindhoven.
  • Een maandelijkse organische toestroom van nieuwe aanvragen, beginnend vanaf nul.

Conclusie

Uit deze case blijkt dat zelfs wanneer je website helemaal vanaf nul begint, het nog steeds mogelijk is om met een beperkt budget aanzienlijke zichtbaarheid te creëren. ZZP’ers in de dienstverlening kunnen daardoor ook bij WJ Digital Marketing terecht om zeer kostenefficiënt resultaten te boeken. 

Deze case toont aan dat een strategische aanpak, met focus op regionale optimalisatie en effectieve linkbuilding, kan leiden tot een sterke online aanwezigheid en een constante toestroom van nieuwe aanvragen. 

Stucadoorsbedrijf Vitesse is een uitstekend voorbeeld van hoe doelgerichte SEO- en marketinginspanningen een kleine onderneming kunnen transformeren en succes kunnen brengen in een concurrerende markt.

Aantal leads per maand Vitesse

Klant aan het woord

"Super tevreden. Contact loopt vlot, soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Remy Pot, eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
Nummer #1 op Stukadoor Eindhoven
Ontvang Een Gratis Aanbod

Vul onderstaande formulier in en ontvang gratis een vrijblijvend aanbod op maat.

Naam(Vereist)
Officieel Google Partner

Als officiële Google Partner beschik ik over de vereiste expertise en ervaring om jouw online doelstellingen te realiseren. Ik ben toegewijd aan het maximaliseren van je websiteverkeer, waardoor je meer aanvragen en een hogere omzet zult genereren.