WJ Favicon 2
Perfecte klantenbeoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews
Beoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews

Google Ads uitbesteden?

Trek snel meer leads en klanten aan met SEA.

Ik help je met het opzetten en uitvoeren van een winstgevende Google Ads-campagne, waardoor je je online zichtbaarheid en verkoop kunt vergroten. 

Met mijn expertise en ervaring in Google Ads creëer ik effectieve advertentiecampagnes die gericht zijn op het bereiken van je doelgroep en het genereren van waardevol verkeer naar je website. Ik zorg ervoor dat je advertenties een hoge kwaliteitsscore behalen en daardoor maximaal rendement realiseren. 

Daarnaast monitor ik de prestaties van je campagnes en pas ik deze aan waar nodig om de beste resultaten te behalen.

Werken achter de laptop

Kwaliteitsscore verhogen

Een hoge kwaliteitsscore in een geoptimaliseerde Google Ads-campagne zorgt voor gerichtere resultaten. Het verhoogt de relevantie van je advertenties en bestemmingspagina’s, waardoor je de juiste doelgroep bereikt. Bovendien verlaagt het de kosten per klik, waardoor je meer waar voor je geld krijgt. Met een hoge kwaliteitsscore behaal je dus betere resultaten met je campagne.

Juiste doelgroep bereiken

Met Google Ads kun je specifieke zoekwoorden targeten om je doelgroep te bereiken. Samen met de klant bespreek ik welke zoekwoorden relevant zijn. 

Door deze zorgvuldig te selecteren, worden je advertenties weergegeven wanneer mensen zoeken naar gerelateerde onderwerpen. Dit vergroot de kans op het bereiken van de juiste doelgroep en het genereren van klikken en conversies. 

Kortom, met Google Ads kun je effectief adverteren en daardoor waardevolle resultaten behalen.

Laag klikbedrag

Zoekmachine adverteren is een online marketing specialisatie die gericht is op het genereren van meer conversies. Je betaalt een kosten-per-klik (CPC) om te adverteren in Google. Dit bedrag varieert op basis van de concurrentie en de kwaliteit van je website.

Hoe hoger de concurrentie op een zoekwoord, hoe hoger de kosten om op dezelfde posities te komen. Je websitekwaliteit speelt ook een rol. Een goede website die goed aansluit op de zoekvraag resulteert in een hogere kwaliteitsscore. Dit betekent dat je korting krijgt op de CPC, omdat je advertentie relevant is voor Google.

Door een grondige zoekwoordenanalyse te doen en de CPC te evalueren, kun je bepalen welke zoekwoorden het meest geschikt zijn om op te adverteren. Sommige zoekwoorden zijn duur, terwijl je met minder geld interessantere zoekwoorden kunt kiezen.