Top
Online Markt Analyse - WJ Digital Marketing 2

Freelance Online Marketeer

Freelance Online Marketeer

Freelance online marketeer gezocht? Bij WJ Digital Marketing ben je aan het juiste adres. Mijn naam is Wesley Jansen en ik ben een jonge, gedreven online marketeer en help jouw organisatie op opdrachtbasis graag met jouw online marketing vraagstukken. Als online marketeer met ruime ervaring aan bureauzijde is mij één belangrijk ding bijgebleven. En dat is: Als je maximaal wilt groeien, je dit samen moet doen. Of het nu gaat om het opstarten van een compleet nieuwe online marketing campagne of het optimaliseren van de bestaande campagnes. Ik sta voor je klaar en pak het direct voor je op!

In contact komen

Freelance Online Marketeer: Diensten

Dankzij mijn 4 jaar lange ervaring als allround online marketeer heb ik veel tijd gehad om te werken aan meerdere specialisaties. Zo heb ik veel ervaring in:

Online Marketing Strategie

Elke campagne waar ik mijn online marketing kennis en kunde op loslaat begint altijd bij het analyseren van de markt, vervolgens het formuleren van een online marketing strategie. Een online strategie is een actieplan met een uitwerking voor waar we over 12 maanden willen staan met de online marketing. Hierin formuleren we onze zichtbaarheid online en wat de resultaten moeten zijn. Verder wordt er in het plan een operationeel plan gemaakt voor de komende 3 maanden, waarin ik stap voor stap precies uitleg waar we aan werken om onze uiteindelijke doel te bereiken. Nadat dit plan is geformuleerd, ontvang je dit plan zelf om het te voorzien van feedback. Zodra je akkoord geeft op dit plan, gaan we gas geven en zorgen we ervoor dat jouw website binnen no-time de resultaten krijgt die het verdient.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met de inzet van zoekmachine optimalisatie zorg ik ervoor dat jouw website beter gevonden wordt in de organische ranking. SEO is een uitstekende strategie om een langere termijn groei te realiseren. Organische groei betekent ook duurzame groei. De online marketing inzet voor SEO blijft dan ook altijd bestaan. De backlinks die worden ingekocht en de content die voor jouw website wordt geschreven zal ook net zo lang blijven bestaan als dat jij wilt.

Een goede zoekmachine optimalisatie strategie bestaat uit het optimaliseren van 3 bouwstenen waar Google mee beoordeeld hoe hoog je in de organische ranking komt, namelijk:

Door deze bouwstenen goed op orde te hebben, zorgen we ervoor dat de zoekmachine jouw website eenvoudig en snel kan lezen. Verder ziet de zoekmachine jouw content als een waardevol stukje informatie. Tot slot ontvangt jouw website de nodige backlinks van andere website om een autoriteit te realiseren waarmee het gaat meedoen voor de topposities voor jouw belangrijkste keywords. In de afbeelding hieronder kun je zien waar de organische resultaat terug te vinden is in de zoekmachine van Google.

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Met zoekmachine adverteren bedoel ik het adverteren in Google. Door te adverteren in Google kom je per direct boven aan te staan in de ranking. Hierdoor trek je op korte termijn meer bezoekers naar je website toe en kun je al snel beginnen met het genereren van leads. Ik beheer je Google Ads campagne, waardoor jij er geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft alleen elke maand even de analyse te bekijken die ik naar je toestuur.

Adverteren in de zoekmachines kan op verschillende manieren. De ene advertentiemogelijkheid is meer gericht op het verkopen van jouw product of dienst en de andere mogelijkheid is meer gericht op het bekend maken van jouw merknaam. Ik som de mogelijkheden hieronder op:

Search advertenties

Dit zijn de meest basis advertenties in Google. Search advertenties zijn de geschreven advertenties die je vaak bovenaan in Google ziet wanneer je iets hebt opgezocht. De search advertenties zijn vaak erg geschikt voor zowel het genereren van meer conversies als het creëren van een hogere brand awareness. Search advertenties worden dan ook vrijwel altijd tweeledig ingezet: Op branding-niveau en op dienstenniveau. Hieronder zie je een voorbeeld van een search advertentie. Je herkent de advertentie aan de dikgedrukte tekst ‘Advertentie’ boven de tekst.

Shopping advertenties

Google Shopping is het adverteren op productniveau in de zoekresultaten van Google. Je ziet wel eens een rijtje met producten als je een heel specifiek product zoekt in Google. Deze resultaten noemen we ook wel de Shopping Ads resultaten. Voor jou als adverteerder kom je heel eenvoudig en snel tussen het rijtje te staan met jouw concurrenten. Zo kan de zoeker gemakkelijk en snel jouw producten vergelijken met andere concurrenten. Google Shopping is zeer geschikt voor het genereren van meer omzet vanuit de advertentiecampagne. Hieronder zie je een voorbeeld van producten waarmee wordt geadverteerd met Google Shopping.

Display advertenties (Ofwel: Banners)

Display advertenties worden door de meeste ook wel herkend als banners. Je weet wel, die irritant filmpjes die aan de zijkant van de website bewegen. Display advertenties zijn van nature voornamelijk gericht op het genereren van een betere naamsbekendheid. Naast dat het een betere naamsbekendheid kan genereren, kun je er ook bezoekers van je website die geen aanvraag hebben gedaan terughalen. Dit terughalen van bezoekers noemen we binnen de online marketing ook wel remarketing. Remarketing staat voor het vertonen van banners aan mensen die jouw website hebben bezocht en aan een aantal voorwaarden voldoen. Voorwaarden kunnen bijvoorbeeld zijn: Meer dan 30% van de pagina bezocht OF langer dan 120 seconden op de website gezet EN geen conversie hebben afgerond. Op die manier heb je jouw kwaliteitsbezoeker gesegmenteerd en kun je die zodoende weer targeten met advertenties.

Freelance Online Marketeer inhuren?

Zoek je een freelance online marketeer die samen met jou jouw online marketing naar een volgend level tilt? Door mij als freelance online marketeer in te schakelen voor jouw online marketing vraagstuk(ken) haal je meer dan 4 jaar online marketing ervaring in huis. Dankzij mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaat-gedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte. Ik ben ‘to the point’, ik vertel precies hoe het is en wat je kunt verwachten. Klik hieronder op de groene knop om contact met mij op te nemen!

In contact komen
Share

info@wj-digital-marketing.nl

Al 5 jaar lang geobsedeerd met Google Ads en SEO. Een beetje een data nerd die houd van online marketing en ondernemen. Ik zoek naar de meest efficiënte manier om rendement te genereren uit investeringen met de inzet van internet marketing.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.