Freelance SEO specialist

Kiest voor een SEO specialist met kennis en ervaring

Freelance SEO Specialist gezocht? Bij WJ Digital Marketing ben je op het juiste adres. Mijn naam is Wesley een jonge en gedreven SEO specialist. Ik help bedrijven maar al te graag met SEO vraagstukken. Als SEO specialist met meer dan 5 jaar ervaring weet ik dat als je snel online wilt groeien, dat je dit samen doet. Of het gaat om een volledig nieuwe online marketing campagne, of het optimaliseren van een bestaande campagne. Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Dankzij mijn ervaring als online marketeer heb ik veel gewerkt aan verschillende specialisaties, waardoor ik een zogenaamde T-shaped marketeer ben. Ik heb grotendeels gewerkt in het ontwikkelen van een SEO specialisatie. De bouwstenen waar ik aan werk op het moment dat ik aan een SEO campagne begin zijn de online marketing strategie en zoekmachine optimalisatie (techniek, on-page en off-page SEO).

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen

Onze Klanten Behalen Resultaten

Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+98%
Organische bezoekers
+124%
Omzet
Deze resultaten zijn gemeten over een periode van 6 maanden

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +98%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +124%. Klik hier om het Analytics dashboard van dit project te downloaden.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+235%
Organische bezoekers
+403%
Omzet
Deze resultaten zijn gemeten over een periode van 6 maanden

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting. Klik hier om het Analytics dashboard van dit project te downloaden.

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Online Marketing Strategie

Bij elke SEO campagne begin ik altijd met een grondige analyse van de markt. Een analyse van de markt geeft inzage in hoe de campagne ervoor staat in statistieken. Door de statistieken inzichtelijk te hebben, hebben we een beter beeld bij waar we nu staan. Hierdoor kunnen we met behulp van mijn kennis en ervaring een realistisch doel stellen voor in de toekomst. Zo formuleren we vervolgens een concreet online marketing strategie.

Een online strategie is een document met daarin een uitwerking van alle doelen waar we willen staan over een periode van 12 maanden. Verder bevat het document een concreet operationeel actieplan met wat we de komende 3 maanden direct voor je gaan uitvoeren. Het operationele gedeelte wordt stap voor stap uitgelegd, met daarbij achterliggende analyses om je mee te nemen in het gedachteproces. Zodra het plan is bedacht en opgesteld ontvang je het plan ter controle. Je bent in de gelegenheid om het plan te voorzien van feedback en om om tafel te gaan zitten om ervoor te zorgen dat we de neuzen dezelfde kant op hebben staan. Tot slot komen we tot een actieplan waar we allebei enthousiast over zijn en gaan we gas geven op de campagne. Binnen de gestelde termijnen behalen we de doelstellingen, omdat deze realistisch zijn gesteld.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met één van onze SEO pakketten wordt je website beter gevonden in de organische ranking van Google. De inzet van SEO is een geweldige strategie om je met je bedrijf te focussen op de langetermijngroei. Organische groei betekent duurzame groei. De inzet van online marketing voor SEO voer je uit en blijft dan ook bestaan. Pas als je concurrenten actief blijven investeren in SEO zul je past je posities verliezen. Tot die tijd behoud je de mooie posities en bijbehorende leads.

Een goede SEO strategie bestaat uit het verbeteren van drie niveaus waarmee Google beoordeeld hoe hoog je in de organische ranking komt, namelijk:


Door deze niveaus allemaal tegelijkertijd te optimaliseren, zorgen we ervoor dat je website:

  1. Technische wordt geoptimaliseerd, zodat de Googlebots je website snel en eenvoudig kan lezen.
  2. De content wordt geoptimaliseerd, zodat Google de content beter waardeert voor organische posities.
  3. Linkbuilding wordt ingezet, zodat je website meer autoriteit krijgt in de ogen van Google.


De combinatie van deze drie punten zorgen ervoor dat je gaat ranken voor topposities op je belangrijkste keywords. In de afbeelding hieronder zie je de organische resultaten in Google rood gemarkeerd.

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Jouw concurrenten verslaan in Google?"

Samenwerken met een enthousiaste freelance SEO specialist die samen met je je SEO naar de volgend level tilt?

Door mij als freelance SEO specialist in te schakelen voor jouw online marketing boost haal je kennis en ervaring in de online marketing in huis.

Dankzij mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaat-gedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Redenen om te kiezen voor ons:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.