Perfecte klantenbeoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews
Beoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews

Freelance SEO specialist

Kiest voor een SEO specialist met kennis en ervaring

Freelance SEO specialist gezocht?

Bij WJ Digital Marketing ben je op het juiste adres. Mijn naam is Wesley een jonge en gedreven SEO specialist. Ik help bedrijven maar al te graag met SEO vraagstukken. Als SEO specialist met meer dan 5 jaar ervaring weet ik dat als je snel online wilt groeien, dat je dit samen doet. Of het gaat om een volledig nieuwe online marketing campagne, of het optimaliseren van een bestaande campagne. Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Dankzij mijn ervaring als online marketeer heb ik veel gewerkt aan verschillende specialisaties, waardoor ik een zogenaamde T-shaped marketeer ben. Ik heb grotendeels gewerkt in het ontwikkelen van een SEO specialisatie. De bouwstenen waar ik aan werk op het moment dat ik aan een SEO campagne begin zijn de online marketing strategie en zoekmachine optimalisatie (techniek, on-page en off-page SEO).

Gratis online marketing scan

Wil je meer grip krijgen op je vindbaarheid binnen Google? Ontvang direct een grondige website-analyse rechtstreeks in je inbox.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid ✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie ✅ Professioneel advies
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid
✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie
✅ Professioneel advies
Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wil je samenwerken met een online marketing specialist?

Ontvang een gratis aanbod op maat, het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen via onderstaande knop.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wesley Jansen

Online Marketing specialist

Met meer dan 5 jaar ervaring als online marketeer, geef ik jouw bedrijf een boost in organische vindbaarheid op een transparante en duurzame wijze.

Online Marketing Strategie

Bij elke SEO campagne begin ik altijd met een grondige analyse van de markt. Een analyse van de markt geeft inzage in hoe de campagne ervoor staat in statistieken. Door de statistieken inzichtelijk te hebben, hebben we een beter beeld bij waar we nu staan. Hierdoor kunnen we met behulp van mijn kennis en ervaring een realistisch doel stellen voor in de toekomst. Zo formuleren we vervolgens een concreet online marketing strategie.

Een online strategie is een document met daarin een uitwerking van alle doelen waar we willen staan over een periode van 12 maanden. Verder bevat het document een concreet operationeel actieplan met wat we de komende 3 maanden direct voor je gaan uitvoeren. Het operationele gedeelte wordt stap voor stap uitgelegd, met daarbij achterliggende analyses om je mee te nemen in het gedachteproces. Zodra het plan is bedacht en opgesteld ontvang je het plan ter controle. Je bent in de gelegenheid om het plan te voorzien van feedback en om om tafel te gaan zitten om ervoor te zorgen dat we de neuzen dezelfde kant op hebben staan. Tot slot komen we tot een actieplan waar we allebei enthousiast over zijn en gaan we gas geven op de campagne. Binnen de gestelde termijnen behalen we de doelstellingen, omdat deze realistisch zijn gesteld.

Wesley Jansen volledig - met groen vloeiend achtergrond

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met één van onze SEO pakketten wordt je website beter gevonden in de organische ranking van Google. De inzet van SEO is een geweldige strategie om je met je bedrijf te focussen op de langetermijngroei. Organische groei betekent duurzame groei. De inzet van online marketing voor SEO voer je uit en blijft dan ook bestaan. Pas als je concurrenten actief blijven investeren in SEO zul je past je posities verliezen. Tot die tijd behoud je de mooie posities en bijbehorende leads.

Een goede SEO strategie bestaat uit het verbeteren van drie niveaus waarmee Google beoordeeld hoe hoog je in de organische ranking komt, namelijk:


Door deze niveaus allemaal tegelijkertijd te optimaliseren, zorgen we ervoor dat je website:

  1. Technische wordt geoptimaliseerd, zodat de Googlebots je website snel en eenvoudig kan lezen.
  2. De content wordt geoptimaliseerd, zodat Google de content beter waardeert voor organische posities.
  3. Linkbuilding wordt ingezet, zodat je website meer autoriteit krijgt in de ogen van Google.


De combinatie van deze drie punten zorgen ervoor dat je gaat ranken voor topposities op je belangrijkste keywords. In de afbeelding hieronder zie je de organische resultaten in Google rood gemarkeerd.

Freelance-Online-Marketeer-Zoekmachine-Optimalisatie-SEO 2