Top
Zoekmachine optimalisatie - WJ Digital Marketing 3

Freelance SEO Specialist

Freelance SEO Specialist

Freelance SEO Specialist gezocht? Bij WJ Digital Marketing ben je waar je moet zijn. Ik ben Wesley Jansen. Een jonge en gedreven SEO specialist en help jouw organisatie maar al te graag met jouw SEO vraagstukken. Als SEO specialist met meer dan 3 jaar ervaring aan bureauzijde is mij één belangrijk ding bijgebleven. Namelijk als je het snelst online groei wilt realiseren, dat je dat samen moet doen. Of het gaat om een opstart van een volledig nieuwe online marketing campagne, of het optimaliseren van een bestaande campagne. Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

In contact komen

Freelance SEO Specialist: Diensten

Dankzij mijn 4 jaar lange ervaring als allround online marketeer heb ik veel tijd gehad om te werken aan meerdere specialisaties. Ik heb met name veel tijd en energie gestoken in het ontwikkelen van een SEO specialisatie. De bouwstenen waar ik aan werk op het moment dat ik aan een SEO campagne begin zijn de volgende:

Online Marketing Strategie

Bij elke SEO campagne begin ik altijd met een grondige analyse van de markt. Een analyse van de markt geeft inzage in hoe de campagne ervoor staat in statistieken. Door de statistieken inzichtelijk te hebben, hebben we een beter beeld bij waar we nu staan. Hierdoor kunnen we met behulp van mijn kennis en ervaring een realistisch doel stellen voor in de toekomst. Zo formuleren we vervolgens een concreet online marketing strategie.

Een online strategie is een document met daarin een uitwerking van alle doelen waar we willen staan over een periode van 12 maanden. Verder bevat het document een concreet operationeel actieplan met wat we de komende 3 maanden direct voor je gaan uitvoeren. Het operationele gedeelte wordt stap voor stap uitgelegd, met daarbij achterliggende analyses om je mee te nemen in het gedachteproces. Zodra het plan is bedacht en opgesteld ontvang je het plan ter controle. Je bent in de gelegenheid om het plan te voorzien van feedback en om om tafel te gaan zitten om ervoor te zorgen dat we de neuzen dezelfde kant op hebben staan. Tot slot komen we tot een actieplan waar we allebei enthousiast over zijn en gaan we gas geven op de campagne. Binnen de gestelde termijnen behalen we de doelstellingen, omdat deze realistisch zijn gesteld.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Door middel van één van onze SEO pakketten wordt jouw website beter gevonden in de organische ranking van Google. De inzet van SEO is een geweldige strategie om je met jouw bedrijf te focussen op de langetermijngroei. Organische groei betekent duurzame groei. De inzet van online marketing voor SEO voer je uit en blijft dan ook bestaan. Pas als jouw concurrenten actief blijven investeren in SEO zul je past jouw posities verliezen. Tot die tijd behoud je de mooie posities en bijbehorende leads.

Een goede SEO strategie bestaat uit het verbeteren van 3 niveaus waarmee Google beoordeeld hoe hoog je in de organische ranking komt, namelijk:

Door deze niveaus allemaal tegelijkertijd te optimaliseren, zorgen we ervoor dat jouw website:

  1. Technische wordt geoptimaliseerd, zodat de Google bots jouw website snel en eenvoudig kan lezen.
  2. De content wordt geoptimaliseerd, zodat Google de content beter waardeert voor organische posities.
  3. Linkbuilding wordt ingezet, zodat jouw website meer autoriteit krijgt in de ogen van Google.

De combinatie van deze 3 punten zorgen ervoor dat je gaat ranken voor topposities op jouw belangrijkste keywords. In de afbeelding hieronder zie je de organische resultaten in Google rood gemarkeerd.

Freelance SEO Specialist inhuren?

Samenwerken met een enthousiaste freelance SEO specialist die samen met jou jouw SEO naar de volgend level tilt? Door mij als freelance SEO specialist in te schakelen voor jouw online marketing boost haal je meer dan 4 jaar ervaring in de online marketing in huis. Dankzij mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaat-gedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte. Ik ben ‘to the point’, ik vertel precies hoe het is en wat je kunt verwachten. Klik hieronder op de groene knop om contact met mij op te nemen!

In contact komen
Share

info@wj-digital-marketing.nl

Al 5 jaar lang geobsedeerd met Google Ads en SEO. Een beetje een data nerd die houd van online marketing en ondernemen. Ik zoek naar de meest efficiënte manier om rendement te genereren uit investeringen met de inzet van internet marketing.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.