Google Ads (SEA)

Verkrijg snel merkzichtbaarheid en trek meer leads aan

Online marketing veranderd in enorm hoog tempo, waardoor organisatie zoeken naar een snelle, effectieve manier om hun merk zichtbaar te maken bij een hoog-converterende doelgroep. Vergroot je vindbaarheid en krijg direct resultaat met de PPC management service van WJ Digital Marketing.

Onze Klanten Behalen Resultaten

Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+98%
Organische bezoekers
+124%
Omzet
Deze resultaten zijn gemeten over een periode van 6 maanden

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +98%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +124%. Klik hier om het Analytics dashboard van dit project te downloaden.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+235%
Organische bezoekers
+403%
Omzet
Deze resultaten zijn gemeten over een periode van 6 maanden

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting. Klik hier om het Analytics dashboard van dit project te downloaden.

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Zoekmachine adverteren: Laag klikbedrag

Zoekmachine adverteren is een online marketing specialisatie waarbij het doel is om vandaag nog meer conversies te genereren. Door te adverteren in Google betaal je een zogenoemde CPC (Cost-per-click). Voor elke keer dat iemand op je advertentie klikt, betaal je een bedrag aan Google. Het bedrag wat je betaalt voor elke klik is afhankelijk van de concurrentie op het zoekwoord en de kwaliteit van jouw website:

  • Hoe hoger de competitie op het zoekwoord, des te meer concurrenten bereid zijn te betalen. Logisch gevolg is dat je daardoor ook hogere bedragen moet betalen om op dezelfde posities te komen.
  • De kwaliteit van jouw website heeft ook een invloed op de CPC. Heb je namelijk een goede website en adverteer je op een pagina die de zoekvraag goed beantwoord? Dan behaal je een hogere kwaliteitsscore. Een hoge kwaliteitsscore zorgt ervoor dat je korting krijg op de CPC. Jouw advertentie vervult namelijk ook het doel van Google: Het vertonen van een zo relevant mogelijke advertentie.


Door een uitgebreide zoekwoordenanalyse te doen en deze zoekwoorden te analyseren op hoogte van de CPC, kun je een goede inschatting maken op welke zoekwoorden je wel en niet wilt adverteren. Sommige zoekwoorden zijn nou eenmaal heel duur, terwijl je voor minder geld een interessantere zoekwoord kunt kiezen.

Zoekmachine adverteren: Resultaatgericht

De CPC is slechts 1 metric om te bepalen hoe goed de resultaten van een advertentiecampagne zijn. Vanwege mijn resultaatgerichte aanpak ben ik zelf voorstander van het kijken naar de metric: Kosten per conversie of Return on Ad Spend (ROAS).

  • Bij de kosten per conversie wordt er gekeken naar wat het gemiddelde aan advertentiebudget kost om één conversie te genereren. Door de kosten / conversie inzichtelijk te hebben, dan kunnen we dit eenvoudig vertalen naar de kosten voor een lead. Deze kosten kun je vervolgens aftrekken van de omzet van één lead om te bepalen wat de kosten-verhouding is voor het krijgen van een lead.
  • De ROAS is een geschikte maatstaf voor webshops, waarbij er gestuurd wordt op het genereren van zoveel mogelijk omzet vanuit de webshop. De ROAS staat in feite voor: Hoeveel euro omzet krijg ik uit 1 euro ads budget. Bij een ROAS van 10 ontvang je dus €10 aan omzet voor elke €1 aan Ads budget. Als je een winstmarge hebt van 20%, dan betekent dit dat je 10% winst haalt uit de Google Ads campagne.


Ik stuur in bijna alle gevallen op één van bovenstaande strategieën. Beiden zijn ze gericht op efficiëntie, waardoor het resultaat is een zo laag mogelijke kosten per conversie of een zo hoog mogelijke ROAS. In heel uitzonderlijke gevallen zijn bovenstaande doelen niet de wens van de klant. Het kan zijn dat jouw winstmarge zo groot is, dat het genereren van zo veel mogelijk leads een interessantere doel is dan het efficiënt verkrijgen van leads.

Weet je nog niet wat het beste bij jou en jouw doelgroep past? Dan kom ik graag met je in contact om daarover te sparren.

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Direct bovenaan in Google komen?'"

Wil je weten wat het kost om te adverteren in Google? En wil je weten wat het voor jou kan opleveren?

Door mij in te schakelen voor jouw online marketing vraagstuk(ken) haal je meer dan 4 jaar online marketing ervaring in huis. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaat-gedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar hoe we het maximale rendement uit jouw website kunnen halen.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.