WJ Favicon 2
Perfecte klantenbeoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews
Beoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews

Google Ads uitbesteden?

Verkrijg snel merkzichtbaarheid en trek meer leads aan

Ik help je met het opzetten en uitvoeren van een winstgevende Google Ads campagne, waardoor je je online zichtbaarheid en verkoop kunt vergroten. 

Met mijn expertise en ervaring in Google Ads creëer ik effectieve advertentiecampagnes die gericht zijn op het bereiken van je doelgroep en het genereren van waardevol verkeer naar je website. Ik zorg ervoor dat je advertenties de hoogste kwaliteitsscore behalen en daardoor maximaal rendement behalen. Daarnaast monitor ik de prestaties van je campagnes en pas ik deze aan waar nodig om de beste resultaten te behalen. 

Samen werken we aan het realiseren van een winstgevende Google Ads campagne die je bedrijf laat groeien.

Gratis online marketing scan

Wil je meer grip krijgen op je vindbaarheid binnen Google? Ontvang direct een grondige website-analyse rechtstreeks in je inbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid ✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie ✅ Professioneel advies
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid
✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie
✅ Professioneel advies

Kwaliteitsscore verhogen

Een hoge kwaliteitsscore in een geoptimaliseerde Google Ads-campagne zorgt voor gerichtere resultaten. Het verhoogt de relevantie van je advertenties en bestemmingspagina’s, waardoor je de juiste doelgroep bereikt. Bovendien verlaagt het de kosten per klik, waardoor je meer waar voor je geld krijgt. Met een hoge kwaliteitsscore behaal je dus betere resultaten met je campagne.

Juiste doelgroep bereiken

Met Google Ads kun je specifieke zoekwoorden targeten om je doelgroep te bereiken. Samen met de klant bespreek ik welke zoekwoorden relevant zijn. 

Door deze zorgvuldig te selecteren, worden je advertenties weergegeven wanneer mensen zoeken naar gerelateerde onderwerpen. Dit vergroot de kans op het bereiken van de juiste doelgroep en het genereren van klikken en conversies. 

Kortom, met Google Ads kun je effectief adverteren en daardoor waardevolle resultaten behalen.

Laag klikbedrag

Zoekmachine adverteren is een online marketing specialisatie die gericht is op het genereren van meer conversies. Je betaalt een kosten-per-klik (CPC) om te adverteren in Google. Dit bedrag varieert op basis van de concurrentie en de kwaliteit van je website.

Hoe hoger de concurrentie op een zoekwoord, hoe hoger de kosten om op dezelfde posities te komen. Je websitekwaliteit speelt ook een rol. Een goede website die goed aansluit op de zoekvraag resulteert in een hogere kwaliteitsscore. Dit betekent dat je korting krijgt op de CPC, omdat je advertentie relevant is voor Google.

Door een grondige zoekwoordenanalyse te doen en de CPC te evalueren, kun je bepalen welke zoekwoorden het meest geschikt zijn om op te adverteren. Sommige zoekwoorden zijn duur, terwijl je met minder geld interessantere zoekwoorden kunt kiezen.

Tijdelijke aanbieding!

Gratis scan en / of opstart

Mis deze tijdelijke kans niet! Ik sta klaar om jouw Google Ads campagnes naar een hoger niveau te tillen. Met een gratis Google Ads scan optimaliseer ik jouw bestaande campagnes. En dat is nog niet alles! Voor nieuwe klanten is de opstart van de campagne helemaal gratis. Je betaalt alleen voor de maandelijkse optimalisaties. 

Profiteer nu door je website hieronder in te voeren en ontdek hoe ik jouw Google Ads campagnes effectiever en succesvoller kan maken. Samen zorgen we voor ongekende groei en resultaten. Wacht niet langer, meld je nu aan en laat ons je Google Ads campagne naar nieuwe hoogten brengen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid ✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie ✅ Professioneel advies
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid
✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie
✅ Professioneel advies