Online marketing scan

Kom erachter hoe je online meer sales kunt maken

Wil je weten hoe je met een online marketing scan meer bezoekers naar je website krijgt en meer websitebezoekers omzet naar klanten? Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en weten met onze jarenlange ervaring als geen ander hoe je een succesvolle online marketing scan uitvoert.

Onze Klanten Behalen Resultaten

Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+98%
Organische bezoekers
+124%
Omzet
Deze resultaten zijn gemeten over een periode van 6 maanden

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +98%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +124%. Klik hier om het Analytics dashboard van dit project te downloaden.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+235%
Organische bezoekers
+403%
Omzet
Deze resultaten zijn gemeten over een periode van 6 maanden

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting. Klik hier om het Analytics dashboard van dit project te downloaden.

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Waarom een online marketing scan uitvoeren?

Breng je concurrenten binnen Google in beeld.
Kom erachter wat nodig is om hen te verslaan.

We bieden verschillende online marketing diensten aan waarmee je jouw online zichtbaarheid kunt vergroten. Zo zijn we gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie en adverteren in Google.

Voor elke branche en elk los bedrijf is een unieke aanpak en strategie op maat nodig. Met behulp van onze brede kennis en ervaring in verschillende markten en bijbehorende online marketing tools weten we ook voor jouw bedrijf een online strategie op maat aan te bieden. Binnen onze diensten maken we een onderscheid in het hoog scoren in Google (SEO) en adverteren in Google (SEA).

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op door te klikken op de knop hieronder of te bellen naar 0850 805290.

Online marketing scan: SEO of SEA scan?

Een online marketing scan kan bestaan uit een SEO- en/of een SEA scan. Dit is afhankelijk van of jouw business wel of niet geschikt is om deze strategieën voor uit te voeren. We weten uit ervaring namelijk dat niet elke type business geschikt succesvol kan zijn met Google. Hier geven we dan ook graag meer helderheid over. Als we van tevoren denken dat het niet gaat werken, nemen we de opdracht niet aan en geven je hier ook eerlijk advies in.

SEO scan

Een SEO scan zorgt ervoor dat je een goed beeld hebt hoe je op dit moment organisch binnen Google wordt gevonden.

Vaak scoren websites al met honderden zoekwoorden binnen Google. Dit kunnen zoekwoorden zijn die op pagina 2, 3 of zelfs nog dieper in de zoekresultaten te vinden zijn waardoor ze geen bezoekers opleveren. Doordat je al wel scoort op deze zoekwoorden kunnen we hier met een relatief kleine moeite de zoekwoorden naar de eerste pagina brengen.

Een SEO strategie succesvol uitvoeren duurt vaak wat langer om te bereiken, maar als je ze eenmaal bereikt, zorgt dat voor een krachtige positie. De online marketing scan die we voor je website uitvoeren bevat dan ook een uitgebreide SEO scan. Hier staan concrete tips in hoe je jouw SEO naar een volgende niveau kunt tillen.

SEA scan

Een SEA scan zorgt ervoor dat je een goed beeld krijgt bij de markt waar je in opereert, hoe duur het is om te adverteren en wat concurrenten doen aan Google Ads.

Een zoekwoordenanalyse is een belangrijk onderdeel van de SEA scan. De zoekwoorden die in de scan naar voren komen zijn relevante woorden waarmee je jouw doelgroep kunt bereiken. Door dit in kaart te brengen met het bijbehorende CPC (Cost Per Click), krijg je een goed beeld bij de kosten voor het inzetten van Google Ads.

Daarnaast analyseren we ook de kwaliteitsscore van de advertentiecampagnes en geven advies in hoe je de kwaliteitsscore kunt verbeteren.

Online concurrentie onderzoek

Tot slot voeren we een online concurrentie onderzoek uit. Jouw grootste online concurrenten worden geanalyseerd op basis van autoriteit en zichtbaarheid en dit met jouw website. Dit geeft extra inzage in hoe jouw website er op dit moment voorstaat tegenover die van jouw concurrenten. We adviseren je dan ook welke kanalen en met welke content je het beste je concurrenten kunt verslaan.

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Wil je weten hoe je online kunt groeien?"

Door mij in te schakelen voor je online marketing vraagstuk(ken) haal je veel online marketing kennis en ervaring in huis. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaatgedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Daag ons uit met jouw online marketing campagne. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar hoe we het maximale rendement uit jouw website kunnen halen.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.