Top
5 Jaar ervaring

100+ Succesvolle projecten

Effectieve website

Champions league niveau

Online marketing scan

Wil je weten hoe je met een online marketing scan meer bezoekers naar je website krijgt en meer websitebezoekers omzet naar klanten? Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en weten met onze jarenlange ervaring als geen ander hoe je een succesvolle online marketing scan uitvoert.

We bieden verschillende online marketing diensten aan waarmee je jouw online zichtbaarheid kunt vergroten. Zo zijn we gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie en adverteren in Google.

Voor elke branche en elk los bedrijf is een unieke aanpak en strategie op maat nodig. Met behulp van onze brede kennis en ervaring in verschillende markten en bijbehorende online marketing tools weten we ook voor jouw bedrijf een online strategie op maat aan te bieden. Binnen onze diensten maken we een onderscheid in het hoog scoren in Google (SEO) en adverteren in Google (SEA).

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op door te klikken op de knop hieronder of te bellen naar 0850 805290.

Online Marketing Scan laten uitvoeren - WJ Digital Marketing

Waarom een online marketing scan uitvoeren?

Breng je concurrenten binnen Google in beeld.
Kom erachter wat nodig is om hen te verslaan.

Online marketing scan: SEO of SEA scan?

Een online marketing scan kan bestaan uit een SEO- en/of een SEA scan. Dit is afhankelijk van of jouw business wel of niet geschikt is om deze strategieën voor uit te voeren. We weten uit ervaring namelijk dat niet elke type business geschikt succesvol kan zijn met Google. Hier geven we dan ook graag meer helderheid over. Als we van tevoren denken dat het niet gaat werken, nemen we de opdracht niet aan en geven je hier ook eerlijk advies in.

SEO scan

Een SEO scan zorgt ervoor dat je een goed beeld hebt hoe je op dit moment organisch binnen Google wordt gevonden.

Vaak scoren websites al met honderden zoekwoorden binnen Google. Dit kunnen zoekwoorden zijn die op pagina 2, 3 of zelfs nog dieper in de zoekresultaten te vinden zijn waardoor ze geen bezoekers opleveren. Doordat je al wel scoort op deze zoekwoorden kunnen we hier met een relatief kleine moeite de zoekwoorden naar de eerste pagina brengen.

Een SEO strategie succesvol uitvoeren duurt vaak wat langer om te bereiken, maar als je ze eenmaal bereikt, zorgt dat voor een krachtige positie. De online marketing scan die we voor je website uitvoeren bevat dan ook een uitgebreide SEO scan. Hier staan concrete tips in hoe je jouw SEO naar een volgende niveau kunt tillen.

SEA scan

Een SEA scan zorgt ervoor dat je een goed beeld krijgt bij de markt waar je in opereert, hoe duur het is om te adverteren en wat concurrenten doen aan Google Ads.

Een zoekwoordenanalyse is een belangrijk onderdeel van de SEA scan. De zoekwoorden die in de scan naar voren komen zijn relevante woorden waarmee je jouw doelgroep kunt bereiken. Door dit in kaart te brengen met het bijbehorende CPC (Cost Per Click), krijg je een goed beeld bij de kosten voor het inzetten van Google Ads.

Daarnaast analyseren we ook de kwaliteitsscore van de advertentiecampagnes en geven advies in hoe je de kwaliteitsscore kunt verbeteren.

Online concurrentie onderzoek

Tot slot voeren we een online concurrentie onderzoek uit. Jouw grootste online concurrenten worden geanalyseerd op basis van autoriteit en zichtbaarheid en dit met jouw website. Dit geeft extra inzage in hoe jouw website er op dit moment voorstaat tegenover die van jouw concurrenten. We adviseren je dan ook welke kanalen en met welke content je het beste je concurrenten kunt verslaan.

Ben je klaar voor een online marketing scan?

Daag ons uit met jouw online marketing campagne.
Vraag jouw online marketing scan vandaag nog aan.

Online marketing scan aanvragen

Wil je weten hoe jouw online zichtbaarheid er op dit moment voorstaan? En wil je weten hoe je je concurrenten een stapje voor kunt blijven? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0850 805290 of vul het formulier hieronder in.