Online marketing Zutphen

Genereer meer sales met effectieve online marketing

Op zoek naar online marketing in Zutphen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze resultaatgedreven aanpak zorgt ervoor dat je de online kansen optimaal benut en daardoor je resultaten maximaal benut. Dankzij onze datagedreven aanpak kunnen we ons gevoel thuis laten en volledig sturen op resultaten. Of je nu op zoek bent naar meer leads, omzet of het vergroten van je naamsbekendheid.

Doordat elke branche en bedrijf uniek is voeren we vooraf een online marketing scan op maat uit, om zo tot een plan te komen die voldoet aan jouw behoefte en past bij jouw branche en bedrijf.

Als je klaar bent om je online zichtbaarheid naar het volgende niveau te brengen, daag ons dan uit met je opdracht. We laten maar al te graag zien wat we voor je kunnen betekenen voor je online marketing in Zutphen.

Nieuwsgierig naar wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan via de knop hieronder of bel naar 0850 805290.

Onze Klanten Behalen Resultaten

Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+98%
Organische bezoekers
+124%
Omzet
Deze resultaten zijn gemeten over een periode van 6 maanden

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +98%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +124%. Klik hier om het Analytics dashboard van dit project te downloaden.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+235%
Organische bezoekers
+403%
Omzet
Deze resultaten zijn gemeten over een periode van 6 maanden

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting. Klik hier om het Analytics dashboard van dit project te downloaden.

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Waarom ons als online marketing specialist in Zutphen inschakelen?

We voeren volledig kosteloos een online marketing scan uit.
Hierdoor weet je vooraf precies wat er nodig is om te scoren in Google.

Online marketing in Zutphen inzetten helpt je om als bedrijf verder te groeien. Zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO, kan een uitstekende manier zijn om de zichtbaarheid van je website te vergroten.

Het uitvoeren van een succesvolle SEO strategie duurt vaak langer. Maar als je eenmaal hoog scoort in Google, dan beschik je over krachtige posities die je niet snel meer worden afgenomen.

Technische optimalisatie

Verder brengen we technische optimalisaties van je website in kaart en kunnen mogelijk een herstructurering adviseren om je website makkelijker te laten crawlen door Google. Door deze optimalisaties door te voeren worden alleen de onmisbare onderdelen van je website gecommuniceerd naar de zoekmachines. Google heeft altijd een voorkeur voor schone, SEO geoptimaliseerde websites boven websites die dit niet goed hebben ingeregeld.

Linkbuilding

Tot slot kan het verkrijgen van waardevolle links van belangrijke startpagina’s, homepages en blogs ervoor zorgen dat je website hoger in de onbetaalde zoekresultaten verschijnen. Links van relevante websites zijn als het ware positieve stemmen. Als je veel positieve stemmen ontvangt van kwalitatieve websites, dan zal Google dit ook oppikken en je hierdoor hoger plaatsen in de zoekmachines. Het optimaliseren van de SEO van je website zorgt er dus voor dat je beter vindbaar wordt voor je doelgroep, waardoor het een uitstekende manier is om je online zichtbaarheid te vergroten en meer bezoekers naar je website te krijgen.

Zoekwoorden optimaliseren

Door je website te optimaliseren voor vooraf geselecteerd zoekwoorden, kun je de kans om gevonden te worden door nieuwe klanten vergroten. Vooraf voeren we een zoekwoordenonderzoek uit, wat een onderdeel is van onze online marketing scan.

SEO scan laten uitvoeren

Als je interesse hebt om de SEO van je website te laten verbeteren, dan kun je kosteloos ene online marketing scan uit laten voeren. De SEO scan bestaat uit 39 SEO checks die ervoor zorgen dat je een goed beeld krijgt bij hoe goed je website op dit moment door Google wordt geïndexeerd en waar de kansen voor verbetering liggen. Grotere websites scoren vaak al met meer dan honderd zoekwoorden in Google. Het overgrote deel van deze zoekwoorden zijn te vinden op de tweede of derde pagina in Google of zelfs nog dieper verstopt, waardoor ze bijna geen bezoekers opleveren. Maar doordat je al wel scoort op de zoekwoorden, kan vaak de inzet van een kleine linkbuilding boost er al voor zorgen dat je naar de 1e pagina komt met deze zoekwoorden. Het enige wat je hoeft te weten is welke zoekwoorden hiervoor geschikt zijn. Dit brengen we vraag voor je in kaart met een online marketing scan.

Online marketing in Zutphen met SEA

Naast SEO kun je er ook voor kiezen om SEA (Search Engine Adverising) in te zetten. Met zoekmachine adverteren kun je direct met je website boven aan de zoekresultaten verschijnen met de zoekwoorden die je vooraf kiest.

Het is belangrijk om te weten dat SEA alleen maar een onderdeel is van een online marketing campagne. Daardoor is het sterk aanbevolen om SEA in te zetten in combinatie met een SEO strategie. SEA en SEO zullen elkaar namelijk behoorlijk versterken om zo tot de beste resultaten te komen.

Bij WJ Digital Marketing zijn we gespecialiseerd in alle onderdelen om je online marketing strategie in Zutphen vorm te geven. We horen graag je uitdagingen om je te kunnen adviseren bij het inzetten van de juiste online marketing kanalen om de beste resultaten te kunnen behalen.

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Wil je weten hoe je online kunt groeien?"

Door mij in te schakelen voor je online marketing vraagstuk(ken) haal je veel online marketing kennis en ervaring in huis. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaatgedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Daag ons uit met jouw online marketing campagne. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar hoe we het maximale rendement uit jouw website kunnen halen.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.