Top
5 Jaar ervaring

100+ Succesvolle projecten

Effectieve website

Champions league niveau

Online marketing Zutphen

Op zoek naar online marketing in Zutphen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze resultaatgedreven aanpak zorgt ervoor dat je de online kansen optimaal benut en daardoor je resultaten maximaal benut. Dankzij onze datagedreven aanpak kunnen we ons gevoel thuis laten en volledig sturen op resultaten. Of je nu op zoek bent naar meer leads, omzet of het vergroten van je naamsbekendheid.

Doordat elke branche en bedrijf uniek is voeren we vooraf een online marketing scan op maat uit, om zo tot een plan te komen die voldoet aan jouw behoefte en past bij jouw branche en bedrijf.

Als je klaar bent om je online zichtbaarheid naar het volgende niveau te brengen, daag ons dan uit met je opdracht. We laten maar al te graag zien wat we voor je kunnen betekenen voor je online marketing in Zutphen.

Nieuwsgierig naar wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan via de knop hieronder of bel naar 0850 805290.

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen

Waarom ons als online marketing specialist in Zutphen inschakelen?

We voeren volledig kosteloos een online marketing scan uit.
Hierdoor weet je vooraf precies wat er nodig is om te scoren in Google.

Je SEO verbeteren met online marketing in Zutphen

Online marketing in Zutphen inzetten helpt je om als bedrijf verder te groeien. Zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO, kan een uitstekende manier zijn om de zichtbaarheid van je website te vergroten.

Het uitvoeren van een succesvolle SEO strategie duurt vaak langer. Maar als je eenmaal hoog scoort in Google, dan beschik je over krachtige posities die je niet snel meer worden afgenomen.

Zoekwoorden optimaliseren

Door je website te optimaliseren voor vooraf geselecteerd zoekwoorden, kun je de kans om gevonden te worden door nieuwe klanten vergroten. Vooraf voeren we een zoekwoordenonderzoek uit, wat een onderdeel is van onze online marketing scan.

Technische optimalisatie

Verder brengen we technische optimalisaties van je website in kaart en kunnen mogelijk een herstructurering adviseren om je website makkelijker te laten crawlen door Google. Door deze optimalisaties door te voeren worden alleen de onmisbare onderdelen van je website gecommuniceerd naar de zoekmachines. Google heeft altijd een voorkeur voor schone, SEO geoptimaliseerde websites boven websites die dit niet goed hebben ingeregeld.

Linkbuilding

Tot slot kan het verkrijgen van waardevolle links van belangrijke startpagina’s, homepages en blogs ervoor zorgen dat je website hoger in de onbetaalde zoekresultaten verschijnen.

Links van relevante websites zijn als het ware positieve stemmen. Als je veel positieve stemmen ontvangt van kwalitatieve websites, dan zal Google dit ook oppikken en je hierdoor hoger plaatsen in de zoekmachines.

Het optimaliseren van de SEO van je website zorgt er dus voor dat je beter vindbaar wordt voor je doelgroep, waardoor het een uitstekende manier is om je online zichtbaarheid te vergroten en meer bezoekers naar je website te krijgen.

SEO scan laten uitvoeren

Als je interesse hebt om de SEO van je website te laten verbeteren, dan kun je kosteloos ene online marketing scan uit laten voeren. De SEO scan bestaat uit 39 SEO checks die ervoor zorgen dat je een goed beeld krijgt bij hoe goed je website op dit moment door Google wordt geïndexeerd en waar de kansen voor verbetering liggen.

Grotere websites scoren vaak al met meer dan honderd zoekwoorden in Google. Het overgrote deel van deze zoekwoorden zijn te vinden op de tweede of derde pagina in Google of zelfs nog dieper verstopt, waardoor ze bijna geen bezoekers opleveren. Maar doordat je al wel scoort op de zoekwoorden, kan vaak de inzet van een kleine linkbuilding boost er al voor zorgen dat je naar de 1e pagina komt met deze zoekwoorden.

Het enige wat je hoeft te weten is welke zoekwoorden hiervoor geschikt zijn. Dit brengen we vraag voor je in kaart met een online marketing scan.

Online marketing in Zutphen met SEA

Naast SEO kun je er ook voor kiezen om SEA (Search Engine Adverising) in te zetten. Met zoekmachine adverteren kun je direct met je website boven aan de zoekresultaten verschijnen met de zoekwoorden die je vooraf kiest.

Het is belangrijk om te weten dat SEA alleen maar een onderdeel is van een online marketing campagne. Daardoor is het sterk aanbevolen om SEA in te zetten in combinatie met een SEO strategie. SEA en SEO zullen elkaar namelijk behoorlijk versterken om zo tot de beste resultaten te komen.

Bij WJ Digital Marketing zijn we gespecialiseerd in alle onderdelen om je online marketing strategie in Zutphen vorm te geven. We horen graag je uitdagingen om je te kunnen adviseren bij het inzetten van de juiste online marketing kanalen om de beste resultaten te kunnen behalen.

Ben je klaar voor een online marketing scan?

Daag ons uit met jouw online marketing campagne.
Vraag jouw online marketing scan vandaag nog aan.

Online marketing scan aanvragen

Ben je benieuwd hoe de zichtbaarheid van je website er nu voorstaat? En wil je meer inzicht in hoe je je concurrenten voor kunt blijven? We voeren graag een online marketing scan uit, neem contact met ons op via onderstaande formulier of bel naar 0850 805290.