Perfecte klantenbeoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews
Beoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews

Online marketing Zutphen

Genereer meer sales met effectieve online marketing

Online Marketeer in Zutphen nodig?

Op zoek naar online marketing in Zutphen? Bij mij ben je aan het juiste adres. Mijn resultaatgedreven aanpak benut online kansen optimaal, voor maximale resultaten. Dankzij datagedreven inzichten stuur ik op resultaten en help ik bij het vergroten van leads, omzet en naamsbekendheid.

Wil je jouw online zichtbaarheid naar een hoger niveau tillen? Daag me uit met je opdracht en ontdek wat ik voor je kan betekenen voor online marketing vraagstuk.

Benieuwd naar mijn mogelijkheden? Vraag een gratis online marketing scan aan via het formulier hiernaast of bel naar 0850 805290.

Gratis online marketing scan

Wil je meer grip krijgen op je vindbaarheid binnen Google? Ontvang direct een grondige website-analyse rechtstreeks in je inbox.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid ✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie ✅ Professioneel advies
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid
✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie
✅ Professioneel advies

Waarom mij als online marketeer in Zutphen inschakelen?

We voeren volledig kosteloos een online marketing scan uit.

Bij mij kun je terecht voor een grondige online marketing scan. Deze scan omvat een analyse van zowel je organische vindbaarheid als je Google Ads campagne. 

Op basis van deze analyse voorzie ik je van gedegen aanbevelingen en advies. Zo kun je je online marketing strategie optimaliseren en betere resultaten behalen.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wil je samenwerken met een online marketing specialist?

Ontvang een gratis aanbod op maat, het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen via onderstaande knop.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wesley Jansen

Online Marketing specialist

Met meer dan 5 jaar ervaring als online marketeer, geef ik jouw bedrijf een boost in organische vindbaarheid op een transparante en duurzame wijze.

Technische optimalisatie

Verder brengen we technische optimalisaties van je website in kaart en kunnen mogelijk een herstructurering adviseren om je website makkelijker te laten crawlen door Google. Door deze optimalisaties door te voeren worden alleen de onmisbare onderdelen van je website gecommuniceerd naar de zoekmachines. Google heeft altijd een voorkeur voor schone, SEO geoptimaliseerde websites boven websites die dit niet goed hebben ingeregeld.

Linkbuilding

Tot slot kan het verkrijgen van waardevolle links van belangrijke startpagina’s, homepages en blogs ervoor zorgen dat je website hoger in de onbetaalde zoekresultaten verschijnen. Links van relevante websites zijn als het ware positieve stemmen. Als je veel positieve stemmen ontvangt van kwalitatieve websites, dan zal Google dit ook oppikken en je hierdoor hoger plaatsen in de zoekmachines. Het optimaliseren van de SEO van je website zorgt er dus voor dat je beter vindbaar wordt voor je doelgroep, waardoor het een uitstekende manier is om je online zichtbaarheid te vergroten en meer bezoekers naar je website te krijgen.

Zoekwoorden optimaliseren

Door je website te optimaliseren voor vooraf geselecteerd zoekwoorden, kun je de kans om gevonden te worden door nieuwe klanten vergroten. Vooraf voeren we een zoekwoordenonderzoek uit, wat een onderdeel is van onze online marketing scan.

SEO scan laten uitvoeren

Als je interesse hebt om de SEO van je website te laten verbeteren, dan kun je kosteloos ene online marketing scan uit laten voeren. De SEO scan bestaat uit 39 SEO checks die ervoor zorgen dat je een goed beeld krijgt bij hoe goed je website op dit moment door Google wordt geïndexeerd en waar de kansen voor verbetering liggen. Grotere websites scoren vaak al met meer dan honderd zoekwoorden in Google. Het overgrote deel van deze zoekwoorden zijn te vinden op de tweede of derde pagina in Google of zelfs nog dieper verstopt, waardoor ze bijna geen bezoekers opleveren. Maar doordat je al wel scoort op de zoekwoorden, kan vaak de inzet van een kleine linkbuilding boost er al voor zorgen dat je naar de 1e pagina komt met deze zoekwoorden. Het enige wat je hoeft te weten is welke zoekwoorden hiervoor geschikt zijn. Dit brengen we vraag voor je in kaart met een online marketing scan.

Online marketing in Zutphen met SEA

Naast SEO kun je er ook voor kiezen om SEA (Search Engine Adverising) in te zetten. Met zoekmachine adverteren kun je direct met je website boven aan de zoekresultaten verschijnen met de zoekwoorden die je vooraf kiest.

Het is belangrijk om te weten dat SEA alleen maar een onderdeel is van een online marketing campagne. Daardoor is het sterk aanbevolen om SEA in te zetten in combinatie met een SEO strategie. SEA en SEO zullen elkaar namelijk behoorlijk versterken om zo tot de beste resultaten te komen.

Bij WJ Digital Marketing zijn we gespecialiseerd in alle onderdelen om je online marketing strategie in Zutphen vorm te geven. We horen graag je uitdagingen om je te kunnen adviseren bij het inzetten van de juiste online marketing kanalen om de beste resultaten te kunnen behalen.