Perfecte klantenbeoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews
Beoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews
OVER MIJ

“Hallo, ik ben Wesley. Mijn missie? Jouw onderneming laten bloeien, of je nu ZZP’er bent of een klein bedrijf runt. En dat doe ik met een internet marketing strategie van het hoogste niveau.

Met 5 jaar ervaring bij zowel kleine als grote online marketingbureaus weet ik precies wat werkt. Als senior online marketeer en -consultant heb ik de kneepjes van het vak geleerd. En het mooie is: je krijgt de expertise van een groot bureau voor de prijs van een ZZP’er.

Mijn kantoor? Waar ter wereld ik ook ben. Ik werk remote vanuit de meest uiteenlopende plekken. Verwacht bij mij geen fancy kantoor om indruk te maken op je netwerk. Maar laat je daar niet door afleiden. Mijn prioriteit is resultaat – topresultaten in online marketing voor een prijs die past bij jouw budget.

Ben je klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen, maar wil je eerst persoonlijk kennismaken? Laten we dan een vrijblijvend gesprek inplannen. Tijdens dit gesprek verkennen we samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf en hoe ik je kan helpen groeien in de digitale wereld. Neem contact op en zet de eerste stap naar een succesvolle online toekomst voor jouw onderneming. Hopelijk tot snel!”

Wesley Jansen
Oprichter van WJ Digital Marketing

Zelffoto met transparante achtergrond (5)

Mijn missie

Bij WJ Digital Marketing is mijn missie het stimuleren van groei en succes voor ZZP’ers en kleine bedrijven door het leveren van toonaangevende online marketingstrategieën. Met een combinatie van ervaring, passie en toewijding streven we ernaar om elke onderneming te transformeren tot een bloeiend digitaal succesverhaal, waarbij we de waarde van grote bureau-expertise bieden tegen ZZP-prijzen.

Mijn visie

Mijn visie is om de voorkeurspartner te worden voor ZZP’ers en kleine bedrijven die hun digitale zichtbaarheid willen vergroten. We streven ernaar een wereld te creëren waarin elke ZZP’er en klein bedrijf de kracht van effectieve online marketing kan benutten om hun doelen te bereiken, ongeacht hun budget. Ik wil ervoor zorgen dat ook kleine bedrijven goed gebruik kunnen maken van online marketing, zodat ze net zo succesvol kunnen zijn als grotere bedrijven op internet.

Ben je klaar om je business te laten groeien?
De eerste stap naar het laten groeien van je bedrijf met internet marketing is het aanvragen van een gratis aanbod. Dat is binnen enkele minuten geregeld met het formulier hieronder.
Ontvang Een Gratis Aanbod

Vul onderstaande formulier in en ontvang gratis een vrijblijvend aanbod op maat.

Naam(Vereist)
Officieel Google Partner

Doordat ik officieel Google Partner ben weet je zeker dat ik beschik over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt.