🗸 Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.

Ariën verhoefstraat 121, Arnhem

Top
Beter Beleggen | 2.319% meer organische bezoekers in 6 maanden
Content Marketing, Linkbuilding, Online Strategie, SEO, Techniek

Wie is Beter Beleggen?

Beter Beleggen is een beleggersblog gemaakt door en voor actieve- en passieve beleggers. Jong, enthousiast en liefhebber van het verdienen van rendement. Aldus de beheerder van de website zelf. Beter Beleggen is actief op de Nederlandse en Nederlands-talige kant van België. Er wordt actief diverse online beleggingstrainingen gekocht en gevolgd. Deze worden vervolgens gereviewd, zodat potentiële kopers zich beter kunnen inlezen in de materie. Verder worden beursgenoteerde bedrijven van boven naar beneden geanalyseerd en zodoende wordt er een koop- of verkoop strategie geformuleerd.

Data Beter Beleggen downloaden

Aanleiding: “Financiële dienstverlening is erg competitief”

Er worden hoge commissies verdiend, waardoor de concurrentie ook een dikkere portemonnee heeft. Er wordt veel geld geïnvesteerd in online marketing, waardoor het moeilijk is als financiële partij goed vindbaar te blijven binnen Google. Beter Beleggen verloor langzaam maar zeker posities en ze wilden alles op alles zetten om de website op organisch vlak beter vindbaar te maken.

Wat heeft WJ Digital Marketing gedaan?

Ik heb me gefocust op drie onderdelen van de website om de vindbaarheid op korte termijn zoveel mogelijk te vergroten, namelijk:

  • Zoekmachine optimalisatie door middel van het optimaliseren van content.
  • Linkbuilding inzetten om de autoriteit van het domein te verbeteren.
  • Technische leesbaarheid van de website geoptimaliseerd voor de Google crawlers.

Resultaten

Binnen 6 maanden is de website als een torpedo in de lucht geschoten. Een aantal mooie posities die we hebben behaald met Beter Beleggen zijn als volgt:

Zoekwoord: NIO aandeel
Zoekvolume: 14.800 per maand
Positie: Top 3

Zoekwoord: Trading Navigator methode review
Zoekvolume: 140
Positie: Top 3

Zoekwoord: eToro vs DEGIRO
Zoekvolume: 320
Positie: Top 3

Waar er voorheen nog slechts 65 bezoekers per maand op de website kwamen, waren dit in de daaropvolgende half jaar 1.565 bezoekers per maand. Binnen een periode van 6 maanden hebben we een groei doorgemaakt van 2.319% meer organische bezoekers. Deze bezoekers waren tegelijkertijd relevante klanten van diverse affiliate producten die Beter Beleggen aanbiedt, waardoor de omzet is gestegen met ruim 4.000%.

Ik sta voor je klaar

Met veel enthousiasme werk ik aan verschillende projecten. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan direct een gratis SEO analyse aan!

SEO analyse uitvoeren

Date