SEO ondersteuning

Laat een SEO specialist meekijken met je website

Je vraagt je misschien af: “Wat is SEO ondersteuning?” SEO ondersteuning houd in dat een SEO specialist de website van je onderneming op alle mogelijke SEO facetten helpt. Denk hierbij aan hulp met het uitvoeren van een content analyse, zoekwoorden onderzoek, concurrentieanalyse, technische analyse, linkbuilding en alle andere werkzaamheden voor je site.

Ben je benieuwd of je site met goede hulp beter kan scoren in Google? Maak kennis met ons door te bellen naar 0850 805290.

Onze Klanten Behalen Resultaten

Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+98%
Organische bezoekers
+124%
Omzet
Deze resultaten zijn gemeten over een periode van 6 maanden

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +98%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +124%. Klik hier om het Analytics dashboard van dit project te downloaden.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+235%
Organische bezoekers
+403%
Omzet
Deze resultaten zijn gemeten over een periode van 6 maanden

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting. Klik hier om het Analytics dashboard van dit project te downloaden.

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Waarom SEO ondersteuning kiezen?

Je leert zelf erg veel over SEO.
Je kunt met minder kosten meer resultaten boeken.

Onze SEO ondersteuning voldoen aan drie basisprincipes; expertise, betrouwbaar en commitment.

#1. Expertise

Veel mensen en organisaties beweren veel kennis van SEO te hebben. Er zijn binnen de marketing industrie veel partijen die SEO of andere marketingdiensten aanbieden naast hun corebusiness. Doordat ze zo nu en dan een artikel lezen op Frankwatching of Emerce maakt dat ze nog geen expert op SEO gebied. Vaak voeren dit soort ondernemingen werkzaamheden door die al jarenlang niet meer werken in Google, wat ten koste gaat van je waardevolle budget.

Je bent op zoek naar een zoekmachine optimalisatie specialist die jarenlange praktijk ervaring heeft. Je bent bij ons ervan gegarandeerd dat de werkzaamheden niet worden uitgevoerd door iemand die het naast de corebusiness doet, maar door een specialist met goede kennis en jarenlange ervaring. Iemand die bekend is met het reilen en zeilen van SEO en precies weet welke acties helpen om de beste resultaten te behalen.

#2. Betrouwbaar

We vinden het belangrijk om op een integere manier te werken aan de SEO van je website. En omdat we geen geheimen hebben delen we elke maand alles transparant. Alle werkzaamheden, analyses en resultaten van de SEO-campagne kun je op elk moment inlezen. Op die manier weet je precies wat er elke maand is uitgevoerd om je website hoger te laten scoren in Google.

Wil je graag weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan direct contact op met onze SEO specialisten via het aanmeldformulier of bel 0850 805290.

#3. Commitment

We zijn een betrokken partner die je op alle facetten van SEO helpt. Je bent geen nummertje bij ons, we zien je als een uniek bedrijf en persoon die de nodige aandacht krijgt die het nodig heeft. Doordat elk bedrijf en branche uniek is, lezen we ons goed in over de industrie waarin je opereert en het CMS systeem dat je gebruikt. Zo gaan we goed voorbereid aan de slag met je onderneming.

Tegenwoordig werkt het niet meer wanneer een SEO partij enkele uren on-page werk doet om alle ‘best practices’ door te voeren. SEO van nu is veel complexer geworden en wordt steeds competitiever. Halve inzet op enkele fronten van zoekmachine optimalisatie gaat het verschil niet meer maken.

Waarschijnlijk biedt de webdesigner van je website ook een SEO module aan in de vorm van een SEO abonnement. We zien al te vaak dat een webdesigner of soortgelijke partij bezigheidstherapie klussen uitvoert. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het invullen van meta keyword tags en keywords invoeren op plekken waar Google al jarenlang niet meer naar kijkt. Dit soort werkzaamheden zijn een grote verspilling van je waardevolle budget.

Het is beter om een toegewijde SEO specialist in te huren, omdat de kennis dan up-to-date is, waardoor er alleen efficiënte werkzaamheden worden verricht en zo geen budget verloren gaat aan zinloze werkzaamheden.

Hoe ziet SEO ondersteuning eruit?

Erg leuk die basisprincipes, maar wat krijg je nu precies als je SEO ondersteuning van ons krijgt? WJ Digital Marketing biedt een uitgebreid analyse rapport aan van je website met eenvoudig door te voeren verbeterpunten en daarbovenop delen we onze kennis als het gaat om zoekmachine optimalisatie en het zoekmachine vriendelijk maken van je website. Vraag gratis en vrijblijvend een online marketing scan aan en kom erachter wat de SEO-verbeterpunten zijn van je site.

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Wil je weten hoe je online kunt groeien?"

Door mij in te schakelen voor je online marketing vraagstuk(ken) haal je veel online marketing kennis en ervaring in huis. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaatgedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Daag ons uit met jouw online marketing campagne. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar hoe we het maximale rendement uit jouw website kunnen halen.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.