Top
5 Jaar ervaring

100+ Succesvolle projecten

Effectieve website

Champions league niveau

SEO ondersteuning

Je vraagt je misschien af: “Wat is SEO ondersteuning?” SEO ondersteuning houd in dat een SEO specialist de website van je onderneming op alle mogelijke SEO facetten helpt. Denk hierbij aan hulp met het uitvoeren van een content analyse, zoekwoorden onderzoek, concurrentieanalyse, technische analyse, linkbuilding en alle andere werkzaamheden voor je site.

Ben je benieuwd of je site met goede hulp beter kan scoren in Google? Maak kennis met ons door te klikken op de knop hieronder of bel naar 0850 805290.

SEO ondersteuning

Waarom SEO ondersteuning kiezen?

Je leert zelf erg veel over SEO.
Je kunt met minder kosten meer resultaten boeken.

SEO ondersteuning richtlijnen

Onze SEO ondersteuning voldoen aan drie basisprincipes, namelijk expertise, betrouwbaar en commitment.

#1. Expertise

Veel mensen en organisaties beweren veel kennis van SEO te hebben. Er zijn binnen de marketing industrie veel partijen die SEO of andere marketingdiensten aanbieden naast hun corebusiness. Doordat ze zo nu en dan een artikel lezen op Frankwatching of Emerce maakt dat ze nog geen expert op SEO gebied. Vaak voeren dit soort ondernemingen werkzaamheden door die al jarenlang niet meer werken in Google, wat ten koste gaat van je waardevolle budget.

Je bent op zoek naar een zoekmachine optimalisatie specialist die jarenlange praktijk ervaring heeft. Je bent bij ons ervan gegarandeerd dat de werkzaamheden niet worden uitgevoerd door iemand die het naast de corebusiness doet, maar door een specialist met goede kennis en jarenlange ervaring. Iemand die bekend is met het reilen en zeilen van SEO en precies weet welke acties helpen om de beste resultaten te behalen.

#2. Betrouwbaar

We vinden het belangrijk om op een integere manier te werken aan de SEO van je website. En omdat we geen geheimen hebben delen we elke maand alles transparant. Alle werkzaamheden, analyses en resultaten van de SEO-campagne kun je op elk moment inlezen. Op die manier weet je precies wat er elke maand is uitgevoerd om je website hoger te laten scoren in Google.

Wil je graag weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan direct contact op met onze SEO specialisten via het aanmeldformulier of bel 0850 805290.

#3. Commitment

We zijn een betrokken partner die je op alle facetten van SEO helpt. Je bent geen nummertje bij ons, we zien je als een uniek bedrijf en persoon die de nodige aandacht krijgt die het nodig heeft. Doordat elk bedrijf en branche uniek is, lezen we ons goed in over de industrie waarin je opereert en het CMS systeem dat je gebruikt. Zo gaan we goed voorbereid aan de slag met je onderneming.

Tegenwoordig werkt het niet meer wanneer een SEO partij enkele uren on-page werk doet om alle ‘best practices’ door te voeren. SEO van nu is veel complexer geworden en wordt steeds competitiever. Halve inzet op enkele fronten van zoekmachine optimalisatie gaat het verschil niet meer maken.

Waarschijnlijk biedt de webdesigner van je website ook een SEO module aan in de vorm van een SEO abonnement. We zien al te vaak dat een webdesigner of soortgelijke partij bezigheidstherapie klussen uitvoert. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het invullen van meta keyword tags en keywords invoeren op plekken waar Google al jarenlang niet meer naar kijkt. Dit soort werkzaamheden zijn een grote verspilling van je waardevolle budget.

Het is beter om een toegewijde SEO specialist in te huren, omdat de kennis dan up-to-date is, waardoor er alleen efficiënte werkzaamheden worden verricht en zo geen budget verloren gaat aan zinloze werkzaamheden.

Hoe ziet SEO ondersteuning eruit?

Erg leuk die basisprincipes, maar wat krijg je nu precies als je SEO ondersteuning van ons krijgt?

WJ Digital Marketing biedt een uitgebreid analyse rapport aan van je website met eenvoudig door te voeren verbeterpunten en daarbovenop delen we onze kennis als het gaat om zoekmachine optimalisatie en het zoekmachine vriendelijk maken van je website.

Vraag gratis en vrijblijvend een online marketing scan aan en kom erachter wat de SEO-verbeterpunten zijn van je site.

Benieuwd wat SEO ondersteuning voor jou kan opleveren?

Daag ons uit met jouw opdracht.
Vraag jouw online marketing scan vandaag nog aan.

SEO ondersteuning aanvragen

Wil je weten wat SEO voor jouw business kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0850 805290 of vul het formulier hieronder in.