WJ Favicon 2
Perfecte klantenbeoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews
Beoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews

SEO specialist Drachten

Verbeter je Google rankings met een SEO specialist in Drachten.

Even voorstellen..

"Mijn naam is Wesley Jansen. Jouw SEO specialist in Drachten."
Vlag-DrachtenTYlYYpa7ndLSX_600x600

De voordelen van zoekmachine optimalisatie

 • Hoger in de zoekresultaten: SEO zorgt ervoor dat je website hoger verschijnt in zoekmachines zoals Google, waardoor je zichtbaarheid toeneemt.

 • Betere vindbaarheid: Door effectieve zoekwoordoptimalisatie kunnen potentiële klanten je website gemakkelijker vinden.

 • Meer organisch verkeer naar je website: Een hogere positie in de zoekresultaten leidt tot meer organische (gratis) bezoekers naar je website.

 • Hogere gebruiksvriendelijkheid voor gebruikers: SEO omvat ook het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van je site, wat leidt tot een betere gebruikerservaring.

 • Meer bezoekers, leads en conversies: Met meer verkeer vergroot je de kans op nieuwe klanten, meer leads en hogere conversies.

 • Meer relevantie voor je bezoekers: Door relevante content te bieden, sluit je beter aan bij de behoeften en vragen van je doelgroep, wat hun engagement verhoogt.

Werken achter de laptop
Realistische verwachtingen - SEO Specialist Drachten
Resultaatgaranties

Ik denk mee met het risico van de ondernemer, daarom werken we met eerlijke risicoverdeling en resultaatgaranties.

24-7 Beschikbaar - SEO Specialist Drachten
Reactie binnen 1 uur

Doorgaans zorg ik ervoor dat ik binnen 1 uur reageer op verzoeken. Hierdoor kan je snel blijven schakelen.

Eerlijke overeenkomst - SEO Specialist Drachten
6+ Jaar kennis & ervaring

Met ruim 6 jaar werkervaring bij online marketing bureau’s werkte ik als senior SEO & SEA specialist.

Werken met een SEO-expert in Drachten

Je wilt met je website natuurlijk hoog scoren in de zoekresultaten van zoekmachines. Soms lukt dit, maar na verloop van tijd kan je positie dalen. Een prominente plaats in de zoekresultaten is essentieel om bezoekers naar je website te trekken. Als SEO-expert zorg ik ervoor dat jouw doelgroep je website gemakkelijk kan vinden.

Mijn diensten zijn niet beperkt tot Drachten, maar zijn ook beschikbaar in omliggende steden.

Onze beloftes als SEO-specialist in Drachten

Tansparantie - SEO Specialist Drachten

Volledige transparantie in werkwijze

Wij geloven sterk in volledige transparantie. Je wordt altijd volledig geïnformeerd over wat we doen en waarom we het doen.

 • Maandelijkse rapportages: Je ontvangt gedetailleerde rapporten met een overzicht van alle uitgevoerde werkzaamheden, behaalde resultaten en geplande acties voor de komende periode.

 • Helder overzicht: Onze dashboards geven duidelijke en up-to-date informatie, zodat je altijd inzicht hebt in de voortgang van jouw SEO-campagnes.

Met deze aanpak zorgen we ervoor dat je altijd precies weet waar je aan toe bent en welke stappen we ondernemen om jouw online succes te vergroten.

Beste prijs kwaliteit - SEO Specialist Drachten

Beste waarde voor je investering

Wij zorgen ervoor dat je optimaal profiteert van je budget.

 1. Flexibele prijsmodellen: Aangepast aan jouw specifieke behoeften en budget. Onze modellen bieden flexibiliteit en maatwerk, zodat je altijd een oplossing vindt die aansluit bij je financiële mogelijkheden.
 2. Gedetailleerde ROI-analyses: Inzicht in hoe jouw investeringen in SEO bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen. We bieden diepgaande analyses van je ROI, waardoor je precies weet hoe effectief je investeringen zijn.

Met onze aanpak maximaliseer je de waarde van je SEO-investeringen, waardoor je bedrijf profiteert van verbeterde online zichtbaarheid en groei.

24-7 Beschikbaar - SEO Specialist Drachten

Altijd beschikbaar voor vragen en updates

Effectieve communicatie is essentieel voor succes.

 • Gestructureerd communicatieplan: We organiseren regelmatige check-ins, telefoongesprekken en sturen e-mailupdates.

 • Toegewijde accountmanager: Ik ben altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden en updates te geven, zodat je altijd goed geïnformeerd bent.

Duurzame resultaten - SEO Specialist Drachten

Realistische doelen en meetbare resultaten

Wij maken geen valse beloften; we stellen alleen realistische doelen en leveren meetbare resultaten.

Bij de start van onze samenwerking stellen we heldere doelen en tijdlijnen op. We communiceren regelmatig over de voortgang en passen de verwachtingen aan indien nodig, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en wanneer.

SEO op maat - SEO Specialist Drachten

Tailormade SEO-oplossingen voor jouw behoeften

Onze SEO-strategieën zijn op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

 • Persoonlijke strategieën: We ontwikkelen unieke SEO-strategieën die zijn afgestemd op jouw doelen, markt en concurrentie. Dit zorgt ervoor dat je SEO-inspanningen nauwkeurig aansluiten bij de unieke kenmerken van jouw bedrijf.
 • Grondige concurrentieanalyses: We richten ons op specifieke tactieken die jouw doelgroep aanspreken. Door diepgaande analyses van je concurrenten te maken, ontwikkelen we strategieën die je helpen om je te onderscheiden en succesvoller te zijn.


Onze maatwerkbenadering zorgt ervoor dat jouw bedrijf beter zichtbaar is in zoekresultaten en effectiever inspeelt op de behoeften van je doelgroep.

Hollistische SEO - SEO Specialist Drachten

Holistische aanpak: zoekmachinerankings en bedrijfsresultaten

Onze focus ligt niet alleen op zoekmachinerankings, maar ook op jouw algehele bedrijfsresultaten.

 • Gecombineerde optimalisaties: We combineren zoekmachineoptimalisatie met conversie-optimalisatie en verbeteringen in de gebruikerservaring (UX). Deze geïntegreerde aanpak zorgt ervoor dat je website niet alleen beter zichtbaar is, maar ook effectiever in het omzetten van bezoekers naar klanten.
 • Verhoogde resultaten: Onze strategieën zijn gericht op het verbeteren van zowel de conversies als de klantbetrokkenheid, naast de zoekmachinerankings. Dit betekent dat je niet alleen meer verkeer naar je website krijgt, maar ook dat dit verkeer effectiever wordt omgezet in klanten.
Ben je klaar om je business te laten groeien?
De eerste stap naar het laten groeien van je bedrijf met internet marketing is het aanvragen van een gratis aanbod. Dat is binnen 3 minuten geregeld via ons contactformulier.

Taken van een SEO-specialist in Drachten

Als SEO-specialist in Drachten werk ik aan zowel de inhoudelijke als technische optimalisatie van je website. Zoekmachine-algoritmes veranderen voortdurend, en ik zorg ervoor dat jouw website altijd voldoet aan de nieuwste vereisten.

Technische SEO-optimalisatie

Technische SEO zorgt ervoor dat je website soepel werkt op alle apparaten. Dit betekent dat klanten zonder problemen door jouw website kunnen navigeren, wat bijdraagt aan een betere gebruikerservaring.

Effectieve content

Effectieve content voorziet je doelgroep van relevante en bruikbare informatie, terwijl het de juiste zoektermen bevat. Dit resulteert in betere posities in Google.

Effectieve linkbuilding

Het gebruik van relevante links op je website verbetert de vindbaarheid aanzienlijk. Ik maak gebruik van zowel interne links als externe backlinks om je website hoger te laten scoren in zoekmachines.

Klantinzicht door SEO-analyses

SEO-analyses helpen je je klanten beter te begrijpen. Deze analyses laten zien wat klanten verwachten en wijzen op verbeterpunten, zodat je hun behoeften nog beter kunt vervullen.

Waarom een SEO-specialist inschakelen?

Een SEO-specialist in Drachten helpt je website hoger te scoren in Google, zodat je meer tijd kunt besteden aan je bedrijfsvoering. Dankzij mijn kennis van zoekmachine-algoritmes en effectieve website-structurering zorg ik voor betere prestaties.

 

De rol van een SEO-specialist in Drachten

Als online marketeer en SEO-specialist in Drachten werk ik aan het verbeteren van de vindbaarheid van websites in zoekmachines. Mijn werkzaamheden omvatten:

 1. Waardevolle content: Ik creëer inhoud die zowel waardevol als rijk aan zoekwoorden is.
 2. Technische optimalisatie: Ik analyseer en verbeter de technische aspecten van je website voor optimale prestaties.
Vlag-DrachtenTYlYYpa7ndLSX_600x600

Wil je samenwerken met dé SEO specialist in Drachten?

Ontvang een gratis, op maat gemaakt aanbod. Neem contact op via de onderstaande knop.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wesley Jansen

SEO-specialist in Drachten

Met meer dan 6 jaar ervaring in SEO zorg ik voor een verbeterde organische vindbaarheid van jouw bedrijf, op een transparante en duurzame wijze.

Cases

Stucadoorsbedrijf Vitesse
#1 op "Stukadoor Eindhoven"
+1
#1 posities
+5
Top 2 - 5 posities
+229%
Organische bezoekers
+∞%
Aantal aanvragen
"Super tevreden. Contact loopt vlot, soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Remy Pot, eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
Stucadoorsbedrijf de Vries
#1 op "Stukadoor Rotterdam"
+5
#1 posities
+45
Top 2 - 5 posities
+171%
Organische bezoekers
+436%
Aantal aanvragen
"Hij reageert snel, denkt graag mee en begrijpt wat de noodzaak is voor een bedrijf om succesvol te zijn en blijven."
Michel de Vries, eigenaar van Stucadoorsbedrijf de Vries

Waarom kiezen voor een SEO-specialist?

Google’s algoritme is voortdurend in beweging. Als je website niet meebeweegt met deze veranderingen, kan je positie in de zoekresultaten dalen. Een hoge ranking in Google zorgt voor meer vertrouwen bij je doelgroep, wat de kans vergroot dat ze voor jouw product of dienst kiezen.

Een SEO-specialist zorgt ervoor dat je website altijd up-to-date is en optimaal presteert in de zoekresultaten.

Verbetering van de klantreis door SEO

Met geavanceerde tools analyseren we hoe bezoekers je website gebruiken. Dit stelt ons in staat om de site beter af te stemmen op de behoeften en verwachtingen van je klanten.

SEO-specialist voor B2B-bedrijven

Als SEO-specialist voor Business-to-Business (B2B), zorg ik ervoor dat je betere samenwerkingen met andere bedrijven kunt aangaan. Hierdoor kun jij je richten op andere cruciale aspecten van je onderneming.

Een SEO-specialist voor B2C

Als SEO-expert voor Business-to-Consumer (B2C) richt ik me op het verbeteren van de relatie tussen jouw bedrijf en je klanten. Door gerichte SEO-technieken toe te passen, zorgen we ervoor dat je je klanten nog beter kunt bedienen.

Bereik je doelgroep beter

Door een grotere doelgroep te bereiken, vergroot je de naamsbekendheid en krijg je uiteindelijk meer klanten. Verbetering van de vindbaarheid van je website zorgt ervoor dat je bedrijf niet alleen makkelijker gevonden wordt door je bestaande doelgroep, maar ook nieuwe klanten aantrekt.

Hoe begint een nieuw SEO-traject in Drachten?

Wanneer ik een aanvraag van een nieuwe klant ontvang, plan ik een kennismakingsgesprek. Dit is de eerste stap van een nieuw SEO-optimalisatietraject.

Tijdens dit vrijblijvende gesprek krijg ik een goed beeld van de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf.

Op basis van dit gesprek stel ik een op maat gemaakte SEO-campagne samen. Elk traject is uniek, maar omvat doorgaans activiteiten zoals zoekwoordenonderzoek, optimalisatie van SEO-content, technische updates van de website, linkbuilding en onderhoud.

Maandelijks rapporteer ik de behaalde resultaten.

Wesley achter de laptop aan het werk
Wesley bellend en kijkend naar links

SEO-specialist in Drachten: Wat zijn de voordelen?

Samenwerken met een SEO-specialist in Drachten biedt veel voordelen.

Een goed uitgevoerde SEO-strategie verbetert de zichtbaarheid van je website en verhoogt het aantal klanten. Dit betekent meer verkeer en meer omzet.

Een gekwalificeerde SEO-specialist heeft de kennis en ervaring om effectief in te spelen op veranderende zoekmachine-algoritmes.

SEO is een doorlopend proces. Door SEO uit te besteden, wordt je website voortdurend bijgewerkt en verbeterd volgens de nieuwste richtlijnen.

Op de lange termijn bespaart het uitbesteden van SEO tijd en geld. Bedrijven kunnen zich richten op hun kernactiviteiten en profiteren van een verbeterde online aanwezigheid.

Met een ervaren SEO-specialist in Drachten kunnen bedrijven hun zichtbaarheid vergroten, efficiënter werken en meer winst behalen.

Start vandaag met een SEO-specialist in Drachten

Wil je je online zichtbaarheid verbeteren en meer klanten aantrekken? Start vandaag nog met een SEO-specialist in Drachten. Een ervaren SEO-expert helpt je om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google. Dit betekent meer verkeer naar je website en hogere conversies, wat direct bijdraagt aan je bedrijfsresultaten.

Het inschakelen van een SEO-specialist is een investering die zich op de lange termijn terugbetaalt. Door continu je website te optimaliseren, blijft deze niet alleen relevant en up-to-date, maar bespaar je ook tijd en geld. Terwijl de SEO-specialist zich richt op het verbeteren van je online aanwezigheid, kun jij je volledig concentreren op je kernactiviteiten. Start vandaag nog met een SEO-specialist in Drachten en leg de basis voor duurzaam online succes.

Koffie drinken WJ