Perfecte klantenbeoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews
Beoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews

SEO specialist Westland

Genereer meer sales met een SEO bedrijf dat resultaatgedreven werkt.

SEO specialist in Westland gezocht?

Ben je op zoek naar een ervaren SEO specialist in Westland om je website hoger in Google te krijgen? Staak dan je zoektocht, we zijn namelijk experts als het gaat om je vindbaarheid in Google te vergroten. Dankzij ons jarenlange ervaring in SEO, weten we als geen ander hoe we ervoor kunnen zorgen dat je meer bezoekers trekt vanuit Google met de inzet van zoekmachineoptimalisatie.

Om je online succes goed te kunnen definiëren beginnen we een SEO traject met een online marketing scan om jouw bedrijf en branche inzichtelijk te maken. Hierop volgt een plan van aanpak en definiëren we vooraf de doelen die we willen behalen. Deze doelen kunnen zijn het verkrijgen van meer leads, meer omzet of hogere posities in Google.

Wil je meer weten over ons SEO traject? Bel naar 0850 805290.

Gratis online marketing scan

Wil je meer grip krijgen op je vindbaarheid binnen Google? Ontvang direct een grondige website-analyse rechtstreeks in je inbox.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid ✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie ✅ Professioneel advies
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid
✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie
✅ Professioneel advies

Waarom mij als SEO specialist in Westland kiezen?

We voeren gratis een online marketing scan uit. We werken met een duidelijk actieplan voordat we starten met het SEO traject.

Aan de start van een SEO traject voeren we een intakegesprek waarin we jouw bedrijf, doelgroep(en) en doelstelling(en) bespreken. We bepalen vervolgens of SEO geschikt is voor jouw business, hier zijn we 100% eerlijk en transparant in, ook als het niet het juiste kanaal is. Als je business geschikt is voor SEO, dan vervolgen we het traject door een actieplan te maken. Een actieplan bestaat uit een technische SEO scan, een zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wil je samenwerken met een online marketing specialist?

Ontvang een gratis aanbod op maat, het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen via onderstaande knop.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wesley Jansen

Online Marketing specialist

Met meer dan 5 jaar ervaring als online marketeer, geef ik jouw bedrijf een boost in organische vindbaarheid op een transparante en duurzame wijze.

Technische SEO scan

In de scan komen alle belangrijkste technische SEO verbeterpunten van je website naar voren. Denk hierbij aan onderdelen als het goed gebruiken van H1’s, landingspagina’s, robots.txt, XML sitemap, ALT-tags en nog veel meer. Uit dit rapport komen er adviezen naar voren welke verbeterpunten er zijn om je website goed in te richten voor Google.

Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek bestaat uit een analyse van zoekwoorden die je doelgroep gebruikt om op zoek te gaan naar jouw product of dienst. Hieruit komt een lijst met mogelijke zoekwoorden naar voren die we willen overwegen. We bepalen de content die ervoor nodig is om op deze zoekwoorden te kunnen scoren in Google.

Concurrentieanalyse

Als we de lijst met zoekwoorden compleet hebben volgt er een concurrentieanalyse. Binnen deze analyse bestuderen we het linkprofiel van je website en vergelijken dit met de concurrenten die op de zoekwoorden hoog scoren. Hiermee kunnen we een goede inschatting maken van wat we nodig hebben aan linkbuilding om daadwerkelijk hoge posities in Google te kunnen bemachtigen.

SEO actieplan

Het actieplan vormt een complete analyse van alle onderdelen die hiervoor zijn benoemd: Een technische SEO scan, zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse. Dit plan overleggen we samen om te bepalen of de strategie in lijn is met je doelen.

Is het plan nog niet in lijn met je doelen? Dan scherpen we het aan en zorgen ervoor dat het past bij je doelen totdat we een plan op papier hebben waar we allebei 100% achter staan. Dan gaan we over tot uitvoering van het plan en ontvang je maandelijks een rapportage.

Maandelijkse rapportage

Elke maand ontvang je een rapport met alle verrichtte werkzaamheden en voortgang van de resultaten. De resultaten van de campagne kun je elk moment van de maand realtime bekijken doordat je toegang krijgt tot een dashboard waarin alle belangrijkste data instaan. Daarnaast hebben we elke maand contact om de voortgang en resultaten te bespreken. Op die manier ben je altijd op de hoogte van wat er speelt en hoe de campagne ervoor staat.

Jouw succes staat gelijk aan dat van ons. Om die reden zetten we alles in om je campagne zo groot mogelijk te laten groeien.

Wil je graag weten wat we als SEO specialist in Westland voor je business kan betekenen? Neem dan contact op met onze online marketeers via het aanmeldformulier of bel 0850 805290.

Wat kost een SEO specialist in Westland?

Elk branche en bedrijf is uniek en heeft daardoor een unieke aanpak nodig. Met behulp van geavanceerde SEO tools en onze ervaring binnen verschillende branches weten we hoe we jouw online marketing vraagstuk het beste in kaart kunnen brengen. Om toch een indicatie te geven van de kosten bieden we verschillen SEO pakketten aan vanaf € 300.