SEO specialist Westland

Genereer meer sales met een SEO bedrijf dat resultaatgedreven werkt.

Ben je op zoek naar een ervaren SEO specialist in Westland om je website hoger in Google te krijgen? Staak dan je zoektocht, we zijn namelijk experts als het gaat om je vindbaarheid in Google te vergroten. Dankzij ons jarenlange ervaring in SEO, weten we als geen ander hoe we ervoor kunnen zorgen dat je meer bezoekers trekt vanuit Google met de inzet van zoekmachineoptimalisatie.

Elk branche en bedrijf is uniek en heeft daardoor een unieke aanpak nodig. Met behulp van geavanceerde SEO tools en onze ervaring binnen verschillende branches weten we hoe we jouw online marketing vraagstuk het beste in kaart kunnen brengen. Om toch een indicatie te geven van de kosten bieden we verschillen SEO pakketten aan vanaf € 300.

Om je online succes goed te kunnen definiëren beginnen we een SEO traject met een online marketing scan om jouw bedrijf en branche inzichtelijk te maken. Hierop volgt een plan van aanpak en definiëren we vooraf de doelen die we willen behalen. Deze doelen kunnen zijn het verkrijgen van meer leads, meer omzet of hogere posities in Google.

Wil je meer weten over ons SEO traject? Bel naar 0850 805290.

Onze Klanten Behalen Resultaten

En daar zijn we megatrots op!
Webshop
Bestetip
"Het resultaat spreekt voor zich"
+98%
Organische bezoekers
+124%
Omzet
Deze resultaten zijn gemeten over een periode van 6 maanden

WJ Digital Marketing gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers naar de website te verhogen met +98%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +124%. Klik hier om het Analytics dashboard van dit project te downloaden.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
"Ze overtreffen onze verwachtingen"
+235%
Organische bezoekers
+403%
Omzet
Deze resultaten zijn gemeten over een periode van 6 maanden

WJ Digital marketing analyseerde de markt om de kansen binnen de markt beter te begrijpen. Vervolgens hebben we een SEO campagne opgezet waarmee we op de kansen inspeelden. Het resultaat is ver boven verwachting. Klik hier om het Analytics dashboard van dit project te downloaden.

Wat Onze Klanten Zeggen

Ze bevelen ons aan bij hun netwerk.
Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Waarom ons als SEO specialist in Westland kiezen?

We voeren gratis een online marketing scan uit.
We werken met een duidelijk actieplan voordat we starten met het SEO traject.

Aan de start van een SEO traject voeren we een intakegesprek waarin we jouw bedrijf, doelgroep(en) en doelstelling(en) bespreken. We bepalen vervolgens of SEO geschikt is voor jouw business, hier zijn we 100% eerlijk en transparant in, ook als het niet het juiste kanaal is. Als je business geschikt is voor SEO, dan vervolgen we het traject door een actieplan te maken. Een actieplan bestaat uit een technische SEO scan, een zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse.

Technische SEO scan

In de scan komen alle belangrijkste technische SEO verbeterpunten van je website naar voren. Denk hierbij aan onderdelen als het goed gebruiken van H1’s, landingspagina’s, robots.txt, XML sitemap, ALT-tags en nog veel meer. Uit dit rapport komen er adviezen naar voren welke verbeterpunten er zijn om je website goed in te richten voor Google.

Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek bestaat uit een analyse van zoekwoorden die je doelgroep gebruikt om op zoek te gaan naar jouw product of dienst. Hieruit komt een lijst met mogelijke zoekwoorden naar voren die we willen overwegen. We bepalen de content die ervoor nodig is om op deze zoekwoorden te kunnen scoren in Google.

Concurrentieanalyse

Als we de lijst met zoekwoorden compleet hebben volgt er een concurrentieanalyse. Binnen deze analyse bestuderen we het linkprofiel van je website en vergelijken dit met de concurrenten die op de zoekwoorden hoog scoren. Hiermee kunnen we een goede inschatting maken van wat we nodig hebben aan linkbuilding om daadwerkelijk hoge posities in Google te kunnen bemachtigen.

SEO actieplan

Het actieplan vormt een complete analyse van alle onderdelen die hiervoor zijn benoemd: Een technische SEO scan, zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse. Dit plan overleggen we samen om te bepalen of de strategie in lijn is met je doelen.

Is het plan nog niet in lijn met je doelen? Dan scherpen we het aan en zorgen ervoor dat het past bij je doelen totdat we een plan op papier hebben waar we allebei 100% achter staan. Dan gaan we over tot uitvoering van het plan en ontvang je maandelijks een rapportage.

Maandelijkse rapportage

Elke maand ontvang je een rapport met alle verrichtte werkzaamheden en voortgang van de resultaten. De resultaten van de campagne kun je elk moment van de maand realtime bekijken doordat je toegang krijgt tot een dashboard waarin alle belangrijkste data instaan. Daarnaast hebben we elke maand contact om de voortgang en resultaten te bespreken. Op die manier ben je altijd op de hoogte van wat er speelt en hoe de campagne ervoor staat.

Jouw succes staat gelijk aan dat van ons. Om die reden zetten we alles in om je campagne zo groot mogelijk te laten groeien.

Wil je graag weten wat we als SEO specialist in Westland voor je business kan betekenen? Neem dan contact op met onze online marketeers via het aanmeldformulier of bel 0850 805290.

Waarom Ons Kiezen Voor Online Marketing?

SEO, SEA, linkbuilding en conversie optimalisatie

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Wil je weten hoe je online kunt groeien?"

Door mij in te schakelen voor je online marketing vraagstuk(ken) haal je veel online marketing kennis en ervaring in huis. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik precies wat ondernemers willen. Meer rendement & geen poespas. Mijn resultaatgedreven aanpak sluit dan ook naadloos aan op deze behoefte.

Daag ons uit met jouw online marketing campagne. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar hoe we het maximale rendement uit jouw website kunnen halen.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?
Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.