Perfecte klantenbeoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews
Beoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews

SEO Zutphen: Jouw zoekmachine-specialist in Zutphen

Boost je online aanwezigheid met Zutphen's SEO-geheime wapen!

Wesley - Online Marketeer - met vlag van Zutphen
Created with Fabric.js 3.5.0
5+ Jaar ervaring

Sinds 2017 help ik bedrijven om beter vindbaar te worden op het internet.

Created with Fabric.js 3.5.0
Duurzame werkwijze

Mijn werkwijze is gericht op duurzaam resultaat, waardoor het ook op langere termijn blijft werken.

Created with Fabric.js 3.5.0
Maandelijks opzegbaar contract

Ik werk als online marketeer met een maandelijks opzegbaar contract. Op die manier bewijs ik me elke maand opnieuw.

Internet marketing diensten

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Verbeter jouw website-ranking met mijn SEO-dienst.

Google Ads (SEA)

Optimaliseer jouw online advertentiecampagnes met mijn Google Ads-dienst.

Conversie Optimalisatie (CRO)

Verbeter jouw websiteprestaties en conversiepercentage met mijn conversie-optimalisatiedienst.

Webdesign

Als webdesigner lever ik op maat gemaakte websites die passen bij jouw merk en doelgroep.

Linkbuilding

Verbeter jouw online zichtbaarheid en ranking met mijn linkbuildingdienst.

Online Marketing Strategie

Met mijn expertise in online marketing ontwikkel ik een strategie om jouw bedrijf te laten groeien.

Samenwerken met een SEO-specialist in Zutphen

Met je eigen website wil je natuurlijk bovenaan de zoekmachines staan. Soms lukt dat, en daarna merk je dat je na verloop van tijd daar niet meer te vinden bent. Een hoge positie in de zoekresultaten is essentieel om bezoekers naar je website te trekken. Als SEO specialist help ik jouw doelgroep moeiteloos jouw website te vinden.

Ik ben niet alleen actief als SEO-marketeer in Zutphen, maar ook in andere steden zoals Deventer, Apeldoorn en Arnhem.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wil je samenwerken met een online marketing specialist?

Ontvang een gratis aanbod op maat, het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen via onderstaande knop.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wesley Jansen

Online Marketing specialist

Met meer dan 5 jaar ervaring als online marketeer, geef ik jouw bedrijf een boost in organische vindbaarheid op een transparante en duurzame wijze.

Waar werkt een SEO-specialist in Zutphen aan?

Niet alleen de inhoud en de zoekwoorden zijn belangrijk. Ook het technische aspect verdient de juiste aandacht. Bovendien zijn er tal van andere factoren die moeten worden aangepast om te voldoen aan de continu veranderende zoekmachine-algoritmes. Als SEO-specialist in Zutphen kan ik dit allemaal optimaliseren.

Created with Fabric.js 3.5.0

Technische SEO

Technische SEO zorgt ervoor dat je website op alle apparaten goed werkt, zodat klanten probleemloos kunnen browsen op jouw website.

Created with Fabric.js 3.5.0

SEO-content

Goede content bestaat uit relevante en behulpzame informatie in combinatie met de juiste zoektermen die door je doelgroep worden gebruikt. Dit resulteert in een hogere Google posities.

Created with Fabric.js 3.5.0

Linkbuilding

Door het toevoegen van relevante links aan je website kan deze beter gevonden worden. Ik maak hierbij gebruik van zowel interne links als externe backlinks om de vindbaarheid te verbeteren.

Created with Fabric.js 3.5.0

SEO-content

Je wilt alles weten over je klanten zodat je hen nog beter van dienst kunt zijn. Met behulp van SEO-analyses achterhaal ik wat klanten verwachten en identificeer ik verbeterpunten om aan hun behoeften te voldoen.

Voor wie is een SEO-specialist?

Een SEO-specialist in Zutphen kan jouw website optimaliseren en zorgen voor een hogere positie in Google. Dit geeft ondernemers de vrijheid om te ondernemen. Als deskundige ben ik goed op de hoogte van zoekmachine-algoritmes en de gewenste websitestructuur.

Wat is een SEO-specialist in Zutphen?

Als online marketeer en SEO-specialist in de regio Zutphen ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van de vindbaarheid van websites in zoekmachines. Dit omvat veel verschillende taken. Ik zorg niet alleen voor relevante content op jouw website, maar ik kijk ook naar het technische gedeelte en optimaliseer dit waar nodig.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wil je samenwerken met een online marketing specialist?

Ontvang een gratis aanbod op maat, het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen via onderstaande knop.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wesley Jansen

Online Marketing specialist

Met meer dan 5 jaar ervaring als online marketeer, geef ik jouw bedrijf een boost in organische vindbaarheid op een transparante en duurzame wijze.

Cases

Webshop
Bestetip
+98%
Organische bezoekers
+124%
Omzet
"Het resultaat spreekt voor zich"

Ik gebruikte SEO om het aantal organische bezoekers te verhogen met +98%. Daarnaast hebben de CRO-optimalisaties ervoor gezorgd dat de omzet is gestegen met +124%. Klik hier om het Analytics dashboard van dit project te downloaden.

Startup in finance
Beter Beleggen 2
+235%
Organische bezoekers
+403%
Omzet
"Onze verwachting is overtroffen"

Ik analyseerde de markt om de kansen beter te begrijpen. Vervolgens heb ik een SEO-campagne opgezet waarmee ik op de kansen heb ingespeeld. Het resultaat is ver boven verwachting. Klik hier om het Analytics dashboard van dit project te downloaden.

Waarom een SEO-specialist inschakelen?

Google’s algoritme veranderd continu. Als jouw website niet meegaat met deze algoritme updates, dan kunnen jouw posities in de zoekresultaten dalen. Hoe hoger jij scoort in Google, des te betrouwbaarder je overkomt op je doelgroep. Dit vergroot de kant dat jouw doelgroep voor jouw product of dienst kiest.

Door een SEO-specialist in te schakelen, zorg ik ervoor dat jouw website up-to-date blijft en optimaal scoort in de zoekresultaten.

Created with Fabric.js 3.5.0

SEO-optimalisatie van de klantreis

Met behulp van verschillende tools kunnen we zien hoe je bezoekers navigeren door je website. Dit stelt je in staat om de website beter te optimaliseren voor de klantbehoeften.

Created with Fabric.js 3.5.0

Een SEO-specialist voor B2B

Als SEO-specialist voor Business-to-Business kan ik helpen bij het verbeteren van samenwerkingen met andere bedrijven. Dit geeft jou als ondernemer meer tijd en ruimte om je te richten op andere belangrijke zaken.

Created with Fabric.js 3.5.0

Een SEO-specialist voor B2C

Als SEO-specialist voor Business-to-Consumer kan ik helpen bij het verbeteren van de relatie tussen jouw bedrijf en je klanten. Door het toepassen van deze technieken, kunnen we ervoor zorgen dat je jouw klanten nog beter van dienst kunt zijn.

Created with Fabric.js 3.5.0

Je doelgroep zoekt naar jou

Hoe groter je doelgroep, des te meer bekendheid je bedrijf krijgt. Dat betekent meer klanten. Door te zorgen voor een betere vindbaarheid, wordt deze niet alleen gemakkelijker gevonden door je doelgroep, maar kun je ook je doelgroep vergroten.

SEO Zutphen: Hoe start ik aan een nieuw traject?

Op het moment dat ik een aanvraag ontvang van een nieuwe klant, neem ik contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit is altijd de eerste stap van een nieuw SEO-optimalisatietraject.

In dit vrijblijvende gesprek probeer ik een beter inzicht te krijgen in de specifieke behoeften en doelstellingen van de onderneming.

Op basis van dit gesprek stel ik een op maat gemaakte SEO-campagne op voor de onderneming. Elk traject is uniek, maar over het algemeen omvat het activiteiten zoals zoekwoordenonderzoek, optimalisatie van SEO-content, technische updates van de website, linkbuilding en onderhoud.

Maandelijks rapporteer ik over de behaalde resultaten.

Wat doet een SEO-specialist in de regio Zutphen?

Een samenwerking met een ervaren SEO-bureau in de omgeving van Zutphen biedt talloze voordelen voor bedrijven in deze prachtige stad in Gelderland.

Het grootste voordeel is dat een goed uitgevoerde SEO-optimalisatiestrategie ervoor zorgt dat een bedrijf beter gevonden wordt in zoekmachines. Verder leidt geoptimaliseerde SEO-content tot meer conversie van bezoekers naar nieuwe klanten.

Een gekwalificeerd SEO-bureau in de regio Zutphen beschikt over de benodigde kennis en ervaring om het SEO-optimalisatietraject succesvol uit te voeren.

SEO-optimalisatie is een continu proces. Op de lange termijn zal het uitbesteden van SEO een bedrijf in Zutphen veel tijd en geld besparen.

SEO in Zutphen: Start vandaag nog!

Het behalen van hogere rankings in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines is geen gemakkelijke taak. Het vergt veel werk om bedrijven beter vindbaar te maken. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met SEO. Bij voorkeur vandaag nog, want zolang de SEO niet is geoptimaliseerd, zullen potentiële nieuwe klanten jouw concurrenten eerst vinden.

De eerste stap in het SEO-optimalisatietraject is om contact met mij op te nemen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden. Het is handig om enkele gegevens bij de hand te hebben, zoals de huidige SEO-activiteiten, specifieke onderdelen van je bedrijf en branche, online marketing budget en verwachtingen.

Ontvang Een Gratis Aanbod

Vul onderstaande formulier in en ontvang gratis een vrijblijvend aanbod op maat.

Naam(Vereist)
Officieel Google Partner

Doordat ik officieel Google Partner ben weet je zeker dat ik beschik over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt.