WJ Favicon 2
Perfecte klantenbeoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews
Beoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews

SEO specialist Zutphen

Verbeter je Google rankings met een SEO specialist in Zutphen.

Even voorstellen..

"Mijn naam is Wesley Jansen. Jouw SEO specialist in Zutphen."
SEO Specialist Zutphen 2

De voordelen van zoekmachine optimalisatie

  • Hoger in de zoekresultaten: SEO zorgt ervoor dat je website hoger verschijnt in zoekmachines zoals Google, waardoor je zichtbaarheid toeneemt.

  • Betere vindbaarheid: Door effectieve zoekwoordoptimalisatie kunnen potentiële klanten je website gemakkelijker vinden.

  • Meer organisch verkeer naar je website: Een hogere positie in de zoekresultaten leidt tot meer organische (gratis) bezoekers naar je website.

  • Hogere gebruiksvriendelijkheid voor gebruikers: SEO omvat ook het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van je site, wat leidt tot een betere gebruikerservaring.

  • Meer bezoekers, leads en conversies: Met meer verkeer vergroot je de kans op nieuwe klanten, meer leads en hogere conversies.

  • Meer relevantie voor je bezoekers: Door relevante content te bieden, sluit je beter aan bij de behoeften en vragen van je doelgroep, wat hun engagement verhoogt.

Werken achter de laptop
Realistische verwachtingen - SEO Specialist Zutphen
Resultaatgaranties

Ik denk mee met het risico van de ondernemer, daarom werken we met eerlijke risicoverdeling en resultaatgaranties.

24-7 Beschikbaar - SEO Specialist Zutphen
Reactie binnen 1 uur

Doorgaans zorg ik ervoor dat ik binnen 1 uur reageer op verzoeken. Hierdoor kan je snel blijven schakelen.

6+ Jaar kennis & ervaring

Met ruim 6 jaar werkervaring bij online marketing bureau’s werkte ik als senior SEO & SEA specialist.

Samenwerken met een SEO-specialist in Zutphen

Met je eigen website wil je natuurlijk bovenaan de zoekmachines staan. Soms lukt dat, en daarna merk je dat je na verloop van tijd daar niet meer te vinden bent. Een hoge positie in de zoekresultaten is essentieel om bezoekers naar je website te trekken. Als SEO specialist help ik jouw doelgroep moeiteloos jouw website te vinden.

Ik ben niet alleen actief als SEO-marketeer in Zutphen, maar ook in andere steden zoals Deventer, Apeldoorn en Arnhem.

Dit kun je verwachten van ons als SEO-specialist in Zutphen

Volledige transparantie in werkwijze

Wij geloven in volledige transparantie. Je weet altijd precies wat we doen en waarom.

We bieden maandelijkse gedetailleerde rapportages die inzicht geven in alle uitgevoerde activiteiten, de behaalde resultaten, en de geplande acties. Onze dashboards bieden heldere updates zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van jouw SEO-campagnes.

Realistische verwachtingen - SEO Specialist Zutphen

Realistische verwachtingen en meetbare resultaten

Geen valse beloften, alleen realistische doelen en meetbare resultaten.

Bij de start van onze samenwerking stellen we duidelijke doelen en tijdlijnen op. We communiceren regelmatig de voortgang en stellen verwachtingen bij waar nodig, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en wanneer.

24-7 Beschikbaar - SEO Specialist Zutphen

Altijd beschikbaar voor vragen en updates

Betrouwbare communicatie is de sleutel tot succes.

Ons vast communicatieplan omvat regelmatige check-ins, telefoongesprekken, en e-mailupdates. Ik ben jouw dedicated accountmanager die altijd beschikbaar is voor vragen en updates, zodat je nooit in het ongewisse blijft.

Beste prijs kwaliteit - SEO Specialist Zutphen

Optimale waarde voor je investering

Wij leveren maximale waarde voor jouw budget.

Onze flexibele prijsmodellen passen zich aan jouw behoeften en budget aan. We leveren gedetailleerde ROI-analyses die laten zien hoe jouw investeringen in SEO bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen, zodat je zeker weet dat je waar voor je geld krijgt.

SEO op maat - SEO Specialist Zutphen

SEO-oplossingen op maat voor jouw behoeften

Gepersonaliseerde SEO-strategieën die werken voor jouw bedrijf.

Ik ontwikkel gepersonaliseerde SEO-strategieën die zijn afgestemd op jouw unieke doelen, markt en concurrentie. Dit omvat gedetailleerde concurrentieanalyses en specifieke tactieken die gericht zijn op jouw doelgroep, zodat je zeker weet dat jouw SEO-strategie precies is wat je nodig hebt.

Hollistische SEO - SEO Specialist Zutphen

Holistische benadering: Rankings en bedrijfsresultaten

Wij focussen niet alleen op rankings, maar ook op jouw bedrijfsresultaten.

Onze aanpak combineert zoekmachineoptimalisatie met conversie-optimalisatie en gebruikerservaring (UX) verbeteringen. Wij zorgen ervoor dat onze SEO-strategieën niet alleen gericht zijn op het verbeteren van jouw zoekmachinerankings, maar ook op het verhogen van conversies en klantbetrokkenheid.

Ben je klaar om je business te laten groeien?
De eerste stap naar het laten groeien van je bedrijf met internet marketing is het aanvragen van een gratis aanbod. Dat is binnen 3 minuten geregeld via ons contactformulier.

Waar werkt een SEO-specialist in Zutphen aan?

Niet alleen de inhoud en de zoekwoorden zijn belangrijk. Ook het technische aspect verdient de juiste aandacht. Bovendien zijn er tal van andere factoren die moeten worden aangepast om te voldoen aan de continu veranderende zoekmachine-algoritmes. Als SEO-specialist in Zutphen kan ik dit allemaal optimaliseren.

Created with Fabric.js 3.5.0

Technische SEO

Technische SEO zorgt ervoor dat je website op alle apparaten goed werkt, zodat klanten probleemloos kunnen browsen op jouw website.

Created with Fabric.js 3.5.0

SEO-content

Goede content bestaat uit relevante en behulpzame informatie in combinatie met de juiste zoektermen die door je doelgroep worden gebruikt. Dit resulteert in een hogere Google posities.

Created with Fabric.js 3.5.0

Linkbuilding

Door het toevoegen van relevante links aan je website kan deze beter gevonden worden. Ik maak hierbij gebruik van zowel interne links als externe backlinks om de vindbaarheid te verbeteren.

Created with Fabric.js 3.5.0

SEO-analyses

Je wilt alles weten over je klanten zodat je hen nog beter van dienst kunt zijn. Met behulp van SEO-analyses achterhaal ik wat klanten verwachten en identificeer ik verbeterpunten om aan hun behoeften te voldoen.

Voor wie is een SEO-specialist?

Een SEO-specialist in Zutphen kan jouw website optimaliseren en zorgen voor een hogere positie in Google. Dit geeft ondernemers de vrijheid om te ondernemen. Als deskundige ben ik goed op de hoogte van zoekmachine-algoritmes en de gewenste websitestructuur.

Wat is een SEO-specialist in Zutphen?

Als online marketeer en SEO-specialist in de regio Zutphen ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van de vindbaarheid van websites in zoekmachines. Dit omvat veel verschillende taken. Ik zorg niet alleen voor relevante content op jouw website, maar ik kijk ook naar het technische gedeelte en optimaliseer dit waar nodig.

SEO Specialist Zutphen 2

Wil je samenwerken met een online marketing specialist?

Ontvang een gratis aanbod op maat, het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen via onderstaande knop.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wesley Jansen

Online Marketing specialist

Met meer dan 6 jaar ervaring als online marketeer, geef ik jouw bedrijf een boost in organische vindbaarheid op een transparante en duurzame wijze.

Cases

Stucadoorsbedrijf Vitesse
#1 op "Stukadoor Eindhoven"
+1
#1 posities
+5
Top 2 - 5 posities
+229%
Organische bezoekers
+∞%
Aantal aanvragen
"Super tevreden. Contact loopt vlot, soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Remy Pot, eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
Stucadoorsbedrijf de Vries
#1 op "Stukadoor Rotterdam"
+5
#1 posities
+45
Top 2 - 5 posities
+171%
Organische bezoekers
+436%
Aantal aanvragen
"Hij reageert snel, denkt graag mee en begrijpt wat de noodzaak is voor een bedrijf om succesvol te zijn en blijven."
Michel de Vries, eigenaar van Stucadoorsbedrijf de Vries

Waarom een SEO-specialist inschakelen?

Google’s algoritme veranderd continu. Als jouw website niet meegaat met deze algoritme updates, dan kunnen jouw posities in de zoekresultaten dalen. Hoe hoger jij scoort in Google, des te betrouwbaarder je overkomt op je doelgroep. Dit vergroot de kant dat jouw doelgroep voor jouw product of dienst kiest.

Door een SEO-specialist in te schakelen, zorg ik ervoor dat jouw website up-to-date blijft en optimaal scoort in de zoekresultaten.

Created with Fabric.js 3.5.0

SEO-optimalisatie van de klantreis

Met behulp van verschillende tools kunnen we zien hoe je bezoekers navigeren door je website. Dit stelt je in staat om de website beter te optimaliseren voor de klantbehoeften.

Created with Fabric.js 3.5.0

Een SEO-specialist voor B2B

Als SEO-specialist voor Business-to-Business kan ik helpen bij het verbeteren van samenwerkingen met andere bedrijven. Dit geeft jou als ondernemer meer tijd en ruimte om je te richten op andere belangrijke zaken.

Created with Fabric.js 3.5.0

Een SEO-specialist voor B2C

Als SEO-specialist voor Business-to-Consumer kan ik helpen bij het verbeteren van de relatie tussen jouw bedrijf en je klanten. Door het toepassen van deze technieken, kunnen we ervoor zorgen dat je jouw klanten nog beter van dienst kunt zijn.

Created with Fabric.js 3.5.0

Je doelgroep zoekt naar jou

Hoe groter je doelgroep, des te meer bekendheid je bedrijf krijgt. Dat betekent meer klanten. Door te zorgen voor een betere vindbaarheid, wordt deze niet alleen gemakkelijker gevonden door je doelgroep, maar kun je ook je doelgroep vergroten.

SEO Zutphen: Hoe start ik aan een nieuw traject?

Op het moment dat ik een aanvraag ontvang van een nieuwe klant, neem ik contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit is altijd de eerste stap van een nieuw SEO-optimalisatietraject.

In dit vrijblijvende gesprek probeer ik een beter inzicht te krijgen in de specifieke behoeften en doelstellingen van de onderneming.

Op basis van dit gesprek stel ik een op maat gemaakte SEO-campagne op voor de onderneming. Elk traject is uniek, maar over het algemeen omvat het activiteiten zoals zoekwoordenonderzoek, optimalisatie van SEO-content, technische updates van de website, linkbuilding en onderhoud.

Maandelijks rapporteer ik over de behaalde resultaten.

Wesley achter de laptop aan het werk
Wesley bellend en kijkend naar links

Wat doet een SEO-specialist in de regio Zutphen?

Een samenwerking met een ervaren SEO-bureau in de omgeving van Zutphen biedt talloze voordelen voor bedrijven in deze prachtige stad in Gelderland.

Het grootste voordeel is dat een goed uitgevoerde SEO-optimalisatiestrategie ervoor zorgt dat een bedrijf beter gevonden wordt in zoekmachines. Verder leidt geoptimaliseerde SEO-content tot meer conversie van bezoekers naar nieuwe klanten.

Een gekwalificeerd SEO-bureau in de regio Zutphen beschikt over de benodigde kennis en ervaring om het SEO-optimalisatietraject succesvol uit te voeren.

SEO-optimalisatie is een continu proces. Op de lange termijn zal het uitbesteden van SEO een bedrijf in Zutphen veel tijd en geld besparen.

SEO in Zutphen: Start vandaag nog!

Het behalen van hogere rankings in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines is geen gemakkelijke taak. Het vergt veel werk om bedrijven beter vindbaar te maken. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met SEO. Bij voorkeur vandaag nog, want zolang de SEO niet is geoptimaliseerd, zullen potentiële nieuwe klanten jouw concurrenten eerst vinden.

De eerste stap in het SEO-optimalisatietraject is om contact met mij op te nemen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden. Het is handig om enkele gegevens bij de hand te hebben, zoals de huidige SEO-activiteiten, specifieke onderdelen van je bedrijf en branche, online marketing budget en verwachtingen.

Koffie drinken WJ