Top
5 Jaar ervaring

100+ Succesvolle projecten

Effectieve website

Champions league niveau

SEO specialist Zutphen

Wil je je website hoger in Google krijgen en zoek je daarom een SEO specialist in Zutphen? Dan ben je hier op het juiste adres. We kennen namelijk de knepen van het vak en weten hoe we ervoor kunnen zorgen dat je hoger in Google komt te staan. Doordat we door de jaren heen veel verschillende ZZP en MKB bedrijven hebben geholpen met hun website, weten we precies wat er aan zoekmachineoptimalisatie nodig is om je website hoger in Google te krijgen.

Elk bedrijf en branche is uniek. Daardoor is er voor elk bedrijf een unieke SEO aanpak nodig. Dankzij onze geavanceerde SEO tools en ervaring in verschillende branches weten we hoe we je online zichtbaarheid het beste kunnen vergroten. Als je benieuwd bent naar wat het ongeveer kost hebben we verschillende SEO pakketten samengesteld om je een beeld te geven van de tarieven.

Een SEO traject begint altijd met een uitgebreide online marketing scan. Met deze scan brengen we jouw bedrijf, branche en concurrentie inzichtelijk. Zodra we dit in kaart hebben gebracht volgt een plan van aanpak waarin we concrete doelen bepalen. Deze doelen hebben een resultaatgedreven insteek, denk hierbij aan het verkrijgen van meer leads, omzet of betere posities in Google.

Benieuwd naar wat een SEO campagne voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op via de knop hier onder of bel naar 0850 805290.

SEO specialist Westland

Waarom kiezen bedrijven ons als SEO specialist in Zutphen?

We voeren altijd eerst een uitgebreide online marketing scan uit.
Zo weet je vooraf precies naar welke doelen we toe werken.

SEO specialist Zutphen: Hoe werkt het?

Wanneer je ons als SEO specialist in Zutphen inschakelt dan voeren we eerst een intakegesprek waarin we je bedrijf, doelgroep en doelstellingen bespreken. Vervolgens bepalen we of SEO geschikt is voor je business om in te zetten. Als je business geschikt is om SEO voor in te zetten, dan vervolgen we het traject met een online marketing scan. Een online marketing scan bestaat uit onder andere uit een SEO check, waar je website op 39 verschillende aspecten wordt geanalyseerd. Dit omvat zowel een technische SEO scan, een zoekwoordenonderzoek en een concurrentieanalyse.

Technische SEO scan

Binnen de online marketing scan komen alle technische SEO verbeterpunten van je website naar voren. Denk hierbij aan onderdelen als landingspagina’s, robots.txt, XML sitemap, ALT-tags en nog meer. Uit dit onderdeel komen de belangrijkste verbeterpunten naar voren die ervoor zorgen dat je website makkelijker kan worden gelezen door Google.

Keyword research

Het keyword research bestaat uit een analyse van zoekwoorden die je doelgroep gebruikt in hun zoektocht naar jouw product of dienst. Het resultaat van de keyword research is een lijst met zoekwoorden die we willen targeten met de SEO strategie. We bepalen vervolgens welke soort content er nodig is en hoe we de landingspagina(‘s) het beste kunnen structureren.

Concurrentieanalyse

Zodra we de lijst met zoekwoorden compleet hebben, volgt er een concurrentieanalyse. Hieruit komt een lijst met concurrenten en de linkwaarde die de concurrenten hebben. Dit geeft ons een beeld hoe competitief de markt is en hoeveel we in moeten zetten op linkbuilding om deze concurrenten te kunnen verslaan in Google.

SEO actieplan

Het actieplan vormt een complete analyse van alle onderdelen die hiervoor zijn benoemd: Een technische SEO scan, zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse. Dit plan overleggen we samen om te bepalen of de strategie in lijn is met je doelen.

Is het plan nog niet in lijn met je doelen? Dan scherpen we het aan en zorgen ervoor dat het past bij je doelen totdat we een plan op papier hebben waar we allebei 100% achter staan. Dan gaan we over tot uitvoering van het plan en ontvang je maandelijks een rapportage.

Maandelijkse rapportage

Elke maand ontvang je een rapport met alle verrichtte werkzaamheden en voortgang van de resultaten. De resultaten van de campagne kun je elk moment van de maand realtime bekijken doordat je toegang krijgt tot een dashboard waarin alle belangrijkste data instaan. Daarnaast hebben we elke maand contact om de voortgang en resultaten te bespreken. Op die manier ben je altijd op de hoogte van wat er speelt en hoe de campagne ervoor staat.

Jouw succes staat gelijk aan dat van ons. Om die reden zetten we alles in om je campagne zo groot mogelijk te laten groeien.

Wil je graag weten wat we als SEO specialist in Westland voor je business kan betekenen? Neem dan contact op met onze online marketeers via het aanmeldformulier of bel 0850 805290.

Benieuwd wat SEO voor jou kan opleveren?

Deel je doelen met ons.
Vraag je online marketing scan vandaag nog aan.

Online marketing scan aanvragen

Wil je weten wat SEO en online marketing voor jouw business kan betekenen? Deel dan je doelen met ons door te bellen naar 0850 805290 of vul het formulier hieronder in.