Top
5 Jaar ervaring

100+ Succesvolle projecten

Effectieve website

Champions league niveau

Website laten maken Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een professioneel bedrijf om een website te laten maken in Alphen aan den Rijn? Bij WJ Digital Marketing ben je op het juiste adres. We maken effectieve websites met een professioneel design al vanaf €395.

Als je ons inschakelt als webdesigners kunnen we volledig kosteloos een demo website designen. Tijdens het ontwerpproces kun je de demowebsite ongelimiteerd aan laten passen. Pas als de website voldoet aan al je verwachten, dan hoef je pas te betalen voor je website en zetten we alles over naar je domein.

Nieuwsgierig geworden hoe jouw demowebsite eruit komt te zien? Vraag dan direct een demo aan via de knop hieronder of bel naar 0850 805290.

Website laten maken Alphen aan den Rijn

Website laten maken in Alphen aan den Rijn

Ben je ondernemer in Nederland en wil je een professionele website voor je bedrijf? Dan kunnen we je zeker helpen. We hebben een breed aanbod aan mogelijkheden, waardoor we voor elk budget een passende oplossing hebben. Het goedkoopste websiteontwerp dat we aanbieden is al vanaf €395. Voor dit bedrag kun je al een professionele en prachtige website laten maken.

Zoekmachinevriendelijke website laten maken in Alphen aan den Rijn

Naast dat onze webdesigners een website maken die mooi is voor het oog, zorgen we er ook voor dat je website optimaal kan worden gelezen door Google. Door onze unieke samenwerking tussen marketeers en webdesigners, zorgen we er samen voor dat je website er mooi uitziet en ook nog eens goed kan scoren in Google.

We zijn van mening dat het net zo belangrijk is dat een website er mooi uitziet als dat het vindbaar is in Google. Een website die goed gevonden wordt, trekt namelijk relevante bezoekers. En zeg nou zelf, een website dat nieuwe klanten oplevert, is toch uiteindelijk wat elke ondernemer wil?

Je website wordt bij oplevering dus SEO geoptimaliseerd. We regelen dan ook technische SEO zaken in. Denk hierbij aan essentiële onderdelen, zoals Google Search Console, XML sitemap, robots.txt en nog veel meer diverse zoekmachineoptimalisatie werkzaamheden.

Online marketeers & webdesigners

Doordat we al jaren actief zijn in de online marketing, weten we precies hoe je het beste een website SEO kunt optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat je website goed kan worden gevonden in Google. Naast dat we expert zijn in SEO, weten we ook als geen andere hoe we het beste je website kunnen optimaliseren voor conversies. Dit betekent dat je van meer bezoekers een betalende klant kunt maken.

Wil je een zoekmachinevriendelijke, converterende website laten maken? Laat je dan inspireren door een gratis demowebsite. De demowebsite is kosteloos en maken we graag voor je. Je kunt de website in een testomgeving bekijken. Pas nadat je de website hebt goedgekeurd hoef je te betalen. Klik hieronder op de knop om je demowebsite aan te vragen.

Professionele website met oog op conversies

Naast dat het ontwerp van de website een belangrijk onderdeel is, vinden we het ook belangrijk dat je website effectief functioneert. Aantrekken van nieuwe websitebezoekers is één ding. De volgende stap is dat je wil dat je bezoekers ook om worden gezet naar klanten.

Met behulp van Google Analytics weten we precies hoe websitebezoekers door je website heen navigeren en kunnen we conversies stimuleren. Door het bezoekgedrag te analyseren en het conversieproces te optimaliseren weten we op slimme manieren ervoor te zorgen dat je website meer impact heeft.

We regelen bij het opzetten van je website altijd Google Analytics in, zodat je zelf ook alle data zelf bij de hand hebt.

WordPress Website laten maken binnen

We maken je website binnen het WordPress CMS en daar hebben we goede redenen voor. WordPress is al meerdere jaren op rij marktleider als het gaat om CMS systemen. 45% van alle websites op het internet zijn gemaakt in WordPress en dat brengt voordelen met zich mee. Je krijgt hierdoor altijd updates, waardoor je website op elk moment voldoet aan de laatste veiligheidsnormen.

Zo gaan we te werk bij het maken van een nieuwe website

Voordat we beginnen met het maken van een website starten we met een intakegesprek. We brengen samen jouw wensen en doelgroepen in kaart. Op basis hiervan maken we een demowebsite in onze testomgeving dat aansluit op jouw wensen.

De demowebsite kun je vervolgens uitvoerig bekijken en testen. Je kunt ongelimiteerd revisies doen, zodat we samen tot een website komen die bij jouw smaak past.

Als je tevreden bent met hoe de demowebsite eruit ziet, pas dan hoef je te betalen en zetten we je website over naar jouw domein. Op die manier weet je precies waar je voor betaald en ben je gegarandeerd van 100% tevredenheid.

Het migreren van je website, opzetten van je e-mail, domeinnaam en je hosting kunnen we ook voor je regelen.

Vele ondernemers in Alphen aan den Rijn gingen je voor

Mockup Sloffen24
Mockup Beter Beleggen
Mockup Vitesse 2
Mockup Bestetip

Website laten maken Alphen aan den Rijn

Een website laten maken kost je maar eenmalig 395 euro.
Geen verborgen kosten met ons 100% klanttevredenheidsgarantie.

100% Tevredenheidsgarantie

100% Tevredenheidsgarantie

Ben je er nog niet zeker van of je door ons een website wil laten maken? Laat je dan overtuigen dankzij ons 100% tevredenheidsgarantie.

Doordat we eerst een demo versie van je website bouwen op onze testomgeving, weet je van tevoren precies hoe de website eruit komt te zien. Ben je niet tevreden? Dan passen we de website net zo lang aan, totdat je tevreden bent over het ontwerp. Pas als je tevreden bent, dan hoef je te betalen en zetten we je website op je domein. Hierdoor weet je precies van tevoren waar je voor betaald.

Wesley Jansen - Freelance Online Marketeer

Wat kun je nog meer verwachten van ons?

Alle dagen bereikbaar

Ik ben 7 dagen per week bereikbaar via de e-mail, telefoon en Whatsapp en reageer vaak binnen enkele uren.

Eenmalige kosten

Je zit niet vast aan contracten. Je betaalt 1 vast bedrag en krijgt daar een mooie website voor terug.

Afspraak = afspraak

Deadlines en afspraken zijn heilig voor mij. Daarom doe ik er altijd alles aan om dit zo goed mogelijk te verzorgen.

Website laten maken tarieven

 • One pager

 • €395

  Eenmalig
  • 100% Klanttevredenheid
   Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.
  • Responsief ontwerp
   Je website werkt goed op mobiel en desktop.
  • Zoekmachine vriendelijk
   Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.
  • Slimme formulieren
   Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.
  • Website met 1 pagina
   Je website bestaat uit 1 pagina.
  • Portfolio module
   Je kunt een portfolio toevoegen.
  • Google Analytics koppeling
   Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.
  • WordPress CMS
   Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.
  • Inclusief consultancy
   Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.
 • Website met 5 pagina's

 • €595

  Eenmalig
  • 100% Klanttevredenheid
   Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.
  • Responsief ontwerp
   Je website werkt goed op mobiel en desktop.
  • Zoekmachine vriendelijk
   Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.
  • Slimme formulieren
   Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.
  • Website met 5 pagina’s
   Je website bestaat uit 5 pagina’s.
  • Portfolio module
   Je kunt een portfolio toevoegen.
  • Google Analytics koppeling
   Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.
  • WordPress CMS
   Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.
  • Inclusief consultancy
   Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.
  • Blogmogelijkheden
   Je kunt blogs toevoegen aan je website.

Demo aanvragen

Ben je al benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we dan eens in gesprek gaan, dan kan ik je alles vertellen over hoe we het kunnen aanvliegen. Vraag vandaag nog een demo website aan via onderstaande formulier of door te bellen naar 0850 805290.

Waar wil je een demo voor ontvangen?
Interesse in online marketing?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.