Website laten maken Alphen aan den Rijn

Een website die je bezoekers omzet naar betalende klanten

Op zoek naar een professioneel bedrijf om een website te laten maken in Alphen aan den Rijn? Bij WJ Digital Marketing ben je op het juiste adres. We maken effectieve websites met een professioneel design al vanaf €395.

Als je ons inschakelt als webdesigners kunnen we volledig kosteloos een demo website designen. Tijdens het ontwerpproces kun je de demowebsite ongelimiteerd aan laten passen. Pas als de website voldoet aan al je verwachten, dan hoef je pas te betalen voor je website en zetten we alles over naar je domein.

Nieuwsgierig geworden hoe jouw demowebsite eruit komt te zien? Vraag dan direct een demo aan via de knop hieronder of bel naar 0850 805290.

Voorbeeld Website Redesign

Één van onze velen tevreden klanten

Wat Onze Klanten Zeggen

Ze bevelen ons aan bij hun netwerk.
Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Website laten maken in Alphen aan den Rijn

Ben je ondernemer in Nederland en wil je een professionele website voor je bedrijf? Dan kunnen we je zeker helpen. We hebben een breed aanbod aan mogelijkheden, waardoor we voor elk budget een passende oplossing hebben. Het goedkoopste websiteontwerp dat we aanbieden is al vanaf €395. Voor dit bedrag kun je al een professionele en prachtige website laten maken.

Zoekmachinevriendelijke website laten maken in Alphen aan den Rijn

Naast dat onze webdesigners een website maken die mooi is voor het oog, zorgen we er ook voor dat je website optimaal kan worden gelezen door Google. Door onze unieke samenwerking tussen marketeers en webdesigners, zorgen we er samen voor dat je website er mooi uitziet en ook nog eens goed kan scoren in Google.

We zijn van mening dat het net zo belangrijk is dat een website er mooi uitziet als dat het vindbaar is in Google. Een website die goed gevonden wordt, trekt namelijk relevante bezoekers. En zeg nou zelf, een website dat nieuwe klanten oplevert, is toch uiteindelijk wat elke ondernemer wil?

Je website wordt bij oplevering dus SEO geoptimaliseerd. We regelen dan ook technische SEO zaken in. Denk hierbij aan essentiële onderdelen, zoals Google Search Console, XML sitemap, robots.txt en nog veel meer diverse zoekmachineoptimalisatie werkzaamheden.

Online marketeers & webdesigners

Doordat we al jaren actief zijn in de online marketing, weten we precies hoe je het beste een website SEO kunt optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat je website goed kan worden gevonden in Google. Naast dat we expert zijn in SEO, weten we ook als geen andere hoe we het beste je website kunnen optimaliseren voor conversies. Dit betekent dat je van meer bezoekers een betalende klant kunt maken.

Wil je een zoekmachinevriendelijke, converterende website laten maken? Laat je dan inspireren door een gratis demowebsite. De demowebsite is kosteloos en maken we graag voor je. Je kunt de website in een testomgeving bekijken. Pas nadat je de website hebt goedgekeurd hoef je te betalen. Klik hieronder op de knop om je demowebsite aan te vragen.

Professionele website met oog op conversies

Naast dat het ontwerp van de website een belangrijk onderdeel is, vinden we het ook belangrijk dat je website effectief functioneert. Aantrekken van nieuwe websitebezoekers is één ding. De volgende stap is dat je wil dat je bezoekers ook om worden gezet naar klanten.

Met behulp van Google Analytics weten we precies hoe websitebezoekers door je website heen navigeren en kunnen we conversies stimuleren. Door het bezoekgedrag te analyseren en het conversieproces te optimaliseren weten we op slimme manieren ervoor te zorgen dat je website meer impact heeft.

We regelen bij het opzetten van je website altijd Google Analytics in, zodat je zelf ook alle data zelf bij de hand hebt.

WordPress Website laten maken

We maken je website binnen het WordPress CMS en daar hebben we goede redenen voor. WordPress is al meerdere jaren op rij marktleider als het gaat om CMS systemen. 45% van alle websites op het internet zijn gemaakt in WordPress en dat brengt voordelen met zich mee. Je krijgt hierdoor altijd updates, waardoor je website op elk moment voldoet aan de laatste veiligheidsnormen.

Zo gaan we te werk bij het maken van een nieuwe website

Voordat we beginnen met het maken van een website starten we met een intakegesprek. We brengen samen jouw wensen en doelgroepen in kaart. Op basis hiervan maken we een demowebsite in onze testomgeving dat aansluit op jouw wensen.

De demowebsite kun je vervolgens uitvoerig bekijken en testen. Je kunt ongelimiteerd revisies doen, zodat we samen tot een website komen die bij jouw smaak past.

Als je tevreden bent met hoe de demowebsite eruit ziet, pas dan hoef je te betalen en zetten we je website over naar jouw domein. Op die manier weet je precies waar je voor betaald en ben je gegarandeerd van 100% tevredenheid.

Het migreren van je website, opzetten van je e-mail, domeinnaam en je hosting kunnen we ook voor je regelen.

Waarom Ons Kiezen Voor Webdesign?

SEO, SEA, linkbuilding en conversie optimalisatie

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"100% Tevredenheidsgarantie? Geen probleem!"

Ben je er nog niet zeker van of je door ons een website wil laten maken? Laat je dan overtuigen dankzij ons 100% tevredenheidsgarantie.

Doordat we eerst een demo versie van je website bouwen op onze testomgeving, weet je vooraf precies hoe de website eruit komt te zien. Ben je niet tevreden? Dan passen we de website net zo lang aan, totdat je tevreden bent over het ontwerp. Pas als je tevreden bent, dan hoef je te betalen en zetten we je website op je domein. Hierdoor weet je precies vooraf waar je voor betaald.

Redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?

Onze Tarieven

One pager
€395
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 1 pagina
Je website bestaat uit 1 pagina.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Website met 5 pagina's
€595
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 5 pagina’s
Je website bestaat uit 5 pagina’s.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Blogmogelijkheden
Je kunt blogs toevoegen aan je website.

Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.