Website laten maken Friesland

Een effectieve website die betalende klanten genereert

Wil je een website laten maken in Friesland? Dan zit je bij ons goed. We maken een mooie, effectieve website van het hoogste niveau al voor €395.

Bij ons kun je een demo website volledig kosteloos laten ontwerpen. Tijdens dit ontwerpproces ontvang je van ons een demowebsite die je ongelimiteerd kunt laten aanpassen. Als de demowebsite voldoet aan je verwachtingen, pas dan hoef je te betalen en zetten we de website om naar jouw domein.

Ben je benieuwd naar hoe zo’n demowebsite er voor jou uit kan zien? Vraag dan vandaag nog je demo aan via de knop hieronder.

Voorbeeld Website Redesign

Één van onze velen tevreden klanten

Wat Onze Klanten Zeggen

Ze bevelen ons aan bij hun netwerk.
Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Professionele website laten maken in Friesland

Werk je als ZZP’er of binnen een MKB-bedrijf in Nederland? Dan kunnen we een passende aanbod doen. We bieden een breed scala aan mogelijkheden aan, hierdoor hebben we voor ieder budget een passende oplossing. Onze goedkoopste websiteontwerp is al mogelijk vanaf €395, voor dit bedrag kun je een professionele website laten maken door ons!

SEO geoptimaliseerde website laten maken in Tilburg

Naast dat we een mooi ontwerp maken wat past bij jouw business en je doelgroep, zijn we ook gespecialiseerd in het promoten van je website. Doordat we een unieke samenwerking hebben tussen online marketeers en website ontwerpers, zorgen we ervoor dat je website er piekfijn uit komt te zien. En ook nog optimaal Google-vriendelijk is.

We zijn namelijk van mening dat het net zo belangrijk is dat een website er mooi uitziet als dat die vindbaar is binnen Google. Een zoekmachinevriendelijke website trekt namelijk bezoekers die op zoek zijn naar jouw product of dienst. En zeg nou zelf, een website heeft als doel om klanten op te leveren toch?

Om even in vaktermen te vallen moet je website dus SEO geoptimaliseerd zijn. We regelen dan ook alle SEO technieken zorgvuldig in. Je kunt hierbij denken aan het aanmaken van een Google Search Account, XML sitemap, het indienen van de sitemap bij Google, opstellen van de robots.txt en nog meer zoekmachine optimalisatie werkzaamheden.

Meer dan alleen een mooie website

Dankzij ons jarenlange ervaring binnen de online marketing weten we hoe je een SEO geoptimaliseerde website het beste kunt inrichten. Daarnaast weten we dankzij onze ervaring welke modules en features ervoor zorgen dat je websitebezoekers om worden gezet in betalende klanten.

Wil je een mooie website die ook nog eens zoekmachinevriendelijk is? Dan kunnen we een gratis demowebsite voor je maken. Met deze demowebsite weet je gelijk of het ontwerp iets is wat bij jou past.

Website laten maken die impact maakt

Naast het ontwerpen van een zoekmachine vriendelijke websites vinden we het ook erg belangrijk dat de website effectief is. Het trekken van nieuwe bezoekers is één ding, maar de volgende stap is dat je wil dat de bezoekers ook daadwerkelijk klant worden.

Met Google Analytics kunnen we data inzien van je websitebezoekers en weten we welke bezoekers klant worden. Door dit bezoekgedrag te analyseren en hier verbeteringen op aan te brengen zorgen we dat de website verder wordt geoptimaliseerd voor effectiviteit.

Het inregelen van Google Analytics behoort tot de basis en is dan ook onderdeel van dit aanbod.

Website laten maken binnen WordPress

We bouwen je website in WordPress en dat doen we niet zomaar. WordPress is namelijk al jarenlang marktleider als het gaat om CMS systemen. Van alle websites op het internet zijn 45% gemaakt met WordPress. Dat brengt vele voordelen met zich mee. Waaronder dat je continu de mogelijkheid krijg om je website te updaten om te voldoen aan de laatste veiligheidsnormen.

Het proces naar een nieuwe website

Om een website te laten maken die bij jouw business en wensen past beginnen we het ontwerpproces met een intake gesprek. We brengen jouw wensen en doelgroep(en) in kaart. Op basis hiervan maken we een ontwerp dat hierop aansluit. Dit ontwerp (demo website) zetten we online in een testomgeving.

Je kunt de demo website op de testomgeving bekijken en uitproberen. Je kunt vervolgens ongelimiteerd revisies doen om de website zo tot jouw smaak te brengen.

Zodra je 100% tevreden bent met je gloednieuwe website, dan pas hoef je te betalen, en zetten we de website op jouw domein. Op die manier weet je precies van tevoren waar je voor betaalt.

Migraties, e-mail, domein en hosting kunnen we ook voor je verzorgen.

Waarom Ons Kiezen Voor Webdesign?

SEO, SEA, linkbuilding en conversie optimalisatie

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"100% Tevredenheidsgarantie? Geen probleem!"

Twijfel je nog of je website wil laten maken door ons? Laat je dan overtuigen door onze 100% tevredenheidsgarantie.

We bouwen een demo versie van je website door je wensen te vervullen. Deze website scherpen we net zo lang aan totdat je tevreden bent over het ontwerp. Ben je tevreden? Pas dan hoef je te betalen en zetten we je website op je domein. Op die manier weet je precies vooraf waar je voor betaald.

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?

Onze Tarieven

One pager
€395
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 1 pagina
Je website bestaat uit 1 pagina.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Website met 5 pagina's
€595
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 5 pagina’s
Je website bestaat uit 5 pagina’s.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Blogmogelijkheden
Je kunt blogs toevoegen aan je website.

Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.