Perfecte klantenbeoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews
Beoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews

Website laten maken Friesland

Een effectieve website die betalende klanten genereert

Website laten maken in Friesland?

Wil je een website laten maken in Friesland? Dan zit je bij ons goed. We maken een mooie, effectieve website van het hoogste niveau al voor €395.

Bij ons kun je een demo website volledig kosteloos laten ontwerpen. Tijdens dit ontwerpproces ontvang je van ons een demowebsite die je ongelimiteerd kunt laten aanpassen. Als de demowebsite voldoet aan je verwachtingen, pas dan hoef je te betalen en zetten we de website om naar jouw domein.

Ben je benieuwd naar hoe zo’n demowebsite er voor jou uit kan zien? Vraag dan vandaag nog je demo aan via de knop hieronder.

Gratis online marketing scan

Wil je meer grip krijgen op je vindbaarheid binnen Google? Ontvang direct een grondige website-analyse rechtstreeks in je inbox.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid ✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie ✅ Professioneel advies
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid
✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie
✅ Professioneel advies
One pager
€395
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 1 pagina
Je website bestaat uit 1 pagina.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Website met 5 pagina's
€595
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 5 pagina’s
Je website bestaat uit 5 pagina’s.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Blogmogelijkheden
Je kunt blogs toevoegen aan je website.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wil je samenwerken met een online marketing specialist?

Ontvang een gratis aanbod op maat, het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen via onderstaande knop.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wesley Jansen

Online Marketing specialist

Met meer dan 5 jaar ervaring als online marketeer, geef ik jouw bedrijf een boost in organische vindbaarheid op een transparante en duurzame wijze.

Professionele website laten maken in Friesland

Werk je als ZZP’er of binnen een MKB-bedrijf in Nederland? Dan kunnen we een passende aanbod doen. We bieden een breed scala aan mogelijkheden aan, hierdoor hebben we voor ieder budget een passende oplossing. Onze goedkoopste websiteontwerp is al mogelijk vanaf €395, voor dit bedrag kun je een professionele website laten maken door ons!

SEO geoptimaliseerde website laten maken in Tilburg

Naast dat we een mooi ontwerp maken wat past bij jouw business en je doelgroep, zijn we ook gespecialiseerd in het promoten van je website. Doordat we een unieke samenwerking hebben tussen online marketeers en website ontwerpers, zorgen we ervoor dat je website er piekfijn uit komt te zien. En ook nog optimaal Google-vriendelijk is.

We zijn namelijk van mening dat het net zo belangrijk is dat een website er mooi uitziet als dat die vindbaar is binnen Google. Een zoekmachinevriendelijke website trekt namelijk bezoekers die op zoek zijn naar jouw product of dienst. En zeg nou zelf, een website heeft als doel om klanten op te leveren toch?

Om even in vaktermen te vallen moet je website dus SEO geoptimaliseerd zijn. We regelen dan ook alle SEO technieken zorgvuldig in. Je kunt hierbij denken aan het aanmaken van een Google Search Account, XML sitemap, het indienen van de sitemap bij Google, opstellen van de robots.txt en nog meer zoekmachine optimalisatie werkzaamheden.

Meer dan alleen een mooie website

Dankzij ons jarenlange ervaring binnen de online marketing weten we hoe je een SEO geoptimaliseerde website het beste kunt inrichten. Daarnaast weten we dankzij onze ervaring welke modules en features ervoor zorgen dat je websitebezoekers om worden gezet in betalende klanten.

Wil je een mooie website die ook nog eens zoekmachinevriendelijk is? Dan kunnen we een gratis demowebsite voor je maken. Met deze demowebsite weet je gelijk of het ontwerp iets is wat bij jou past.

Website laten maken die impact maakt

Naast het ontwerpen van een zoekmachine vriendelijke websites vinden we het ook erg belangrijk dat de website effectief is. Het trekken van nieuwe bezoekers is één ding, maar de volgende stap is dat je wil dat de bezoekers ook daadwerkelijk klant worden.

Met Google Analytics kunnen we data inzien van je websitebezoekers en weten we welke bezoekers klant worden. Door dit bezoekgedrag te analyseren en hier verbeteringen op aan te brengen zorgen we dat de website verder wordt geoptimaliseerd voor effectiviteit.

Het inregelen van Google Analytics behoort tot de basis en is dan ook onderdeel van dit aanbod.

Website laten maken binnen WordPress

We bouwen je website in WordPress en dat doen we niet zomaar. WordPress is namelijk al jarenlang marktleider als het gaat om CMS systemen. Van alle websites op het internet zijn 45% gemaakt met WordPress. Dat brengt vele voordelen met zich mee. Waaronder dat je continu de mogelijkheid krijg om je website te updaten om te voldoen aan de laatste veiligheidsnormen.

Het proces naar een nieuwe website

Om een website te laten maken die bij jouw business en wensen past beginnen we het ontwerpproces met een intake gesprek. We brengen jouw wensen en doelgroep(en) in kaart. Op basis hiervan maken we een ontwerp dat hierop aansluit. Dit ontwerp (demo website) zetten we online in een testomgeving.

Je kunt de demo website op de testomgeving bekijken en uitproberen. Je kunt vervolgens ongelimiteerd revisies doen om de website zo tot jouw smaak te brengen.

Zodra je 100% tevreden bent met je gloednieuwe website, dan pas hoef je te betalen, en zetten we de website op jouw domein. Op die manier weet je precies van tevoren waar je voor betaalt.

Migraties, e-mail, domein en hosting kunnen we ook voor je verzorgen.