Perfecte klantenbeoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews
Beoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews

Website laten maken Leiden

Een website met een uniek design die klanten oplevert

Website laten maken in Leiden?

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met het laten maken van een website in Leiden? Staak dan je zoektocht, je bent hier op het juiste adres! Een professionele website laten maken in Leiden door ons kan al voor slechts €395.

Een website die er mooi uitziet, zal je geen garantie geven voor het behalen van online succes. Om die reden zijn we naast specialisten in het designen van websites ook gespecialiseerd in online marketing. Door dit unieke aanbod zorgen we ervoor dat je een gloednieuwe website online hebt, die bezoekers haalt uit Google en bezoekers omzet in betalende klanten.

Je website wordt dus niet alleen gemaakt met oog op ontwerp. Maar ook voor de zoekmachines en om bezoekers om te zetten naar klanten!

Je denkt vast: “Dat is te mooi om waar te zijn.” En dat begrijpen we goed. Om die reden maken we eerst kosteloos een demo-website. Pas als je 100% tevreden bent, dan pas hoef je te betalen. Wel zo fijn toch?

Gratis online marketing scan

Wil je meer grip krijgen op je vindbaarheid binnen Google? Ontvang direct een grondige website-analyse rechtstreeks in je inbox.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid ✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie ✅ Professioneel advies
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid
✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie
✅ Professioneel advies
One pager
€395
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 1 pagina
Je website bestaat uit 1 pagina.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Website met 5 pagina's
€595
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 5 pagina’s
Je website bestaat uit 5 pagina’s.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Blogmogelijkheden
Je kunt blogs toevoegen aan je website.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wil je samenwerken met een online marketing specialist?

Ontvang een gratis aanbod op maat, het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen via onderstaande knop.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wesley Jansen

Online Marketing specialist

Met meer dan 5 jaar ervaring als online marketeer, geef ik jouw bedrijf een boost in organische vindbaarheid op een transparante en duurzame wijze.

Website laten maken in Leiden die je doelgroep raakt

Wij maken websites voor ZZP en MKB’ers in Nederland en België. Dit doen we door een breed aanbod aan te bieden met mogelijkheden. Op die manier hebben we voor elk budget een mogelijkheid. Je kunt met onze goedkoopste mogelijkheid (€395) al een professionele website laten maken!

Premium plug-ins en thema’s

Doordat we alleen met premium plug-ins en thema’s werken kunnen we je website voorzien van uiteenlopende modules en features. Je kunt denken aan onder andere slimme formulieren van Gravity Forms, pagebuilders van Elementor Pro, premium plug-ins van WooCommerce en nog veel meer.

Een effectieve website laten maken Leiden

Een website moet naar ons inziens mooi en effectief zijn. Een effectieve website wordt goed gevonden in de zoekmachines en zorgt ervoor dat bezoekers worden omgezet naar klanten. Doordat we gespecialiseerd zijn in online marketing en webdesign weten we precies hoe je een website zoekmachinevriendelijk in kunt richten. Daarnaast maken we gebruik van slimme psychologische snufjes om je bezoekers om te zetten naar klanten.

Naast het bouwen van een website helpen we je ook met het hoger scoren in Google met behulp van zoekmachine optimalisatie. En daarnaast dragen we eraan bij dat je nieuwe websitebezoekers worden omgezet naar klanten. Dit kan zijn door doelen in te stellen, zoals belletjes, mailtjes, offerte aanvragen en/of directe aankopen in een webshop. Dit regelen we allemaal in met behulp van een koppeling met Google Analytics.

Wil je profiteren van alle kennis en ervaring die we in huis hebben bij het realiseren van je nieuwe website? We leggen je graag de mogelijkheden uit.

Website laten maken in WordPress

We bouwen websites in WordPress, en dat is niet zomaar. WordPress is bij uitstek marktleider als het gaat om CMS systemen. 45% van alle websites wereldwijd maakt gebruikt van WordPress als CMS.

WordPress biedt vele voordelen. Je kunt namelijk met dit systeem eenvoudig je eigen website beheren. Doordat dit het grootste systeem is wereldwijd worden er ook snel en vaak updates doorgevoerd. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van de nieuwste updates, features en beveiligingstechnieken.

Website laten maken Leiden? Zo gaan we te werk!

Om tot een mooi webdesign te komen beginnen we met een intake gesprek. We brengen al je wensen, doelgroep(en) en je business in kaart. Zodra we hier een helder beeld van hebben, beginnen we met het ontwerpen van je website en zetten dit online op een demo-omgeving.

Je krijgt toegang tot de demo-omgeving en er is ruimte om correcties door te voeren. Pas als jij 100% tevreden bent met de website, dan pas hoef je te betalen en zetten we de website op jouw domein. Weet je niet hoe dat werkt? Geen probleem! Daar helpen we je graag bij. E-mail, domeinnaam en hosting kunnen we ook voor je regelen.

Klanten in Leiden en door heel Nederland en België

We richten ons vooral op ZZP en MKB in Nederland en België. We hebben al honderden ondernemers mogen helpen met het bouwen van een website. We zijn niet gevestigd in Leiden, maar in Zutphen. Dat is geen probleem. Vaak verloopt het contact met onze klanten dan ook via telefoon, e-mail en beeldbellen. Dat werkt erg goed!