Website laten maken Leiden

Een website met een uniek design die klanten oplevert

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met het laten maken van een website in Leiden? Staak dan je zoektocht, je bent hier op het juiste adres! Een professionele website laten maken in Leiden door ons kan al voor slechts €395.

Een website die er mooi uitziet, zal je geen garantie geven voor het behalen van online succes. Om die reden zijn we naast specialisten in het designen van websites ook gespecialiseerd in online marketing. Door dit unieke aanbod zorgen we ervoor dat je een gloednieuwe website online hebt, die bezoekers haalt uit Google en bezoekers omzet in betalende klanten.

Je website wordt dus niet alleen gemaakt met oog op ontwerp. Maar ook voor de zoekmachines en om bezoekers om te zetten naar klanten!

Je denkt vast: “Dat is te mooi om waar te zijn.” En dat begrijpen we goed. Om die reden maken we eerst kosteloos een demo-website. Pas als je 100% tevreden bent, dan pas hoef je te betalen. Wel zo fijn toch?

Voorbeeld Website Redesign

Één van onze velen tevreden klanten

Wat Onze Klanten Zeggen

Ze bevelen ons aan bij hun netwerk.
Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Website laten maken in Leiden die je doelgroep raakt

Wij maken websites voor ZZP en MKB’ers in Nederland en België. Dit doen we door een breed aanbod aan te bieden met mogelijkheden. Op die manier hebben we voor elk budget een mogelijkheid. Je kunt met onze goedkoopste mogelijkheid (€395) al een professionele website laten maken!

Premium plug-ins en thema’s

Doordat we alleen met premium plug-ins en thema’s werken kunnen we je website voorzien van uiteenlopende modules en features. Je kunt denken aan onder andere slimme formulieren van Gravity Forms, pagebuilders van Elementor Pro, premium plug-ins van WooCommerce en nog veel meer.

Een effectieve website laten maken Leiden

Een website moet naar ons inziens mooi en effectief zijn. Een effectieve website wordt goed gevonden in de zoekmachines en zorgt ervoor dat bezoekers worden omgezet naar klanten. Doordat we gespecialiseerd zijn in online marketing en webdesign weten we precies hoe je een website zoekmachinevriendelijk in kunt richten. Daarnaast maken we gebruik van slimme psychologische snufjes om je bezoekers om te zetten naar klanten.

Naast het bouwen van een website helpen we je ook met het hoger scoren in Google met behulp van zoekmachine optimalisatie. En daarnaast dragen we eraan bij dat je nieuwe websitebezoekers worden omgezet naar klanten. Dit kan zijn door doelen in te stellen, zoals belletjes, mailtjes, offerte aanvragen en/of directe aankopen in een webshop. Dit regelen we allemaal in met behulp van een koppeling met Google Analytics.

Wil je profiteren van alle kennis en ervaring die we in huis hebben bij het realiseren van je nieuwe website? We leggen je graag de mogelijkheden uit.

Website laten maken in WordPress

We bouwen websites in WordPress, en dat is niet zomaar. WordPress is bij uitstek marktleider als het gaat om CMS systemen. 45% van alle websites wereldwijd maakt gebruikt van WordPress als CMS.

WordPress biedt vele voordelen. Je kunt namelijk met dit systeem eenvoudig je eigen website beheren. Doordat dit het grootste systeem is wereldwijd worden er ook snel en vaak updates doorgevoerd. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van de nieuwste updates, features en beveiligingstechnieken.

Website laten maken Leiden? Zo gaan we te werk!

Om tot een mooi webdesign te komen beginnen we met een intake gesprek. We brengen al je wensen, doelgroep(en) en je business in kaart. Zodra we hier een helder beeld van hebben, beginnen we met het ontwerpen van je website en zetten dit online op een demo-omgeving.

Je krijgt toegang tot de demo-omgeving en er is ruimte om correcties door te voeren. Pas als jij 100% tevreden bent met de website, dan pas hoef je te betalen en zetten we de website op jouw domein. Weet je niet hoe dat werkt? Geen probleem! Daar helpen we je graag bij. E-mail, domeinnaam en hosting kunnen we ook voor je regelen.

Klanten in Leiden en door heel Nederland en België

We richten ons vooral op ZZP en MKB in Nederland en België. We hebben al honderden ondernemers mogen helpen met het bouwen van een website. We zijn niet gevestigd in Leiden, maar in Zutphen. Dat is geen probleem. Vaak verloopt het contact met onze klanten dan ook via telefoon, e-mail en beeldbellen. Dat werkt erg goed!

Waarom Ons Kiezen Voor Webdesign?

SEO, SEA, linkbuilding en conversie optimalisatie

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"100% Tevredenheidsgarantie? Geen probleem!"

Wil je een website laten maken in Leiden? Bij ons ben je zeker dankzij ons 100% tevredenheidsgarantie.

Je krijgt de ruimte om net zo lang aanpassingen door te geven totdat je zeker weet dat je blij bent met het ontwerp. Pas op het moment dat jij tevreden bent, dan zetten we je website live en hoef je te betalen. Hierdoor neem je vrijwel geen risico en ben je verzekerd van een mooie website!

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?

Onze Tarieven

One pager
€395
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 1 pagina
Je website bestaat uit 1 pagina.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Website met 5 pagina's
€595
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 5 pagina’s
Je website bestaat uit 5 pagina’s.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Blogmogelijkheden
Je kunt blogs toevoegen aan je website.

Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.