Website laten maken Tilburg

Een website laten maken die sales oplevert?

Wil je een website laten maken in Tilburg? Dan ben je op het juiste adres. We maken een professionele website van Champions league niveau al voor €395.

Onze websites zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook gemaakt voor online succes. Dankzij onze unieke samenwerking tussen webdesigners en online marketeers, zorgen we ervoor dat je website er strak uitziet, goed gevonden wordt in Google en bezoekers omzet naar betalende klanten.

Het eindresultaat: Een mooie Google-vriendelijke website die je meer klanten oplevert.

Een demo website laten ontwerpen is volledig kosteloos. Pas als je 100% tevreden bent met de demo, dan pas betaal je en zetten we je website op de live omgeving.

Vraag vandaag nog je demo aan via de knop hieronder.

Voorbeeld Website Redesign

Één van onze velen tevreden klanten

Wat Onze Klanten Zeggen

Ze bevelen ons aan bij hun netwerk.
Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Website laten maken in Tilburg die klanten oplevert

Ben je een ZZP of MKB’er gevestigd in Nederland? Dan maken we graag een mooi aanbod voor je. Doordat we een breed scala aan mogelijkheden bieden, hebben we voor ieder budget een optie. Met onze goedkoopste mogelijkheid (v.a. €395) kun je al een professionele website laten maken door ons!

Premium software

We maken enkel en alleen gebruik van premium software (plug-ins en thema’s). Hierdoor kunnen we je voorzien van uiteenlopende mogelijkheden in modules en features. Denk hierbij aan onder andere pagebuilders van Elementor Pro, geavanceerde formulieren van Gravity Forms, premium plug-ins van WooCommerce voor webshops en nog veel meer.

Zoekmachinevriendelijke website laten maken in Tilburg

We zijn van mening dat een website er niet alleen mooi uit moet zien, maar dat de effectiviteit net zo belangrijk is. De website moet zoekmachinevriendelijk zijn. Dat betekent dat de technische SEO in orde moet zijn. We regelen dan ook alle basis-SEO technieken in. Denk hierbij aan het aanmaken van een Google Search Console account, een XML & HTML sitemap, indienen van de sitemap bij Google en naar de sitemap verwijzen vanuit de robots.txt.

Doordat we al jarenlange ervaring hebben met online marketing en webdesign weten we precies hoe je een zoekmachinevriendelijke website in moet richten. Daarnaast weten we slimme features in te zetten om zoveel mogelijk bezoekers om te zetten naar betalende klanten.

Je website door ons laten bouwen is dan ook een onderdeel van onze dienstverlening. Daarnaast helpen we je ook graag met het hoger ranken in Google door middel van zoekmachine optimalisatie. En als dat niet genoeg is denken we ook graag mee in de mogelijkheden om meer bezoekers om te zetten naar klanten.

Wil je profiteren van onze design en online marketing ervaring bij het laten maken van je gloednieuwe website? Dan komen we graag in contact en leggen we je de mogelijkheden uit.

Converterende website laten maken in Tilburg

Een methode die we gebruiken om meer bezoekers om te zetten naar klanten is door conversies in te stellen binnen Google Analytics. Een conversie kan bijvoorbeeld zijn: Belletjes, mailtjes, offerte aanvragen en/of direct aankopen in je webshop. Vanuit de data kunnen we vervolgens A/B testen uitvoeren om te kijken welke teksten en/of designs de meeste conversies oplevert.

Website laten maken in WordPress

Onze websites bouwen we in WordPress en daar hebben we goede redenen voor. WordPress is namelijk al jarenlang marktleider als het gaat om CMS systemen. Met ruim 45% marktaandeel wereldwijd is dat bij uitstek het dominantste systeem.

Deze populariteit biedt vele voordelen. Denk hierbij aan dat er elke dag techneuten werken om het systeem bij te werken. Hierdoor voldoet je website aan de laatste veiligheidsnormen. Daarnaast ben je met een WordPress website er altijd als eerste bij als er een nieuwe feature wordt gepubliceerd.

Zo werken we naar een mooie website

Een mooi webdesign bouwen we aan de hand van jouw wensen. We brengen tijdens een intake gesprek jouw business, wensen en doelgroep(en) in kaart. Vervolgens maken we een demo website op onze testomgeving.

Je krijgt de mogelijkheid om de demo website op een testomgeving te bekijken en te beoordelen. Hier kun je vervolgens correcties op laten uitvoeren.

Als je dan 100% tevreden bent met de website, dan pas hoef je te betalen en zetten we de website op jouw domein. Weet je niet hoe dat werkt? Geen probleem, want daar helpen we je graag bij. Migraties, e-mail, domein en hosting kunnen we voor je verzorgen.

Waarom Ons Kiezen Voor Webdesign?

SEO, SEA, linkbuilding en conversie optimalisatie

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"100% Tevredenheidsgarantie? Geen probleem!"

Ben je nog niet klaar om een website te laten maken in Tilburg door ons? Laat je dan overtuigen dankzij ons 100% tevredenheidsgarantie.

Je krijgt de ruimte om zo vaak aanpassingen door te laten voeren als je zelf wilt. Tot dat je 100% tevreden bent over het ontwerp. Pas als je blij bent met hoe het ontwerp eruit ziet dan, dan pas betaal je ervoor en zetten we je website live. Je weet hierdoor precies waar je voor betaalt.

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?

Onze Tarieven

One pager
€395
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 1 pagina
Je website bestaat uit 1 pagina.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Website met 5 pagina's
€595
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 5 pagina’s
Je website bestaat uit 5 pagina’s.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Blogmogelijkheden
Je kunt blogs toevoegen aan je website.

Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.