Perfecte klantenbeoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews
Beoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews

Website laten maken Tilburg

Een website laten maken die sales oplevert?

Website laten maken in Tilburg?

Wil je een website laten maken in Tilburg? Dan ben je op het juiste adres. We maken een professionele website van Champions league niveau al voor €395.

Onze websites zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook gemaakt voor online succes. Dankzij onze unieke samenwerking tussen webdesigners en online marketeers, zorgen we ervoor dat je website er strak uitziet, goed gevonden wordt in Google en bezoekers omzet naar betalende klanten.

Het eindresultaat: Een mooie Google-vriendelijke website die je meer klanten oplevert.

Een demo website laten ontwerpen is volledig kosteloos. Pas als je 100% tevreden bent met de demo, dan pas betaal je en zetten we je website op de live omgeving.

Vraag vandaag nog je demo aan via de knop hieronder.

Gratis online marketing scan

Wil je meer grip krijgen op je vindbaarheid binnen Google? Ontvang direct een grondige website-analyse rechtstreeks in je inbox.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid ✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie ✅ Professioneel advies
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid
✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie
✅ Professioneel advies
One pager
€395
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 1 pagina
Je website bestaat uit 1 pagina.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Website met 5 pagina's
€595
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 5 pagina’s
Je website bestaat uit 5 pagina’s.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Blogmogelijkheden
Je kunt blogs toevoegen aan je website.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wil je samenwerken met een online marketing specialist?

Ontvang een gratis aanbod op maat, het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen via onderstaande knop.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wesley Jansen

Online Marketing specialist

Met meer dan 5 jaar ervaring als online marketeer, geef ik jouw bedrijf een boost in organische vindbaarheid op een transparante en duurzame wijze.

Website laten maken in Tilburg die klanten oplevert

Ben je een ZZP of MKB’er gevestigd in Nederland? Dan maken we graag een mooi aanbod voor je. Doordat we een breed scala aan mogelijkheden bieden, hebben we voor ieder budget een optie. Met onze goedkoopste mogelijkheid (v.a. €395) kun je al een professionele website laten maken door ons!

Premium software

We maken enkel en alleen gebruik van premium software (plug-ins en thema’s). Hierdoor kunnen we je voorzien van uiteenlopende mogelijkheden in modules en features. Denk hierbij aan onder andere pagebuilders van Elementor Pro, geavanceerde formulieren van Gravity Forms, premium plug-ins van WooCommerce voor webshops en nog veel meer.

Zoekmachinevriendelijke website laten maken in Tilburg

We zijn van mening dat een website er niet alleen mooi uit moet zien, maar dat de effectiviteit net zo belangrijk is. De website moet zoekmachinevriendelijk zijn. Dat betekent dat de technische SEO in orde moet zijn. We regelen dan ook alle basis-SEO technieken in. Denk hierbij aan het aanmaken van een Google Search Console account, een XML & HTML sitemap, indienen van de sitemap bij Google en naar de sitemap verwijzen vanuit de robots.txt.

Doordat we al jarenlange ervaring hebben met online marketing en webdesign weten we precies hoe je een zoekmachinevriendelijke website in moet richten. Daarnaast weten we slimme features in te zetten om zoveel mogelijk bezoekers om te zetten naar betalende klanten.

Je website door ons laten bouwen is dan ook een onderdeel van onze dienstverlening. Daarnaast helpen we je ook graag met het hoger ranken in Google door middel van zoekmachine optimalisatie. En als dat niet genoeg is denken we ook graag mee in de mogelijkheden om meer bezoekers om te zetten naar klanten.

Wil je profiteren van onze design en online marketing ervaring bij het laten maken van je gloednieuwe website? Dan komen we graag in contact en leggen we je de mogelijkheden uit.

Converterende website laten maken in Tilburg

Een methode die we gebruiken om meer bezoekers om te zetten naar klanten is door conversies in te stellen binnen Google Analytics. Een conversie kan bijvoorbeeld zijn: Belletjes, mailtjes, offerte aanvragen en/of direct aankopen in je webshop. Vanuit de data kunnen we vervolgens A/B testen uitvoeren om te kijken welke teksten en/of designs de meeste conversies oplevert.

Website laten maken in WordPress

Onze websites bouwen we in WordPress en daar hebben we goede redenen voor. WordPress is namelijk al jarenlang marktleider als het gaat om CMS systemen. Met ruim 45% marktaandeel wereldwijd is dat bij uitstek het dominantste systeem.

Deze populariteit biedt vele voordelen. Denk hierbij aan dat er elke dag techneuten werken om het systeem bij te werken. Hierdoor voldoet je website aan de laatste veiligheidsnormen. Daarnaast ben je met een WordPress website er altijd als eerste bij als er een nieuwe feature wordt gepubliceerd.

Zo werken we naar een mooie website

Een mooi webdesign bouwen we aan de hand van jouw wensen. We brengen tijdens een intake gesprek jouw business, wensen en doelgroep(en) in kaart. Vervolgens maken we een demo website op onze testomgeving.

Je krijgt de mogelijkheid om de demo website op een testomgeving te bekijken en te beoordelen. Hier kun je vervolgens correcties op laten uitvoeren.

Als je dan 100% tevreden bent met de website, dan pas hoef je te betalen en zetten we de website op jouw domein. Weet je niet hoe dat werkt? Geen probleem, want daar helpen we je graag bij. Migraties, e-mail, domein en hosting kunnen we voor je verzorgen.