Website laten maken Utrecht

Professionele website voor maar 395 euro

Wil je een website laten maken in Utrecht? Met veel passie bouwen we mooie en effectieve websites. Een website die er goed uitziet, geeft geen garantie voor online succes. Daarom zijn we naast specialist in webdesign ook gespecialiseerd in online marketing. Dit complete aanbod zorgt ervoor dat onze websites online kunnen floreren. Je website wordt gemaakt voor Google. En zorgt ervoor dat bezoekers worden omgezet in nieuwe klanten.

Klinkt te mooi om waar te zijn? Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom bouwen we eerst kosteloos een demo-website. Zodra jij hier tevreden mee bent, hoef je pas te betalen. Wil jij jouw demowebsite bekijken? Klik dan op de link hieronder.

Voorbeeld Website Redesign

Één van onze velen tevreden klanten

Wat Onze Klanten Zeggen

Ze bevelen ons aan bij hun netwerk.
Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Website laten maken in Utrecht die professionaliteit uitstraalt

We maken websites voor elk soort MKB en ZZP bedrijf. Doordat we verschillende opties aanbieden hebben we voor elk budget een offerte. Met onze goedkoopste mogelijkheid (slechts € 395) kan je al een professionele website laten maken. Bekijk onze tarieven onderaan de pagina. Je kunt ook een offerte op maat aanvragen.

Premium thema’s en plug-ins

We werken uitsluitend met premium thema’s en plug-ins, waardoor we je website kunnen voorzien van uiteenlopende features. Denk hierbij aan o.a. portfolio’s, blogs, webshops, geavanceerde formulieren en nog veel meer!

Een doelgerichte website laten maken Utrecht

Een doelgerichte website laten maken betekent een website die doet wat het moet doen, namelijk bezoekers omzetten in klanten voor jouw bedrijf. Doordat we een combinatie aanbieden van online marketing met webdesign weten we als geen ander hoe we een website mooi en effectief kunnen maken. Dit doen we bijvoorbeeld door de website hoger te laten scoren in Google met zoekmachineoptimalisatie.

Daarbovenop zijn we steeds bezig met het verhogen van de conversies. We kijken naar de mogelijkheden om het percentage van bezoeker naar lead en/of klant te verhogen. Doelen die we in kunnen stellen kunnen bijvoorbeeld zijn: Bellen, mailen, offerte aanvragen en/of kopen, dit verschilt per branche en bedrijf.

Al deze kennis en ervaring gebruiken we bij het maken van jouw nieuwe website.

Wil je als bedrijf een WordPress website laten maken in Utrecht? Dan maken we graag een offerte.

Website laten maken in WordPress

Wist je dat 45% van alle websites op het internet zijn gebouwd in WordPress, waardoor ze marktleider zijn van CMS systemen. We bouwen jouw website ook in WordPress. WordPress biedt veel voordelen. Zo kun je met het WordPress systeem eenvoudig je website zelf beheren, en doordat dit het grootste systeem is, loopt je website altijd voor op de nieuwste SEO en beveiligingstechnieken.

Werkwijze: Website laten maken Utrecht

Als je een goede website wil maken, dan begint dat met een prachtig design. Voordat we hiermee beginnen, houden we een intake. Samen brengen we je wensen, je doelgroep en je business in kaart. Vervolgens beginnen we met het ontwerpen van je website en zetten dit online op een demo-omgeving. Er is ruimte om correcties door te voeren. Zodra je tevreden bent, dan pas hoef je te betalen en plaatsen we je gloednieuwe website live. E-mail, domeinnaam en hosting kunnen we ook voor je regelen.

Klanten in Utrecht en van Groningen tot Zeeland

We maken websites voor ZZP en MKB’ers. Honderden ondernemers uit de regio Utrecht en omgeving hebben al een website laten maken door WJ Digital Marketing. We zijn niet gevestigd in Utrecht, maar in Zutphen. Dat is gelukkig geen probleem, want met videobellen komen we al een heel eind! Vaak gaat het contact met onze klanten via telefoon, e-mail en beeldbellen. En dat werkt uitstekend.

Veel ondernemers uit Utrecht hebben websites door ons laten maken. Bekijk hieronder ons portfolio en laat je inspireren! Ben jij de volgende?

Waarom Ons Kiezen Voor Webdesign?

SEO, SEA, linkbuilding en conversie optimalisatie

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"100% Tevredenheidsgarantie? Geen probleem!"

Wil je een website laten maken in Utrecht door WJ Digital Marketing? Dan kun je rekenen op onze 100% tevredenheidsgarantie.

Voordat je betaalt, kun je de website al bekijken en je kunt net zo lang aanpassingen doorgeven totdat je echt zeker weet dat je tevreden bent met het webdesign. Pas als je 100% tevreden bent en je het webdesign goed vindt, zetten we je website online en hoef je te betalen. Op die manier betaal je alleen voor een goed ontwerp waar je blij van wordt!

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?

Onze Tarieven

One pager
€395
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 1 pagina
Je website bestaat uit 1 pagina.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Website met 5 pagina's
€595
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 5 pagina’s
Je website bestaat uit 5 pagina’s.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Blogmogelijkheden
Je kunt blogs toevoegen aan je website.

Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.