Website laten maken

Die je bezoekers omzet naar klanten
Eerst zien, dan geloven? No problemo. We bouwen kosteloos een demo-website op een testomgeving. Zo weet je vooraf hoe het ontwerp van je website eruit komt te zien.

Voorbeeld Website Redesign

Één van onze velen tevreden klanten

Wat Onze Klanten Zeggen

Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

Dit krijg je er allemaal bij:

Gratis demo

Door ons ‘Eerst zien, dan geloven’-principe bouwen we eerst volledig kosteloos een demowebsite op onze testomgeving. Hierdoor weet je vooraf al hoe het ontwerp van de website eruit komt te zien.

Slimme formulieren

Je kunt zelf aangeven wat voor formulieren je op je website wil vertonen. Je kunt hierbij denken aan formulieren met ‘if-then’-regels, waarbij je vragen pas kunt weergegeven als er wordt voldaan aan vooraf bepaalde voorwaarden.

De formulieren worden zo ingesteld dat je een e-mail ontvangt, direct nadat het op de website formulier is ingevuld.

Responsief design

Websites die we maken en opleveren zien er op de desktop net zo goed uit als op de mobiel. Doordat we enkel werken met responsieve designs ben je er altijd van verzekerd dat je website op zowel mobiel als op computer goed wordt weergegeven.

Portfolio module

Met het portfolio module kun je een portfolio uploaden om je werk op een nette en gestructureerde manier weer te geven.

Zoekmachine vriendelijk

Door ons jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie weten we precies aan hoe de techniek ingeregeld moet worden om zoekmachine vriendelijk te zijn. Dit regelen we bij de livegang van je website in. Denk hierbij aan onder andere het inregelen van Yoast SEO, verrijken van robots.txt, maken van XML & HTML sitemap en nog meer!

WordPress CMS

WordPress is het zogenoemde Content Management Systeem, anno 2022 zijn 43% van alle websites op het internet gebouwd binnen WordPress. Hiermee is het bij uitstek de dominantste CMS wereldwijd. Bovendien is WordPress erg gemakkelijk in gebruik, waardoor je zelf ook eenvoudig aanpassingen kunt doen.

Blogmogelijkheden

Elke website krijgt een blogmodule, waarmee je eenvoudig zelf kunt beginnen met het schrijven en publiceren van blogs op je website.

Google Analytics

We zorgen ervoor dat er een Google Analytics account wordt aangemaakt en ingesteld. Met Google Analytics kun je zien wie je website heeft bezocht, hoe ze navigeren door je website en nog veel meer.

Veelgestelde vragen over het laten maken van een website

Als klant is het belangrijk om een aantal belangrijke vragen te stellen aan je webdesigner, zodat je zeker weet dat je de juiste persoon of bedrijf hebt gekozen voor het ontwerp en de ontwikkeling van je website. Enkele voorbeelden van vragen die je aan je webdesigner kunt stellen, zijn:

 • Wat is je ervaring met webdesign en ontwikkeling?
 • Heb je voorbeelden van eerdere projecten die je hebt gedaan?
 • Hoe zorg je ervoor dat een website gebruiksvriendelijk en toegankelijk is voor alle gebruikers?
 • Hoe zorg je ervoor dat een website goed scoort in zoekmachines?
 • Wat is je beleid als het gaat om de aanpassing en onderhoud van een website?
 • Welke tools en technologieën gebruik je om websites te ontwikkelen?
 • Wat zijn je tarieven en hoe werkt het betalingsproces?
 • Welke garanties en service-niveaus bied je aan?


Door deze vragen te stellen, kun je beter begrijpen wat de webdesigner te bieden heeft en of ze geschikt zijn voor jouw specifieke project en behoeften.

Er zijn enkele zaken waar je rekening mee moet houden als je een website laat maken. Zo moet je bijvoorbeeld duidelijk hebben wat je doelen zijn met de website en wat je wilt bereiken. Dit kan helpen bij het bepalen van de structuur en inhoud van de site. Verder is het belangrijk om te kiezen voor een gebruiksvriendelijke en responsieve ontwerp, zodat de website goed werkt op verschillende apparaten en schermformaten. Het is ook aan te raden om te kiezen voor een professionele webdesigner of -ontwikkelaar die ervaring heeft met het maken van succesvolle websites. Tot slot moet je rekening houden met de zoekmachineoptimalisatie, zodat je website goed gevonden kan worden in zoekmachines zoals Google.

Er zijn verschillende afwegingen die je moet maken wanneer je overweegt om een website te laten maken. Een van de belangrijkste dingen om te overwegen is wat het doel van de website is en hoe deze kan bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen. Dit kan helpen om de focus te bepalen van de website en welke aspecten het belangrijkst zijn om te ontwikkelen. Andere afwegingen die je kunt maken zijn het budget dat je beschikbaar hebt voor de website, de tijd die je wilt besteden aan het onderhouden en updaten van de website, en de technische vaardigheden die je in huis hebt om de website te beheren en te onderhouden. Het is ook belangrijk om na te denken over hoe je de website wilt laten ontwikkelen, bijvoorbeeld door middel van een webdesigner of een webbouwer die je inhuurt, of door middel van een content management systeem waarmee je zelf de website kunt bouwen en beheren.

Er zijn verschillende factoren die ervoor kunnen zorgen dat een website effectief is, zoals:

 • Een duidelijke structuur en navigatie: bezoekers moeten snel kunnen vinden wat ze zoeken op de website.

 • Overzichtelijke en aantrekkelijke lay-out: de website moet visueel aantrekkelijk zijn en een rustige en overzichtelijke indeling hebben.

 • Snelle laadtijd: een website moet snel laden om bezoekers te behouden.

 • Mobiele vriendelijkheid: steeds meer mensen bezoeken websites via hun mobiele telefoon, dus de website moet goed werken op mobiele apparaten.

 • Relevante en uniek content: de website moet waardevolle en relevante informatie bieden die aansluit bij de behoeften en interesses van de bezoekers.

 • Goede zoekmachineoptimalisatie: de website moet goed scoren in de zoekresultaten van zoekmachines om bezoekers te krijgen.

 • Eenvoudig contact: bezoekers moeten gemakkelijk contact met je kunnen opnemen als ze vragen of opmerkingen hebben.

 • Social media-integratie: het is aan te raden om de website te koppelen aan socialmediaplatforms, zodat bezoekers je content kunnen delen en je kunt laten zien wat je doet.

Waarom Ons Kiezen Voor Webdesign?

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"Website laten maken die sales oplevert?"

Hi, even voorstellen, mijn naam is Wesley en ik zorg ervoor dat lokale en landelijke ZZP’ers en MKB’ers online groeien. Hoe? Met een converterende website, SEO- en Google Ads campagnes op Champions league niveau.

Ik heb geen tafelvoetbal en geen flipperkast, sterker nog, ik werk vanuit huis in een klein kantoortje. Dus als je met een bureau met hippe voorzieningen wil paraderen bij je branche, dan moet ik je helaas teleur stellen.

Wil je pronken met uitstekende online resultaten? Dan is je online activiteiten aan mij overlaten, misschien wel het beste idee dat je ooit hebt gehad. Een demo aanvragen voor een website is 100% kosteloos en vrijblijvend.

Dit zijn redenen om voor ons te kiezen:

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?

Onze Tarieven

One pager
€395
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 1 pagina
Je website bestaat uit 1 pagina.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Website met 5 pagina's
€595
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 5 pagina’s
Je website bestaat uit 5 pagina’s.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Blogmogelijkheden
Je kunt blogs toevoegen aan je website.

Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.