Perfecte klantenbeoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews
Beoordeling 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Lees reviews

WordPress website laten maken Nijmegen

Een WordPress website die je sales een boost geven

WordPress Website laten maken in Nijmegen?

Wil je meer bezoekers naar je website krijgen met behulp van Google Adwords in Eindhoven? Stop dan met zoeken, want ik ben een expert in het opzetten van resultaatgerichte Google Adwords campagnes. 

Dankzij mijn 5+ jaar ervaring weet ik precies hoe je een campagne moet inrichten en welke strategieën je het beste kunt gebruiken. Jouw succes is mijn succes, daarom begin ik de campagne met een concreet doel. Dit kan bijvoorbeeld het genereren van meer leads en omzet zijn.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op door te klikken op de knop hieronder of bel naar 0850 805290.

Gratis online marketing scan

Wil je meer grip krijgen op je vindbaarheid binnen Google? Ontvang direct een grondige website-analyse rechtstreeks in je inbox.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid ✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie ✅ Professioneel advies
✅ Inzicht in huidige zichtbaarheid
✅ Identificatie zwakke punten
✅ Kansen voor groei en optimalisatie
✅ Professioneel advies
One pager
€395
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 1 pagina
Je website bestaat uit 1 pagina.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Website met 5 pagina's
€595
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 5 pagina’s
Je website bestaat uit 5 pagina’s.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Blogmogelijkheden
Je kunt blogs toevoegen aan je website.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wil je samenwerken met een online marketing specialist?

Ontvang een gratis aanbod op maat, het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen via onderstaande knop.

Wesley Jansen transparant - Alleen hoofd 3

Wesley Jansen

Online Marketing specialist

Met meer dan 5 jaar ervaring als online marketeer, geef ik jouw bedrijf een boost in organische vindbaarheid op een transparante en duurzame wijze.

WordPress website laten maken in Nijmegen

Ben je op zoek naar een professionele webdesigner in omgeving Nijmegen? Zoek dan niet verder. Dankzij ons brede aanbod hebben we voor elk budget een passende oplossing. Ons goedkoopste ontwerp bieden we aan vanaf € 395. We maken ook voor dat bedrag al een prachtige professionele website voor je die je doelgroep aanspreekt.

Zoekmachinevriendelijke WordPress website laten maken

Onze webdesigners zorgen ervoor dat je website er prachtig uit komt te zien. Maar wat we ook erg belangrijk vinden bij het bouwen van een website, is dat de website goed kan worden gevonden in Google. Dankzij onze unieke samenwerking tussen online marketeers en webdesigners kunnen we onze websites zo efficiënt mogelijk inregelen, zodat het alle juiste signalen afgeeft aan Google om zo snel en goed te kunnen scoren in Google.

We vinden het belangrijk dat je website, naast mooi, ook goed kan worden gevonden in Google. Uiteindelijk wil je dat je nieuwe website ook bezoekers trekt, toch? Met de inzet van zoekmachineoptimalisatie scoort je website hoger in Google. We helpen je met het gehele proces van de webbouw tot aan een SEO geoptimaliseerd lead machine.

Synergie tussen online marketing en webdesign

Dankzij onze jarenlange ervaring in de online marketing weten we precies wat een website nodig heeft om te kunnen scoren in Google en hoe we van een website een leadmachine kunnen maken. Je wilt namelijk ook dat je websitebezoekers kunt omzetten naar betalende klanten. Dit doen we door conversieoptimalisatie.

Ben je dus op zoek naar een mooie website, die ook zoekmachinevriendelijk is en converteert, zodat het een echte leadmachine wordt? Laat je dan inspireren, vraag je gratis demo aan en we gaan graag voor je aan de slag. Klik op de knop hieronder om je gratis demowebsite aan te vragen.

Website met als doel leads genereren

Wil je dat je website niet alleen mooi is, maar ook ervoor zorgt dat het bezoekers trekt en bezoekers omzet naar klanten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We maken namelijk websites met oog op effectiviteit, en niet alleen op het ontwerp. Het maken van een aantrekkelijke website is slechts een onderdeel van dit gehele proces.

We gebruiken bijvoorbeeld Google Analytics om precies in te kunnen zien hoe je websitebezoekers door je website heen navigeren. Door goed in kaart te hebben hoe je potentiële klanten door je website heen navigeren, weten we wat we aan de website kunnen optimaliseren om meer conversies te stimuleren.

Bij het opstarten van een nieuwe website regelen we altijd kosteloos ook je Google Analytics account in. Op die manier heb je zelf ook alle data op elk moment inzichtelijk.

WordPress als CMS voor je website

Er zijn meerdere redenen waarom we WordPress gebruiken als CMS systeem. WordPress is namelijk al een hele lange tijd marktleider als het gaat om CMS systemen. Bijna de helft van alle websites op het internet zijn gemaakt binnen het WordPress systeem. Een groot voordeel van WordPress is dat ze continu updaten, waardoor je altijd voldoet aan de laatste veiligheidsnormen.

Onze werkwijze bij het maken van een WordPress website

Aan de start van het traject starten we met een intake gesprek. Samen brengen we je wensen en doelgroep(en) in kaart. Hierdoor weten we precies waar je demowebsite aan moet voldoen.

Onze demowebsite kun je uitvoerig testen en online bekijken. Verder heb je de mogelijkheid om ongelimiteerd aanpassingen laten doen, tot dat we een demowebsite hebben waar je 100% tevreden over bent.

Zodra je tevreden over de demowebsite bent, pas dan hoef je te betalen voor je website. Je weet daardoor vooraf waar je voor betaalt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.