WordPress website laten maken Nijmegen

Een WordPress website die je sales een boost geven

Wil je graag een professionele WordPress website laten maken in Nijmegen? Zoek dan niet verder, bij WJ Digital Marketing ben je op het juiste adres. Vanaf € 395 maken we al een prachtige website voor je waarmee je je doelgroep aanspreekt.

Met onze 100% klanttevredenheidsgarantie betaal je pas als je tevreden bent met je website. We maken volledig kosteloos een demo website op onze testomgeving waar je ongelimiteerd aanpassingen kunt laten doen. Pas als je 100% tevreden bent met de website, dan pas hoef je te betalen en zetten we alles over naar je domein.

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Bel ons dan op 0850 805290 of vraag een demowebsite aan via de knop hieronder.

Voorbeeld Website Redesign

Één van onze velen tevreden klanten

Wat Onze Klanten Zeggen

Ze bevelen ons aan bij hun netwerk.
Logo
Remy Pot
Eigenaar van Stucadoorsbedrijf Vitesse
"Komt afspraken 100% na"
"Super tevreden. Contact liep vlot en soepel en duidelijk. Komt afspraken 100% na."
Beter beleggen logo
Peter van Zoest
Eigenaar van Beter Beleggen
"Ontzorgt en is erg professioneel"
"Wesley ontzorgt en is erg professioneel in zijn communicatie en aanpak. Ik ben zeer content met de behaalde campagne resultaten."
Stukadoorsbedrijf de Boer
Ronald de Boer
Eigenaar van Stukadoorsbedrijf de Boer
"Meerdere nummer 1 posities"
"Wesley weet erg veel van Google Ads en SEO. Dat blijkt ook maar weer omdat hij ons meerdere nummer 1 posities heeft bezorgd. Ga zo door."

WordPress website laten maken in Nijmegen

Ben je op zoek naar een professionele webdesigner in omgeving Nijmegen? Zoek dan niet verder. Dankzij ons brede aanbod hebben we voor elk budget een passende oplossing. Ons goedkoopste ontwerp bieden we aan vanaf € 395. We maken ook voor dat bedrag al een prachtige professionele website voor je die je doelgroep aanspreekt.

Zoekmachinevriendelijke WordPress website laten maken

Onze webdesigners zorgen ervoor dat je website er prachtig uit komt te zien. Maar wat we ook erg belangrijk vinden bij het bouwen van een website, is dat de website goed kan worden gevonden in Google. Dankzij onze unieke samenwerking tussen online marketeers en webdesigners kunnen we onze websites zo efficiënt mogelijk inregelen, zodat het alle juiste signalen afgeeft aan Google om zo snel en goed te kunnen scoren in Google.

We vinden het belangrijk dat je website, naast mooi, ook goed kan worden gevonden in Google. Uiteindelijk wil je dat je nieuwe website ook bezoekers trekt, toch? Met de inzet van zoekmachineoptimalisatie scoort je website hoger in Google. We helpen je met het gehele proces van de webbouw tot aan een SEO geoptimaliseerd lead machine.

Synergie tussen online marketing en webdesign

Dankzij onze jarenlange ervaring in de online marketing weten we precies wat een website nodig heeft om te kunnen scoren in Google en hoe we van een website een leadmachine kunnen maken. Je wilt namelijk ook dat je websitebezoekers kunt omzetten naar betalende klanten. Dit doen we door conversieoptimalisatie.

Ben je dus op zoek naar een mooie website, die ook zoekmachinevriendelijk is en converteert, zodat het een echte leadmachine wordt? Laat je dan inspireren, vraag je gratis demo aan en we gaan graag voor je aan de slag. Klik op de knop hieronder om je gratis demowebsite aan te vragen.

Website met als doel leads genereren

Wil je dat je website niet alleen mooi is, maar ook ervoor zorgt dat het bezoekers trekt en bezoekers omzet naar klanten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We maken namelijk websites met oog op effectiviteit, en niet alleen op het ontwerp. Het maken van een aantrekkelijke website is slechts een onderdeel van dit gehele proces.

We gebruiken bijvoorbeeld Google Analytics om precies in te kunnen zien hoe je websitebezoekers door je website heen navigeren. Door goed in kaart te hebben hoe je potentiële klanten door je website heen navigeren, weten we wat we aan de website kunnen optimaliseren om meer conversies te stimuleren.

Bij het opstarten van een nieuwe website regelen we altijd kosteloos ook je Google Analytics account in. Op die manier heb je zelf ook alle data op elk moment inzichtelijk.

WordPress als CMS voor je website

Er zijn meerdere redenen waarom we WordPress gebruiken als CMS systeem. WordPress is namelijk al een hele lange tijd marktleider als het gaat om CMS systemen. Bijna de helft van alle websites op het internet zijn gemaakt binnen het WordPress systeem. Een groot voordeel van WordPress is dat ze continu updaten, waardoor je altijd voldoet aan de laatste veiligheidsnormen.

Onze werkwijze bij het maken van een WordPress website

Aan de start van het traject starten we met een intake gesprek. Samen brengen we je wensen en doelgroep(en) in kaart. Hierdoor weten we precies waar je demowebsite aan moet voldoen.

Onze demowebsite kun je uitvoerig testen en online bekijken. Verder heb je de mogelijkheid om ongelimiteerd aanpassingen laten doen, tot dat we een demowebsite hebben waar je 100% tevreden over bent.

Zodra je tevreden over de demowebsite bent, pas dan hoef je te betalen voor je website. Je weet daardoor vooraf waar je voor betaalt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Waarom Ons Kiezen Voor Webdesign?

SEO, SEA, linkbuilding en conversie optimalisatie

WJ Digital Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) ads, affiliate marketing, conversie optimalisatie (CRO) en meer. We bieden ook professioneel web design en development diensten aan voor zowel eCommerce en B2B bedrijven. Werk niet zomaar met een online marketing bureau; werk met een bedrijf die je kunt vertrouwen. 

Wesley Jansen

"100% Tevredenheidsgarantie? Geen probleem!"

Dankzij onze 100% tevredenheidsgarantie weet je precies van tevoren waar je voor betaald. Hierdoor ben je verzekerd van een mooie website.

We bouwen je website eerst in een demo versie, waardoor je de website kunt zien en uitvoerig kunt testen. Als je ontevreden bent over onderdelen aan de website, dan kun je hier aanpassingen in laten maken tot dat je volledig tevreden bent met hoe de website eruit ziet en functioneert.

Ben je tevreden? Pas dan hoef je te betalen en zetten we je website over naar jouw domein.

Online Marketing Zutphen - Wesley Jansen
Bewezen strategieën

Helaas blijkt dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten kunnen leveren. Doordat we werken met een bewezen strategieën, behalen onze klanten het rendement om winstgevend te kunnen opereren.

Klant staat op #1

Als klant sta je bij ons op #1. We gaan een commitment aan waarbij we beloven altijd op tijd te komen, onze beloftes na te komen, eerlijk en respectvol te werken.

Eerlijkheid & integriteit

We geloven in eerlijkheid en integriteit. We geloven niet in het ‘verkopen’ van diensten die je niet nodig hebt of een one-size-fits-all oplossing. We investeren onze tijd in hogere rankings, meer bezoekers, meer conversies en de hoogste ROI voor onze klanten.

Bewezen resultaten

Waarom zou je werken met een online marketing bedrijf dat niet de gewenste resultaten behaald? Stop met het weggooien van je geld. We luisteren goed naar je doelen en wensen en stellen een maatwerk strategie op om de doelen te bereiken.

Onze Partners

SEMrush partner
Ahrefs partner
SEranking partner
WordPress partner

Onze Digital Marketing Expertises

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met behulp van slimme zoekwoorden onderzoek en zoekmachine optimalisatie helpen we je hoog te scoren in de zoekmachines.

Pay-per-click adverteren (SEA)

Terwijl SEO zorgt voor lange termijn groei, heb je soms een korte termijn boost nodig. PPC campagnes zorgen ervoor dat je geld goed wordt uitgegeven voor een goed rendement.

Conversies Optimaliseren (CRO)

Converteer meer bezoekers naar betalende klanten. Onze experts voeren de laatste conversie technieken uit om het percentage bezoekers naar klanten te vergroten.

KLAAR OM JE BUSINESS TE LATEN GROEIEN?

Onze Tarieven

One pager
€395
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 1 pagina
Je website bestaat uit 1 pagina.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Website met 5 pagina's
€595
EENMALIG

100% Klanttevredenheid
Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.

Responsief ontwerp
Je website werkt goed op mobiel en desktop.

Zoekmachine vriendelijk
Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.

Slimme formulieren
Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.

Website met 5 pagina’s
Je website bestaat uit 5 pagina’s.

Portfolio module
Je kunt een portfolio toevoegen.

Google Analytics koppeling
Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.

WordPress CMS
Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.

Inclusief consultancy
Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.

Blogmogelijkheden
Je kunt blogs toevoegen aan je website.

Ontvang Een Gratis Aanbod
Officieel Google Partner

Doordat we officieel Google Partner zijn weet je zeker dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit voor je te realiseren. Ik zorg ervoor dat je meer aanvragen en omzet uit je website haalt. 

Weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis online marketing scan aan of neem contact op via het contactformulier.