Top
5 Jaar ervaring

100+ Succesvolle projecten

Effectieve website

Champions league niveau

WordPress website laten maken Nijmegen

Wil je graag een professionele WordPress website laten maken in Nijmegen? Zoek dan niet verder, bij WJ Digital Marketing ben je op het juiste adres. Vanaf € 395 maken we al een prachtige website voor je waarmee je je doelgroep aanspreekt.

Met onze 100% klanttevredenheidsgarantie betaal je pas als je tevreden bent met je website. We maken volledig kosteloos een demo website op onze testomgeving waar je ongelimiteerd aanpassingen kunt laten doen. Pas als je 100% tevreden bent met de website, dan pas hoef je te betalen en zetten we alles over naar je domein.

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Bel ons dan op 0850 805290 of vraag een demowebsite aan via de knop hieronder.

WordPress website laten maken Nijmegen - WJ Digital

WordPress website laten maken in Nijmegen

Ben je op zoek naar een professionele webdesigner in omgeving Nijmegen? Zoek dan niet verder. Dankzij ons brede aanbod hebben we voor elk budget een passende oplossing. Ons goedkoopste ontwerp bieden we aan vanaf € 395. We maken ook voor dat bedrag al een prachtige professionele website voor je die je doelgroep aanspreekt.

Zoekmachinevriendelijke WordPress website laten maken

Onze webdesigners zorgen ervoor dat je website er prachtig uit komt te zien. Maar wat we ook erg belangrijk vinden bij het bouwen van een website, is dat de website goed kan worden gevonden in Google. Dankzij onze unieke samenwerking tussen online marketeers en webdesigners kunnen we onze websites zo efficiënt mogelijk inregelen, zodat het alle juiste signalen afgeeft aan Google om zo snel en goed te kunnen scoren in Google.

We zijn namelijk van mening dat het belangrijk is dat je website, naast mooi, ook goed kan worden gevonden in Google. Uiteindelijk wil je dat je nieuwe website ook bezoekers trekt, toch? Met behulp van zoekmachineoptimalisatie helpen je website hoger te scoren in Google. We helpen je met het gehele proces van de webbouw tot aan een SEO geoptimaliseerd lead machine.

Synergie tussen online marketing en webdesign

Dankzij onze jarenlange ervaring in de online marketing weten we precies wat een website nodig heeft om te kunnen scoren in Google en hoe we van een website een leadmachine kunnen maken. Je wilt namelijk ook dat je websitebezoekers kunt omzetten naar betalende klanten. Dit doen we door middel van conversieoptimalisatie.

Ben je dus op zoek naar een mooie website, die ook zoekmachinevriendelijk is en converteert, zodat het een echte leadmachine wordt? Laat je dan inspireren, vraag je gratis demo aan en we gaan graag voor je aan de slag. Klik op de knop hieronder om je gratis demowebsite aan te vragen.

Website met als doel leads genereren

Wil je dat je website niet alleen mooi is, maar ook ervoor zorgt dat het bezoekers trekt en bezoekers omzet naar klanten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We maken namelijk websites met oog op effectiviteit, en niet alleen op het design. Het maken van een aantrekkelijke website is slechts een onderdeel van dit gehele proces.

We gebruiken bijvoorbeeld Google Analytics om precies in te kunnen zien hoe je websitebezoekers door je website heen navigeren. Door goed in kaart te hebben hoe je potentiële klanten door je website heen navigeren, weten we wat we aan de website kunnen optimaliseren om meer conversies te stimuleren.

Bij het opstarten van een nieuwe website regelen we altijd kosteloos ook je Google Analytics account in. Op die manier heb je zelf ook alle data op elk moment inzichtelijk.

WordPress als CMS voor je website

Er zijn meerdere redenen waarom we WordPress gebruiken als CMS systeem. WordPress is namelijk al een hele lange tijd marktleider als het gaat om CMS systemen. Bijna de helft van alle websites op het internet zijn gemaakt binnen het WordPress systeem. Een groot voordeel van WordPress is dat ze continu updaten, waardoor je altijd voldoet aan de laatste veiligheidsnormen.

Onze werkwijze bij het maken van een WordPress website

Aan de start van het traject starten we met een intake gesprek. Samen brengen we jouw wensen en doelgroep(en) in kaart. Hierdoor weten we precies waar je demowebsite aan moet voldoen.

Onze demowebsite kun je uitvoerig testen en online bekijken. Verder heb je de mogelijkheid om ongelimiteerd aanpassingen laten doen, tot dat we een demowebsite hebben waar je 100% tevreden over bent.

Zodra je tevreden over de demowebsite bent, pas dan hoef je te betalen voor je website. Je weet daardoor van tevoren waar je voor betaalt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Vele ondernemers in Nijmegen gingen je voor

Mockup Sloffen24
Mockup Beter Beleggen
Mockup Vitesse 2
Mockup Bestetip

Website laten maken Nijmegen

Een website laten maken kost je maar eenmalig 395 euro.
Geen verborgen kosten met ons 100% klanttevredenheidsgarantie.

100% Tevredenheidsgarantie

100% Tevredenheidsgarantie

Dankzij onze 100% tevredenheidsgarantie weet je precies van tevoren waar je voor betaald. Hierdoor ben je verzekerd van een mooie website.

We bouwen je website eerst in een demo versie, waardoor je de website kunt zien en uitvoerig kunt testen. Als je ontevreden bent over onderdelen aan de website, dan kun je hier aanpassingen in laten maken tot dat je volledig tevreden bent met hoe de website eruit ziet en functioneert.

Ben je tevreden? Pas dan hoef je te betalen en zetten we je website over naar jouw domein.

Wesley Jansen - Freelance Online Marketeer

Wat kun je nog meer verwachten van ons?

Alle dagen bereikbaar

Ik ben 7 dagen per week bereikbaar via de e-mail, telefoon en Whatsapp en reageer vaak binnen enkele uren.

Eenmalige kosten

Je zit niet vast aan contracten. Je betaalt 1 vast bedrag en krijgt daar een mooie website voor terug.

Afspraak = afspraak

Deadlines en afspraken zijn heilig voor mij. Daarom doe ik er altijd alles aan om dit zo goed mogelijk te verzorgen.

Website laten maken tarieven

 • One pager

 • €395

  Eenmalig
  • 100% Klanttevredenheid
   Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.
  • Responsief ontwerp
   Je website werkt goed op mobiel en desktop.
  • Zoekmachine vriendelijk
   Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.
  • Slimme formulieren
   Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.
  • Website met 1 pagina
   Je website bestaat uit 1 pagina.
  • Portfolio module
   Je kunt een portfolio toevoegen.
  • Google Analytics koppeling
   Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.
  • WordPress CMS
   Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.
  • Inclusief consultancy
   Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.
 • Website met 5 pagina's

 • €595

  Eenmalig
  • 100% Klanttevredenheid
   Je betaalt pas als je volledig tevreden bent.
  • Responsief ontwerp
   Je website werkt goed op mobiel en desktop.
  • Zoekmachine vriendelijk
   Je website kan makkelijk worden geïndexeerd door Google.
  • Slimme formulieren
   Je kunt geavanceerde formulieren laten maken.
  • Website met 5 pagina’s
   Je website bestaat uit 5 pagina’s.
  • Portfolio module
   Je kunt een portfolio toevoegen.
  • Google Analytics koppeling
   Je krijgt toegang tot de Google Analytics omgeving.
  • WordPress CMS
   Je kunt eenvoudig je website beheren in het systeem.
  • Inclusief consultancy
   Je kunt na afloop van het consultant gesprek je eigen website beheren.
  • Blogmogelijkheden
   Je kunt blogs toevoegen aan je website.

Demo aanvragen

Ben je al benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we dan eens in gesprek gaan, dan kan ik je alles vertellen over hoe we het kunnen aanvliegen. Vraag vandaag nog een demo website aan via onderstaande formulier of door te bellen naar 0850 805290.

Waar wil je een demo voor ontvangen?
Interesse in online marketing?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.